Jump to content

Becuri Xenon D1S 6000k

Alex_wly

Recommended Posts

Nu o sa gasesti nimic de calitate de 6000k. Tot ce e peste 5000k scade din luminozitate.. Eu iti recomand sa iei Osram CBI de 5000k, eu am din astea dar D2S.

Sunt cotate la fel ca osram/philips de 4300k, doar ca au lumina un alb pur. D1S sunt in jur de 200 euro setul. Daca vrei iti trimit un link de unde poti sa le iei

Am luat eu osram 4300k, la 190 lei bucata, si sunt varza...au o culoare alb-galbena, nicidecum albastra, nu se compara cu cele originale. Doar cand se aprind sunt albastre, dar intr-un minut se fac galbene. Personal prefer niste chinezarii la 6000k...osram CBI la 5000k nu stiu cum lumineaza, dar am inteles ca sunt un pic mai albastre decat cele de 4300k. Edi91, poti pune o poza cu ele aprinse? Edited by allex_nastase

Sigur, uite:

http://img192.imageshack.us/img192/5163/p1030292a.th.jpg

http://img440.imageshack.us/img440/5962/img0939z.th.jpg

http://img52.imageshack.us/img52/2752/p1030119fe.th.jpg

Uite.. Nu e BMW, dar am xenon oem

Ma rog, nu stiu ce poti intelege din poze, te pacaleste aparatul.. Lumina e alba alba, fara nicio tenta galbuie. Nici eu nu suport tenta aia galbuie de la becurile de 4300k si numai becurile astea au si tenta misto, si nici nu sacrifici din lumeni

Sigur, uite:

http://img192.imageshack.us/img192/5163/p1030292a.th.jpg

http://img440.imageshack.us/img440/5962/img0939z.th.jpg

http://img52.imageshack.us/img52/2752/p1030119fe.th.jpg

Uite.. Nu e BMW, dar am xenon oem

Ma rog, nu stiu ce poti intelege din poze, te pacaleste aparatul.. Lumina e alba alba, fara nicio tenta galbuie. Nici eu nu suport tenta aia galbuie de la becurile de 4300k si numai becurile astea au si tenta misto, si nici nu sacrifici din lumeni

Cand ai timp sa mai faci totusi o poza, dar din fata masinii, adica pozezi farul mai de aproape..ca sa vad exact cum lumineaza becul. Asa nu prea imi dau seama..

Edited by allex_nastase

Am luat eu osram 4300k, la 190 lei bucata, si sunt varza...au o culoare alb-galbena, nicidecum albastra, nu se compara cu cele originale. Doar cand se aprind sunt albastre, dar intr-un minut se fac galbene. Personal prefer niste chinezarii la 6000k...osram CBI la 5000k nu stiu cum lumineaza, dar am inteles ca sunt un pic mai albastre decat cele de 4300k. Edi91, poti pune o poza cu ele aprinse?

nu stiu de unde gandirea asta.fara suparare,dar deschid topicul tocmai sa nu iau niste rahaturi...si tu spui ca ai cumpara rahaturi in locul unora de 4300...sincer decat 6000k si no name,prefer 4300 care le am acum.si cred ca astea raman pana la urma daca nu exista alta varianta.

Cand ai timp sa mai faci totusi o poza, dar din fata masinii, adica pozezi farul mai de aproape..ca sa vad exact cum lumineaza becul. Asa nu prea imi dau seama..

ce iti poti da seama dintr-o poza nu stiu.....

nu stiu de unde gandirea asta.fara suparare,dar deschid topicul tocmai sa nu iau niste rahaturi...si tu spui ca ai cumpara rahaturi in locul unora de 4300...sincer decat 6000k si no name,prefer 4300 care le am acum.si cred ca astea raman pana la urma daca nu exista alta varianta.

ce iti poti da seama dintr-o poza nu stiu.....

Am vrut sa subliniez faptul ca cele care se vand pe net la pretul de 150-200 lei,osram 4300k, sunt niste porcarii chinezesti cel mai probabil, cu etichete contrafacute.Niciodata nu se va compara un bec d-asta cu unul oem, desi aparent sunt la fel... Daca ai bani ia-ti nene originale la 150 euro bucata si ai rezolvat treaba!

Edited by allex_nastase

Am vrut sa subliniez faptul ca cele care se vand pe net la pretul de 150-200 lei,osram 4300k, sunt niste porcarii chinezesti cel mai probabil, cu etichete contrafacute.Niciodata nu se va compara un bec d-asta cu unul oem, desi aparent sunt la fel... Daca ai bani ia-ti nene originale la 150 euro bucata si ai rezolvat treaba!

Pai de ce sa imi iau originale cand ale mele sunt foarte bune?????

ma interesa daca gasesc unele de calitate la 6000k...daca nu raman astea de 4300k si gata....asta e rostul topicului asta

Pai de ce sa imi iau originale cand ale mele sunt foarte bune?????

ma interesa daca gasesc unele de calitate la 6000k...daca nu raman astea de 4300k si gata....asta e rostul topicului asta

Si daca sunt foarte bune de ce vrei sa le schimbi?? Iti spun eu: pentru ca nu-ti plac! Si adevarul e ca sunt de tot rahatul...

voi ziceti de no name dar...am ajuns sa cred ca toate sunt la fel.un prieten si-a luat NARVA 320 lei un bec. si eu in perioada nu prea aveam bani de investit in masina si mi-am luat niste no name-uri 60 lei bucata. acum 2 ani aproape.pe el lau tinut 8 luni dupa care se aprindeau si se stingeau...semne ca se duc...si pe mine m-au tinut 1 an dupa care a inceput sa lumineze mai slab.deci...cred de multe ori se plateste doar numele.

voi ziceti de no name dar...am ajuns sa cred ca toate sunt la fel.un prieten si-a luat NARVA 320 lei un bec. si eu in perioada nu prea aveam bani de investit in masina si mi-am luat niste no name-uri 60 lei bucata. acum 2 ani aproape.pe el lau tinut 8 luni dupa care se aprindeau si se stingeau...semne ca se duc...si pe mine m-au tinut 1 an dupa care a inceput sa lumineze mai slab.deci...cred de multe ori se plateste doar numele.

Nu e chiar asa cataline , daca e sa comparam cel putin cu osram , pai alea tineau 10 ani aprox [ ma refer la d2s 4300k ]. Acum daca nu esti atent ce cumperi , nu va tine mai mult de un an , doi.

• 11 years later...

Becuri D1S de calitate la pret super bun am gasit la Wolfram. Eu am ales modelul de 6000K dar au si clasic 4300K si LongLife.

Sunt foarte multumit de ele si au deja un an.

Pentru cei interesati de aici le-am luat la pe cele D1S 6000K la 119 lei bucata Becuri Xenon 6000K lumina alba albastra pentru faruri autoturisme (lightoncarparts.com)

28421-2.jpg

28421.jpg