Jump to content

Sfat achizitie 320D

Florin200us

Recommended Posts

Esti cel mai destept, frumos, cult si citit. Iti tii DEX-ul in torpedou, am inteles. Sa traiesti.

LE: acum am vazut ca ai scris iar de samsari. Ia-ti pastilele si scuteste-ma de aberatii si incercari esuate de lectii de gramatica de 2 lei.

Edited by KIP

Esti cel mai destept, frumos, cult si citit. Iti tii DEX-ul in torpedou, am inteles. Sa traiesti.

Vezi ca se poate ! Bravo !

LE: acum am vazut ca ai scris iar de samsari. Ia-ti pastilele si scuteste-ma de aberatii si incercari esuate de lectii de gramatica de 2 lei.

Te agiti rau si fara efect. Invata sa vorbesti corect si incearca sa cunosti sensul cuvintelor pe care le folosesti! Am inteles, nu iti place sa ti se atraga atentia sau te-ai simtit tu cu musca pe caciula ? Posesori de BMW cu 3 clase se gasesc si pe cocalari.com. , hai sa facem diferenta! O seara placuta sa ai instructore ! :goodjob:

Edited by fantozzi007

Te inteleg, sincer. Toti o mai luam razna cateodata si incepem sa aberam pe unde apucam. De preferat ar fi sa o facem in privat, intre oameni care ne accepta asa cum suntem si nu ne judeca. Tu ai scapat putin in public. Stai linistit, nu-ti poarta nimeni pica. Macar te-ai linistit, pana la urma ? Esti ok ?

Vezi ca se poate ! Bravo !

Te agiti rau si fara efect. Invata sa vorbesti corect si incearca sa cunosti sensul cuvintelor pe care le folosesti! Am inteles, nu iti place sa ti se atraga atentia sau te-ai simtit tu cu musca pe caciula ? Posesori de BMW cu 3 clase se gasesc si pe cocalari.com. , hai sa facem diferenta! O seara placuta sa ai instructore ! :goodjob:

Putem sa-i definim Samsari tepari, samsari bisnitari, samsari nesimtiti, de rahat, mincinosti ....sau cum vrei tu

Esentialul era altul decat definitia corecta a acestor negustori pusi pe inselaciune, dar tu ai facut un caz din asta. Pana la urma pe cine vrei tu sa aperi? Esti unul dintre ei sau de ce te agiti atata? Sau esti unul dintre ei , dar ai fost profesor de lb. romana si te-ai reprofilat dupa taierile de 25%.....

era vb de 318i nu de 325 care imi lua 14-15 in oras , cat despre cerere nu stiu unde a postat colegul anuntul dar pe mine ma suna zilnic clienti , in fine asta e o problema de marketing in care nu vreau sa intru , piese se gasesc din plin chiar si la e30 noi in aceeas masura aprope ca la e46 , cat despre reconditionatul turbinei da e 1000 ron + manopera + cateva zile pe bara , care pentru unii e o problema , iar pentru altii nu ... si in ceea ce priveste fuga da o sa ti se para ca fuge mai tare 320d care are intradevar o acceleratie si un cuplu mai bun dar iti garantez ca nu ai sa poti scapa de un 318i care se va tine scai de tine , nu te va putea depasi , dar nici nu te va pierde ... consumul meu e real din pompa in pompa pentru ca nu are computer de bord iar acesta este la 318i de 7-7,5 % iar la 320d 5,5-6% .....

Car information

BMW Brand BMW

318i Type 320d

E46 Code E46

3 Series 3

1998 - 2001 Built 1998 - 2001

Body

4471 mm Length 4471 mm

1739 mm Width 1739 mm

1415 mm Height 1415 mm

1360 kg Weight 1450 kg

Sedan Body type Sedan

Power unit(s)

BMW Engine brand BMW

M43 Type M47

4 cylinder inline SOHC 8v petrol engine 4 cylinder inline turbocharged diesel engine

M43TU B19 Code M47 D20

4 Cylinders 4

8 Valves 16

inline 4 Arrangement inline 4

1895 cm3 Displacement 1951 cm3

petrol Fuel type diesel

87 kW / 118 HP Power 100 kW / 136 HP

5500 rpm at 4000 rpm

180 Nm Torque 280 Nm

3900 rpm at 1750 rpm

Performance

206 km/h Topspeed 207 km/h

10.4 s (0-100 km/h) Acceleration 9.9 s (0-100 km/h)

10.2 s (80-120 km/h in 4th gear) Elasticity 8.7 s (80-120 km/h in 4th gear)

Fuel Consumption

11.3 l/100km Urban 7.7 l/100km

6.0 l/100km Extra-urban 4.5 l/100km

8.0 l/100km Combined 5.7 l/100km

De ce sa nu faca 320d pe 318i , ii este rusine? Putere mai mare , acceleratie mai rapida , elasticitate mai buna , consum mai mic...., iar la generatiile mai recente diferenta se tot mareste.

Omul a fost f clar si concis, 318-le nu depaseste 320d-ul dar se va tine scai dupa el, iar la consum cred ca nu a specificat ca e mixt, intr-adevar cam mic, cel oficial fiind de 8% la 318i.

318i care se va tine scai de tine , nu te va putea depasi , dar nici nu te va pierde ... consumul meu e real din pompa in pompa pentru ca nu are computer de bord iar acesta este la 318i de 7-7,5 % iar la 320d 5,5-6% .....

Daca citesc mai bine e foarte posibil sa se fi referit la extern.

Faceti ce faceti si pe orice topic legat de cumpararea unei masini,aduceti in discutie inevitabil...consumul!!!!

Mai da`l incolo de consum,parca vb de escavatoare si alte utilaje agricole!!

Colegul scrie clar in titlu ca il intereseaza un 320d...nu 318i,nu 320i s.a.m.d!

iti garantez ca nu ai sa poti scapa de un 318i care se va tine scai de tine

O facem pe pink-uri? :D :D :D

Acuma lasand bascalia 320d-ul din comparatia respectiva este cel de 136hp, ce cauta omul e 2004:

- common rail 150hp si cu 6 trepte

- 0-100 8.8 sec (eu am scos 8.95 cel mai bine dar 9.1 -9.2 de obicei)

- 80-120 are 7.2sec in tr 4.

320i de 2.2 e peste 320d si poate fi luat in considerare mai ales ca impozitarea se schimba de la anu, sau asa se aude.

Consumul nu se va apropia in nici un fel la acelasi stil, oricum sunt contra mersului la consum, vrei consum mic i-a masina care consuma in principiu putin.

Sa "gatui" o masina mai mare de 1.4 - 1.6, pierzi ratiunea pentru care ai cumparat masina.

eu7 cred ca un 320 d ar fi mult mai bun decat 318i. eu am un prieten cu 318i si se planga ca nu scade sub 13 in oras.E dereglat?sau dc nu consuma mai putin de 11?eu am 320d si in aglomeratie mare am toate sansele sa ating 11% daca ma si supar sa ma bag mai urat de cateva ori...nu e greu deloc un 11

este mai scump ca toti cauta diesel.

oricum cand intrebi cat consuma in 320d.. pai practic masina cu consum mai mic la bmw nu exista.

oricum in oras depinde de multi factori, si in oras daca vrei consum mic te orientezi spre masina cu motor de maxim 1.5 , indiferent ca e diesel sau benzina.

Nu e chiar asa - motoarele 'clasice' de 1.4 benzina (dacia/reno/pejo) consuma relativ mult in oras. Adica de exemplu mie un pejo 206 1.4 benzina imi consuma mai mult decat 320d-ul meu. Condus tot de mine, deci acelasi stil de mers, acelasi traseu. Si am patit chestii similare si la reno cand am avut motorizarea asta.

1.5/1.6 diesel e ideal in oras dupa parerea mea. Problema e ca sunt relativ scumpe la achizitie si (cel putin cele de pe logan) trebuie vandute cum au depasit 100k km :)

Ar mai fi 1.2 de la reno, dar nu stiu cat de bune sunt.

Gata cu OT ..