Jump to content

Voi cu cat scrieti CD-urile pentru magazie?

Recommended Posts

am o magazie de e36,si i-am pus cd facut de mine in casa,scris cu 24x...nu il ia din pacate,nu da CD Error insa sta sa zicem la ledodia 1 apare CD1-1 sa zicem si asa ramane,sau chiar daca schim melodia 2,3 la fel nu bazaie nimic,,,,pe cd originale merge impecabil,schimba piesele instant deruleaza etc,deci nu as suspecta magazia

Cum adica " Voi cu cat scrieti CD-urile pentru magazie?" :frantics:

sa inteleg ca exista oameni atat de saraci incat isi "scriu" ei cd-urile acasa ?!

Nu pui cd original in aparat ? cu licenta ,drepturi de autor ? :unsure: te pomenesti ca si muzica pe care o "scrii" e piratata/ciordita de pe Internet :blush:

credeam ca doar proprietarii de logane uzeaza de astfel de tertipuri murdare,nu detinatorii de marci premium :fear:

Cum adica " Voi cu cat scrieti CD-urile pentru magazie?" :frantics:

sa inteleg ca exista oameni atat de saraci incat isi "scriu" ei cd-urile acasa ?!

Nu pui cd original in aparat ? cu licenta ,drepturi de autor ? :unsure: te pomenesti ca si muzica pe care o "scrii" e piratata/ciordita de pe Internet :blush:

credeam ca doar proprietarii de logane uzeaza de astfel de tertipuri murdare,nu detinatorii de marci premium :fear:

Of doamne ne-am dus naibi...nu mai putem de marcile astea premium...of...si daca ne conduce un pirat noi ce sa face?

Pe mine m-a innebunit scrisul cd-urilor mp3. Nu reusesc nici cum sa mai fac un cd cum trebuie, desi am cateva in masina care merg perfect, toate care le-am tras recent nu mi-au mers. Traxdata scrise si cu 4x, ca am zis ca poate le scrie prea repede. Daca le fac track, merg. M-am si lasat pagubas.

Pe mine m-a innebunit scrisul cd-urilor mp3. Nu reusesc nici cum sa mai fac un cd cum trebuie, desi am cateva in masina care merg perfect, toate care le-am tras recent nu mi-au mers. Traxdata scrise si cu 4x, ca am zis ca poate le scrie prea repede. Daca le fac track, merg. M-am si lasat pagubas.

poate este de la cd'uri, incearca verbatim

Pai cele care merg si le am in masina, sunt din acelasi bulk de cd-uri ca si astea pe care le-am stricat. Intr-adevar, nu le-am scris cu acelasi program pentru ca intre timp am reinstalat Windows-ul si am luat de pe torent Burnaware Pro, nu mai stiu cu ce le-am scris pe primele. O sa mai incerc cu Nero, mi-a fost lene sa mai stau sa fac selectii.

Tot din bulkul Traxdata am si cd-urile de navigatie si merg fara probleme.

Edited by WLF

• 3 weeks later...

Pentru Cd-uri cele mai bune programe sunt:

- CD Architect;

- Easy CD-DA Extractor.

Iar ĂŽn general CD Burner XP.

Și eu ĂŽn mașinĂŁ mai am unele cd-uri care nu merg, dar nu știu dacĂŁ existĂŁ o legĂŁturĂŁ ĂŽntre vitezĂŁ și asta. Unele nu merg extrem de bine nici pe aparatul din casĂŁ, dar s-ar putea sĂŁ existe o explicație, unele playere hi-fi merg pe filosofia unei puteri laser mici. Tind sĂŁ cred cĂŁ totul se rezumĂŁ la calitatea discului ĂŽn sine.

Cine are cd-uri de referințĂŁ sigur nu le va freca prin mașinĂŁ, unde mai pui cĂŁ le mai cere x sau y și rĂŁmân duse, de m-am ĂŽnvĂŁțat sĂŁ nu mai dau nimic la acest capitol.

• 1 month later...
cand mergea "afacerea" cu cduri ma enervam la culme ca trebuia sa stau zeci de minute la un cd cu viteza 4x, acum cu cdplayerul asta oe ma supar ca nu mai gasesc un cdwriter sa le fac la 4x noroc ca am pastrat la tara un jaf de amd athlon si am pe el o unitate combo LG care scrie si la 1x :D

cand mergea "afacerea" cu cduri ma enervam la culme ca trebuia sa stau zeci de minute la un cd cu viteza 4x, acum cu cdplayerul asta oe ma supar ca nu mai gasesc un cdwriter sa le fac la 4x noroc ca am pastrat la tara un jaf de amd athlon si am pe el o unitate combo LG care scrie si la 1x :D

Faci un CD in 30 de min?

Pana s-a extins internetul........