Jump to content

Va rog sa ma ajutati.

Pconnect18

Recommended Posts

Va salut pe toti detinatorii de bmw ma tot confrunt cu niste probleme la bmw`ul meu model e 38 din 1995 motor 3.0 benzina.

Sa incep cu inceputul,am avut o problema la masina ca imi tremura intre 60 si 100 tremura toata masina ziceai ca acum ma arunca din ea infine am fost sa imi repar stricaciunea si baietii de la firma de anvelope ca eu am crezut ca le am dezechilibrate acolo au constantat ca am nevoie de cercuriile de ghidaj din interiorul jantei sau naiba sa le ia cum se numesc am fost le-am facut bun in mare problema s-a cam remediat nu mai e ca inainte tremratul mai face dar foarte rar depinde cate persoane am in masina ce parere aveti din ce cauza este problema asta.Asa problema a doua e ca mai am o mic aproblema la volan cand trag stanga trebuie sa trag mai mult decat normal daca trag dreapta e k trag normal. Nu prea am fost eu asa expert sa va explic dar va pot lasa un nr de telefon unde ma puteti contacta.... 0769381297 Va multumesc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.