Jump to content

Accident E39 vs. E46 care erau sansele? !

blitzu

Recommended Posts

Cred ca E39-le a derapat si E46 l-a luat in plin pe partea dreapta. La volanul R46 era un politist iar cel din E39 a murit.

Sper ca am inteles bine si nu am incurcat soferii in masini dar n-am prins toata stirea.

L.E. DN2 E85

Edited by blitzu

Link?

P.s. Buzz

N-am link, am vazut pe Antena 3

caut.....

In orice caz E39 era muci pe partea pasagerului, cred ca soferul nu avea centura ......era un NFL din cate am reusit sa vad

S-a lasat cu mascati, ca rudele mortului au dat sa-l linseze pe politist.

Am zis acum cateva zile intr-un topic RIP x 50 in avans, ca abia a inceput iarna.

Edited by blitzu

S-a specificat ca mortu' conducea o masina puternica :D ....culmea ca celalalt BMW nu era. Daca omu' e tanar sau beat sau amandoua, e bolid, daca e pensionar sau familist , politist sau victima, dintr-o data BMW e doar o masina banala. Reporterii lu' peste prajit.

Poate era un 520 vs. 330 :thumbsup:

Nu inteleg de ce e cercetat politistul pentru ucidere din culpa? ? Mortu' a derapat , a intrat pe contrasens unde a fost lovit de politist. Nu vad unde e vina politistului

Edited by blitzu

Am trecut ieri pe acolo dupa ce s-a produs accidentul, insa nu am vazut acele incidente de care se vorbeste in articol sau in stirea difuzata de Pro Tv, posibil ca spre seara sa se fi iscat scandal. Conditiile meteo erau destul de grele, ceata densa, vizibilitate sub 30 de metri, asfalt umed. Erau doua masini de salvare la fata locului si cred ca baietii de la descarcerare isi facusera deja treaba pentru ca nu am recunoscut marca masinii care era in sant. Oricat de multe airbaguri ar avea o masina, oricat de performante ar fi discurile si placutele de frana, oricat de bine cunosti performantele masinii este bine ca NICIODATA sa nu-ti fortezi norocul. Imaginea tanarului intins pe asfalt m-a determinat ca de acum inainte sa rulez cu maximum 100 km/h chiar daca masina pe care o conduc poate atinge viteze de peste 220 km/h si are 5 stele la testele N'CAP.

nasol, in fiecare an merg pe e85 pana la bacau, si e cam nasol, niciodata nu am vazut sa se mearga corect pe acolo. ar fi terbuit o balustrada pe mijloc, cate depasiri de genul am vazut, mai ales in fata mea....

cel cu asigurarea: asa si? daca avea asigurare legala (corecta) isi va primii banii. simplu, nu?

am si eu tot e39 pe bg, asta nu inseamna ca nu am asigurare buna.

Edited by turmentatu