Jump to content

azi am avut zile

Sly

Recommended Posts

esti cam deplasat :)

, parnaie la dinastea nu o sa faca nimeni, din cate stiu cand e vorba de raspunderi ale persoanelor juridice, doar in DE se transforma si in raspundere personala... gen ca face cineva parnaie..

A fost un caz acum cativa ani cu un tren care a deraiat din motiv de defectiune, iar inginerul care a pus stampila pe el ca e bun a facut vreo 4 ani... si societatea de avea trenurile a platit depagubiri bineinteles..

Pai nu e chiar asa.

Daca un macaragiu o comite si omoara niste oameni ca a lasat un panou in carlig si a venit vantu si l-a dat in capul cuiva si l-a omorat... plateste srl-u dar intra si ala la belea.

Cam asa si aici. Daca administratorul de drum are obligatia de a... si nu si-o indeplineste si mor oameni... cred ca e corect ca cineva sa plateasca si cu parnaie in afara de partea materiala.

Am auzit si eu dar as fi vrut ca cineva care chiar a castigat sa confirme. Plus ca sfatul unui avocat e nepretuit in anumite momente.

La faza patita de sly, se cam pot cere si daune morale dincolo de cele materiale cu masina facuta praf. Viata lui in mod evident a fost pusa in pericol.

Sunt deplasat sa zic ca mi se pare corect ca administratorul drumului, cel responsabil, sa faca parnaie daca niscai oameni isi pierd viata pe un drum datorita vinovatiei datorate unei proaste administrari a drumului?

D-rive, genul asta de discutii/abordari ale situatiei sunt ...deplasate in Romania.

Au dat la stiri de mai multe ori (iar colegii din Arad pot confirma!) ca drumul de la Arad la Nadlac a fost asfaltat. Dar, la orice ploaie, drumul se transforma in patinoar de la niste substante pe care le-au dat ca sa ....impermeabilizeze soseaua!!!!:twitch: S-au intamplat multe accidente (TIR-uri, turisme, microbuze etc) si .....atat! Au fost luati la rost de catre presa atat mai marii judetului, ai drumului cat si firma care a asfaltat. Au recunoscut ca nu e tocmai in regula ce au facut, dar ....nimeni nu a platit nimic , sub nicio forma. Apoi, s-au gandit ca e mai simplu sa toarne criblura peste drum, ca sa nu mai aluneci! Dar, cu multe parbrize sparte, fireste! Cine a platit in vreun fel? NIMENI!

Si tu crezi ca va plati cineva ca era o portiune inghetata cand tot drumul era uscat?

cu riscul de a ma repeta, se pare ca se poate castiga

http://www.ziare.com...-covasna-312893

Da, dar groapa era FACUT si NESEMNALIZATA de cineva! Portiunea de polei nu a fost "pusa" de cineva , acolo! Nu-i acelasi lucru.

Dar, @Sly, poti discuta cu avocati de la tine din oras. Poate la voi, instantele dau castig de cauza pentru asta!

incredibil. :faceless:

@sainz:

ordonanta 43/1997 privind regimul drumurilor, art 40/1.

Conditii de exploatare a drumurilor

Art. 40

(1) Drumurile trebuie sa fie mentinute de catre administratorul drumului in stare tehnica

corespunzatoare desfasurarii traficului in conditii de

siguranta.

http://www.cjolt.ro/cjolt/gallery/legislatie/ord-43-1997.pdf

http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act?ida=13269

Edited by max83

Mda, ce sa zic... Romania.

In seara asta prin oras era lejereanu ca trafic. Pe jos, uscat. Mi-a intrat DSC-ul in nebunie... Ce-i drept i-am dat dar in mod evident pe jos e ceva si aluneci.

Faza e ca a devenit fun de condus si e usor sa controlezi la viteze din astea mai mici decat normalul.

Ca sa fac sa intre DSC la X3, pai trebuie sa trag destul de tare de ea. Asa, ma joc din volan si acceleratie.

In fine, devin offtopic :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.