Jump to content

Vand 525d 2003 m paket

daniMAX

Recommended Posts

Nu e nicio suparare :) Oricum as fi oferit diferenta cash...romanii in ultimul timp cauta masini ieftine, in detrimentul dotarilor, deci logica mea a fost ca ar fi mai usor pentru tine de vandut o masina mai ieftina.

Spor la vanzare! ;)

s-a format asa un curent la noi in randurile cumparatorilor... insista atata pe cuvantul CASH. de parca varianta B ar fi sa oferi diferenta 2 saci de cartofi, 3 de ceapa, 1 de grau sau porumb. Aveti impresia ca vanzatorii sunt atat de lesinati de foame incat cum vad 1000 lei rup usile la alimentara sa-si ia paine si batoane de salam. Edited by bedwap
  • Like 2

In momentul in care propui un schimb cu un alt obiect, mi se pare absolut normal si corect din punct de vedere lingvistic sa precizezi ca oferi diferenta in bani (poate deranjeaza cuvantul "cash" in engleza). Poti la fel de bine sa oferi diferenta in alte obiecte, nu?

Ai fi surprins sa afli ca eu cand vindeam masina, mi-a propus cineva schimb cu masina lui, iar ca diferenta (cred ca in jur de 1500 euro) vroia sa-mi dea o bicicleta si un laptop :) Ce vrei, daca nu dispunea omul de bani lichizi...

Nu am insinuat niciodata ca vanzatorul ar fi rupt de foame si isi vinde masina pentru a cumpara salam si paine :) Motivul vanzarii este problema lui, eu doar am facut o oferta.

• Like 2

"ultimul pret" il face nevoia vanzatorului de bani :) Daca are nevoie de 2000 euro sa-si plateasca datoria la camatari, cu siguranta va aprecia o asemenea oferta :p

Oricum fiecare vanzator cere cat considera pe marfa lui, iar fiecare cumparator are dreptul sa faca o oferta ce poate fi acceptata sau refuzata. Deja in momentul in care vanzatorul primeste doar oferte mult sub pretul cerut si este presat de timp sa-si vanda marfa, ar trebui sa-si reconsidere pretul. Obiectele au valoarea conferita de piata si puterea de cumparare a oamenilor.

Masina este foarte frumoasa si bine intretinuta, asa se vede din poze. Eu am avut un e39 M paket exact ca aceasta, numai ca 2001 si nu am luat decat 6500 de euro pe ea, anul trecut in vara.Fiecare cere cat vrea pe masina lui, problema este oare da cineva atata pe ea.Am vazut la vanzare multe masini pe forum aici de cereau foarte mult pe ele, au stat cu ele si un 1-2 ani la vanzare pana au lasat si 3000-4000 de euro ca nu le vindeau.Timpul trece masina se devalorizeaza.

eu unul il apreciez foarte mult, dar la fel, nu cred ca as da nu 10k sau 9k. acum fiecare stie ce cauta, ce vrea; depinde nu numai de cel care cere ci si de omul care va oferi (ori un nestiutor, care nu stie cu ce se mananca si ii place cum arata si cum este intretinuta, ori cineva care e foarte foarte pasionat si iubeste e39).

si masina din acest topic este una echipata si posibil si foarte bine intretinuta. :goodjob: din poze si descrie masina arata bine pe langa cele de pe auto.... si alte site-uri de vanzari auto.

Edited by Munteanu

Cui i place modelul si masina o sa dea bani.Majoritatea aleg de 10k sa isi cumpere un e60 vai de capu lui,dar totul depinde de gust.Eu am primit pe masina 9 000euro "cash" si nu am dato.

Ai dreptate! Eu as da banii astia pe ea daca mi-as permite sa intretin 2 masini.. Imi place maxim masina.. si DA face banii!! Dar asa fac unii figuri.. cand e sa cumpere o masina.. se uita la pretul pietei si fac observatii.. daca vor sa-si vanda ei masina.. "pretul pietei nu reflecta calitatea masinii mele".. "pretul pietei e dat de samsari" etc..

Luati-va e60 la super oferte de 9-10000e! Sau daca nu aveti atat, luati-va e90 la 7-8000e! Evident toate full si pachet M!

Edited by rashpy

foarte frumoasa masina :rolleyes: de curiozitate te-a sunat cineva la ea ? si ma refer oameni interesati si seriosi nu cu oferte gen iti dau 7000e ...

Da m-a sunat cineva de la mine din oras si mi-a oferit 9 000 si acuma imi pare rau ca nu am dato dar asta e.

P.S Masina a primit discuri de frana perforate pe fata si normale pe spate.(3500lei)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.