Jump to content

Sfat achizitie 320D

Florin200us

Recommended Posts

Salut,

Urmeaza sa merg maine in Ploiesti, am gasit acolo un 320D superb in poze si in detaliile vanzatorului.

Sunt interesat de un service in Ploiesti sau in imprejurimi care sa fie de incredere si unde pot sa-i fac o verificare destul de amanuntita inainte de cumparare.

Bavaria Buc. doar dupa 6 dec ma poate programa. :(

Am nevoie de un sfat, o recomandare ... ceva de genul asta :)

Multumesc anticipat!

Ca sa fac un scurt istoric:

-am vazut masina sambata dupamasa pe autovit, toate bune si frumoase l-am sunat pe om si mi-a spus ca e plecat in week-end si pot sa-l sun luni dimineata ca sa stabilim intalnirea

-duminica seara am vrut sa ma mai uit odata si nu mai era anuntul

-astazi cand l-am sunat spunea ca a fost plecat si l-au sunat f multi legat de acest anunt si l-a scos de pe autovit (nu am poze sa pun)

-a ramas ca ma aud mai dupa 6 astazi cu el ca sa stabilim detaliile ptr maine

Masina este din 2003, cutie automata (aici mi-e frica), interior pieele ... etc ... e superba masina

Sunt pe ganduri, nu stiu ce sa fac, daca astept pana in 6 dec, poate o vinde... :(

Pai tu din ce-ai vazut, butonat si condus la ea, in principiu esti multumit si dispus sa o iei, nu? Ramane doar ca buna functionare sa-ti fie garantata de un profesionist impartial.Fa o intelegere(scrisa) cu omu' si da-i un avans pe care-l recuperezi daca apar probleme la testare.

Multumesc ptr sfaturi... dar ma feresc sa-i dau avans.

Am gasit acum in Bucuresti, auto test 2000 in targul autovit, stiti ceva despre ei?

Eu am avut un golf 4 si l-am testat in Sibiu la Auto Test si a fost ok ... n-am avut probleme din dupa aceea cu el.

Sunt buni astia, si eu tot in sb am fost si am plecat multumit de-acolo, in sensul ca masina era praf si mi-au insirat toate problemele sa nu o mai cumpar.

Era pentru un prieten masina de fapt, si proprietarul zicea dupa ce am plecat "hai ca daca nu te-au demoralizat astia mai las la pret" :))).

Cutia de viteze trebuie sa schimbe lin, sa nu agate de niciun fel, asta trebuie sa observi singur, si la auto test, parca e undeva peste 300ron testul, sunt sigur ca daca are ceva masina o sa-ti zica. Nu stiu daca au si tester, sa ii faca o diagnoza.

In sfarsit o veste buna :)

Eu cand am fost cu Golf-ul mi-au facut si diagnoza, sper sa aiba si pentru BMW, fiind specializati in verificari de genul asta ... teoretic are trebuia sa iaba.

La cutie imi este cel mai frica, acolo pot sa apara probleme.

La fel cum sper ca si la Buc sa fie ok exact cum este la Sibiu.

PS: Mai are cineva referinte despre "Auto Test"?

Apropo:

Acest 'agatat' la cutie ... poti sa-mi dai mai multe detalii la ce sa-mi sporesc atentia :)

Mersi!

In primul rand verifica nr de tel pe google si vezi daca mai are masini la vanzare.Pune-l sa iti arate actele de la cumparare daca tot pretinde ca este primul.Vezi ca exista si bmw filret,mhs,poate acolo te progr. mai repede.Doar la bmw poti verifica km,in rest orice defect,eroare,scurgere de ulei lovitura ti-o zic la fel de bine si cei de la autotest.

Cat vrea pe masina si cati kkm are ?

Agatatul la cutie e un soc la schimbatul vitezelor, se poate simti mai putin sau mai mult depinde cat de mare e problema. Il vei simti daca are intr-adevar o problema. Vezi ca gasesti pe forum mai multe despre intretinerea lor, chiar e un articol, poate detaliaza problema si acolo.

La auto test poate il convingi pe om sa vina la sb :) mie mi-au placut baietii de aici, f profi. Dar in ultima instanta depinde si cum iti e norocul la o masina sh, prietenul asta si-a luat alta fara niciun fel de test si a fost multumit de ea. Conteaza mult si de la cine o iei, daca e om in adevaratul sens.

LE: Cum zice si ionut_marius, vezi sa nu fie vreun bisnitar, samsar, eu unul n-as lua de la din astia.

Edited by increatul

Hai ca ma-m agitat degeaba :)

S-a vandut

Vroia 6700E si avea 150.000

Acum m-a sunat omu ca are pe cineva acolo si a vandut-o :(

Asta este ... keep searching

Daca intre timp stiti ceva,in principiu vreau un 320D de 150CP care sa fie ingrijita si cateva dotari asa decente, primesc cu cea mai mare placere sfaturile voastre.