Jump to content

semnalizare one touch

mirel_bmw

Recommended Posts

Adevarul e ca nu stiu exact cum e la VW. Daca va referiti la genul de semnalizare cum are E60, atunci E46 nu are asa ceva. Daca e vorba sa atingi putin semnalizarea si sa clipeasca de 3 ori, atunci da, e46 are, si cred ca mai toate masinile mai noi au asa ceva.

M-am mai documentat putin intre timp si nu e vorba de vreo maneta speciala sau nu mai stiu ce traznaie, ci doar de un calculator de lumini cu soft mult mai nou sw4.0/sw4.5.

Toata treaba e coding, dar tre sa ai la ce sa-l faci ;) ...asa ca ma las la mana mea cu one touch-ul asta pentru ca e cam costisitor...

le ai active sau activate de tine?si care altele?

am si eu mai multe chestii activate, ma avertizeaza daca uit cheia in contact, se armeaza usile la plecarea de pe loc, pot deschide din cheie numai usa de la sofet, semnalizeaza cand inchid masina..., dar semnalizarea one touch este utila

Si pe mine ma intereseaza treaba cu blocarea usilor, treaba cu semnalul luminos la inchiderea sau deschidera masinii si semnalizarea one touch...cum se face cine face?

optiunile discutate mai sus se pot activa cu softul DIS si cu o interfata OBD, dar problema este cum activam semanlizarea one touch?

optiunile discutate mai sus se pot activa cu softul DIS si cu o interfata OBD, dar problema este cum activam semanlizarea one touch?

serios ? asa multe face softu ala de diagnoza ? ai activat tu cu el sau ai citit pe net de el si ti se pare interesant sa-i scri numele pe forum ?

se activeaza toate din NCS Expert inclusiv semnalizarea respectiva. in timisoara le fac eu pentru cei interesati.... in restul tarii nu stiu.

Daca tot e vorba de activari de update-uri am si eu o intrebare din pacate offtopic.....De exemplu cand deschid masina din cheie (alarma OEM) exista vre-un update sau activare pentru aprindera proiectoarelor gen mercedes c200?

si eu am vrut treaba asta si le-am facut asa http://www.bmwclub.ro/forums/topic/67362-aprinderea-pozitiilor-cand-deschizi-masina/

Daca tot e vorba de activari de update-uri am si eu o intrebare din pacate offtopic.....De exemplu cand deschid masina din cheie (alarma OEM) exista vre-un update sau activare pentru aprindera proiectoarelor gen mercedes c200?

da.

numai ca solutia nu e doar din codare ci mai trebuie ceva electronic.

Gratis?

vad ca si aici ma abordezi, probabil tot ironic.

pentru tine nu e gratis, pentru restu da ....