Jump to content

Vand 525d 2003 m paket

daniMAX

Recommended Posts

-proprietar

-masina a fost cumparata din Reprezentanta BMW GERA la 124 000 km in anul 2007/06

-km reali,istoric,carte service

-unicul proprietar de pe carte

-masina nu are urme de uzura pe volan,schimbator sau scaune

-la exterior masina nu are absolut cea mai mica zgarietura

-nu a fost niciodata implicata in accident

-a fost mereu tinuta in garaj

-piele alcantara,incalzire in scaune,perdelute electrice,magazie 6cd originala,xenon de fabrica

-masina are roti de iarna si roti de vara

-consumabile schimbate la timp, inclusiv uleiul si filtrul cutiei de viteze

-discuri de frana perforate

-masina nu necesita nici cea mai mica investitie

-tel 0742 33 80 18

post-51882-0-28413000-1322426825_thumb.jpg

post-51882-0-41848200-1322426833_thumb.jpg

post-51882-0-85694600-1322426838_thumb.jpg

post-51882-0-85297800-1322426847_thumb.jpg

Nice car, succes la vanzare! Stiu cateva e60 care s-au vandut la 8k :))

Ma bucur sa vad ca e39 isi pastreaza pretul.

Bmw e60 la 8 000...am vazut si eu dar nu are rost sa vorbim despre starea lor si un e60 la fel ca orice masina daca este impecabila din toate punctele de vedere are pret.

Deci, in 4 ani si jumatate "a facut nici" 50k ? De ce ai luat diesel? Banuiesc ca a fost scoasa din garaj doar duminica!

Arata bine, e rulata ffff putin si are un pret f bun!

Bafta!

Nu nu in 4 ani masina a circulat aproape zilnic dar pe distante foarte scurte.

c.sainz.scuze ca intervin dar tu esti obsedat de km frate?multa lume nu crede dar uite mai sunt si masini cu km putini.tu poti sa ne spui cum poti verifica km la o masina(exculdem pedale,volan,schimbator,intrior smd... deteriorat).mai sunt si omeni care masina are 10 si ea are 140 de mii si vor o groza de bani pe ele dar cum am zis si mai sus sunt si cu km mai putini.poate sunt unii care au 2-3 masini si si-au luat si un e39 sau e 46...doar de placere sau ma rog.scuze inca odata ca intervin.numai bine.

• 2 weeks later...

c.sainz.scuze ca intervin dar tu esti obsedat de km frate?multa lume nu crede dar uite mai sunt si masini cu km putini.tu poti sa ne spui cum poti verifica km la o masina(exculdem pedale,volan,schimbator,intrior smd... deteriorat).mai sunt si omeni care masina are 10 si ea are 140 de mii si vor o groza de bani pe ele dar cum am zis si mai sus sunt si cu km mai putini.poate sunt unii care au 2-3 masini si si-au luat si un e39 sau e 46...doar de placere sau ma rog.scuze inca odata ca intervin.numai bine.

Da,ai mare dreptatate:)

iti pot spune eu,in locul lui sainz , ca verificare km se face dupa VIN.asa verifica si el si majoritatea.Asta e doar o modalitate,dar mai sunt si altele poate mai complexe,dar asta e bine sa stii si tu. :thumbsup:

• 4 weeks later...

iti pot spune eu,in locul lui sainz , ca verificare km se face dupa VIN.asa verifica si el si majoritatea.Asta e doar o modalitate,dar mai sunt si altele poate mai complexe,dar asta e bine sa stii si tu. :thumbsup:

Si daca masina respectiva masina nu are facute reviziile la Reprezentanta cum verifici km dupa VIN?

Sa fie ULTIMA data cand incalci regulamentul !:thumbsup:

Nu-mi raspunde. Merci

7. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

• 2 weeks later...

In prezent masina are 178k.

Masina a fost inmatriculata in 2007/08 deci NU se plateste noua taxa.

Noul pret este de 9 600e,foarte usor negociabil

Masina are cauciucuri de iarna noi noute si separat cauciucuri de vara in stare OK

La cerere ofer serie sasiu

Accept absolut orice test la masina,nu am nimic de ascuns,este intr-o stare perfecta,nu necesita nicio investitie.

Pentru detalii va rog sa ma contactati 0742 33 80 18,Daniel Maxim

post-51882-0-12828700-1327513121_thumb.jpg

post-51882-0-94119800-1327513127_thumb.jpg

post-51882-0-50626300-1327513134_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.