Jump to content

Cumpar Alternator BMW E46

Recommended Posts

NU SE MERITA SA PLATITI ACESTI BANI PT. UN ALTERNATOR SH. Cu acesti bani il reconditionati si il faceti ca nou pe cel de pe masina. Rulmenti noi, releu regulator+perii noi, sablat si vopsit si iasa un alternator ganz-stock nou.

cu parere de rau dar nu ma pot abtine sa nu te contrazic, nu se compara alternatorul reconditionat cu cel oem, facut de producatorul bmw, sti proverbul, dai un ban da stai in fata, acuma fiecare dupa posibilitatile sale financiare!

NU SE MERITA SA PLATITI ACESTI BANI PT. UN ALTERNATOR SH. Cu acesti bani il reconditionati si il faceti ca nou pe cel de pe masina. Rulmenti noi, releu regulator+perii noi, sablat si vopsit si iasa un alternator ganz-stock nou.

auzi colegu cred ca esti cam in necunostinta de cauza in ce priveste scorul pieselor,,,,sau poate te-ai referit la chinezariile alea de caca,,,esti de-a dreptul patetic...ai bmw si pui ceva sa fie si made in china...cred ca tu pe masina ai si sarma de balot...vinde-o frate nu-ti bate joc de o masina ca asta ca nemtii astia s-au chinuit sa faca ceva adevarat.......si apropo la colegu care are nevoie de alternator banuiesc ca i s-a dus rotorul is 99% de asta,,,sa stii ca un rotor nou (original) costa 300 euro.... :)

Edited by marian7

auzi colegu cred ca esti cam in necunostinta de cauza in ce priveste scorul pieselor,,,,sau poate te-ai referit la chinezariile alea de caca,,,esti de-a dreptul patetic...ai bmw si pui ceva sa fie si made in china...cred ca tu pe masina ai si sarma de balot...vinde-o frate nu-ti bate joc de o masina ca asta ca nemtii astia s-au chinuit sa faca ceva adevarat.......si apropo la colegu care are nevoie de alternator banuiesc ca i s-a dus rotorul is 99% de asta,,,sa stii ca un rotor nou (original) costa 300 euro.... :)

"Colegu'", cred ca-ti poti expune un pct de vedere si folosind un limbaj mai putin ...colorat! Ti-ai spus parerea la care nu e nimeni obligat sa achieseze! Fiecare citeste si preia ideea care i se pare buna!

Daca cineva nu este de acord cu ce propui tu, nu trebuie sa i te adresezi in felul asta!

Sa nu spui ca nu ai fost avertizat!

Merci pt intelegere!

"Colegu'", cred ca-ti poti expune un pct de vedere si folosind un limbaj mai putin ...colorat! Ti-ai spus parerea la care nu e nimeni obligat sa achieseze! Fiecare citeste si preia ideea care i se pare buna!

Daca cineva nu este de acord cu ce propui tu, nu trebuie sa i te adresezi in felul asta!

Sa nu spui ca nu ai fost avertizat!

Merci pt intelegere!

desi ii sustin parerea lui @marian7, intradevar trebuie sa fim totusi mai ... politicosi, poate unii dintre noi sunt mai sensibili si reactioneaza diferit la anumite expresii :D

Ce parere sustii?

Adica e mai bine sa cumperi un alternator SH, deci uzat, care poate pica ca si cel de pe masina?

Asta in loc sa reconditionezi alternatorul defect?

Adica un alternator uzat e mai bun decat unul tot OEM caruia i se schimbat piesele de uzura? Voi chiar vorbiti serios? Sau in incercarea de a se vinde piese SH nu mai conteaza nimic?

Ar fi fost de inteles daca i-ati fi spus sa-si cumpere un alternator nou, dar sa spui ca mai bine pune ALTA VECHITURA pe masina, asta chiar e o aberatie!

In plus tonul tau, @marian7, este total nepotrivit.

Ce parere sustii?

Adica e mai bine sa cumperi un alternator SH, deci uzat, care poate pica ca si cel de pe masina?

Asta in loc sa reconditionezi alternatorul defect?

Adica un alternator uzat e mai bun decat unul tot OEM caruia i se schimbat piesele de uzura? Voi chiar vorbiti serios? Sau in incercarea de a se vinde piese SH nu mai conteaza nimic?

Ar fi fost de inteles daca i-ati fi spus sa-si cumpere un alternator nou, dar sa spui ca mai bine pune ALTA VECHITURA pe masina, asta chiar e o aberatie!

In plus tonul tau, @marian7, este total nepotrivit.

mai baieti voi v-ati facut moderatori pe site ca sa vindeti chinezarii sau sa-i ajutati pe cei care intreaba despre anumit produs?domnul care a adresat intrebarea aici era:cumpar alternator pt e46 de 136cp,,,nu piese de la chinezi pt reparatie,,,,la 150 euro nu poti reconditiona un astfel de alternator numai cu piese contrafacute,,,,,scuze pt limbaj,,,si da sustin ca unul sh original e de 10 ori mai bun decat unul reparat cu piese de licenta ;)

Mai baiete, nici nu ti-ai facut bine cont si ai inceput sa dai indicatii. Invata sa fii politicos.

Ti s-a atras o data atentia, dar nu ai priceput.

Inca o dovada ca nu ar trebui sa se poata posta ceva la MP pana nu se acumuleaza un anumit numar de posturi in alte sectiuni ale forumului.

Ca de astia care-si fac cont doar ca sa vanda ceva pe forum suntem satui.

Mai baiete, nici nu ti-ai facut bine cont si ai inceput sa dai indicatii. Invata sa fii politicos.

Ti s-a atras o data atentia, dar nu ai priceput.

Inca o dovada ca nu ar trebui sa se poata posta ceva la MP pana nu se acumuleaza un anumit numar de posturi in alte sectiuni ale forumului.

Ca de astia care-si fac cont doar ca sa vanda ceva pe forum suntem satui.

...pai daca acum mi-am facut cont nou si am propus ceva pe forum,ar trebui sa tac si sa citesc doar parerile unora care chiar nu raspund la intrebarea initiala,adica a domnului care cerea un alternator,,,si sa fiu de acord ca cineva vrea sa vanda piese de licenta in loc de originale,,,,si voi ii mai si sustineti,,,asta-i buna,,fii serios omule...

Da, probabil ar trebui sa taci pana inveti regulile acestui forum.

In primul rand, daca ai ceva de comentat, ataca ideea, nu persoana.

Ai facut deja asta in doua randuri si nu e in regula:

"auzi colegu cred ca esti cam in necunostinta de cauza in ce priveste scorul pieselor,,,,sau poate te-ai referit la chinezariile alea de caca,,,esti de-a dreptul patetic"

"mai baieti voi v-ati facut moderatori pe site ca sa vindeti chinezarii "

Si daca ai ceva de spus, daca ai o parere diferita de a altui user, atunci adu argumente valide, nu prostii cu chinezarii sau alte fabulatii.

Da, probabil ar trebui sa taci pana inveti regulile acestui forum.

In primul rand, daca ai ceva de comentat, ataca ideea, nu persoana.

Ai facut deja asta in doua randuri si nu e in regula:

"auzi colegu cred ca esti cam in necunostinta de cauza in ce priveste scorul pieselor,,,,sau poate te-ai referit la chinezariile alea de caca,,,esti de-a dreptul patetic"

"mai baieti voi v-ati facut moderatori pe site ca sa vindeti chinezarii "

Si daca ai ceva de spus, daca ai o parere diferita de a altui user, atunci adu argumente valide, nu prostii cu chinezarii sau alte fabulatii.

..ok frate,deci dupa spusele tale n-am dreptate,,,renunt ca e mai bine,,,n-are rost sa imi pierd timpul si sa ma contrazic cu tine,,,cine vrea sa cumpere ceva i-l rog sa se mai informeze si sa faca o alegere inteleapta ,,,mult succes,,, (si paul: ti-ar place sa cumperi un bmw(licenta) fabricat in china la jumate de pret?

Nu stiu de unde ti-a casunat pe treaba cu China. Cine a pomenit de China in afara de tine?

Un alternator poate fi reconditionat cu piese originale - rulmenti, perii, etc. Exista chituri de reparatie de la producatorul alternatorului.

Sau piesele de schimb pot fi achizitionate si separat.

In mod sigur un rulment nou SKF este mult mai bun decat unul de pe un alternator SH. La fel si regulatorul cu periile aferente.

Nu stiu de unde ti-a casunat pe treaba cu China. Cine a pomenit de China in afara de tine?

Un alternator poate fi reconditionat cu piese originale - rulmenti, perii, etc. Exista chituri de reparatie de la producatorul alternatorului.

Sau piesele de schimb pot fi achizitionate si separat.

In mod sigur un rulment nou SKF este mult mai bun decat unul de pe un alternator SH. La fel si regulatorul cu periile aferente.

pai @calin78 spunea ca la 150 euro poti reconditiona pe cel defect,nu?de unde stie el ce piesa are defecta?daca vrei sa schimbi toate piesele din el pe original iti iese undeva la 600-700 euro,,,numai rotorul costa 300 euro(care in 90% din cazuri la e46 se duce),,,si daca pune piese originale sa i-l repare,cum iese la 150 euro?are el asa discount mare de la producator?;)nu cred. asa ca am tras o concluzie si de-aia am spus de china...stai linistit ca stiu ce vorbesc ...;)

Calin nu a zis nimic de rotor. Oricum exagerezi. Mai degraba as spune ca in 90% din cazuri rotorul nu are nimic.

Daca sunt probleme la rotor se poate lua in considerare achizitionarea unui SH de la care sa se recupereze rotorul. Dar oricum rulmentii si periile tot trebuie schimbate.

PS: Nu mai cita postul anterior! E obositor si enervant sa se tot repete de cate doua ori acelasi text.

Cand raspunzi utilizeaza butonul de Add Replay de la finele topicului, nu pe cel de Reply de sub fiecare post.

Auzi colegu, chiar am habar am despre ce vorbesc. Insa se pare ca tu nu prea stii cum sta treaba cu alternatoarele astea pana la urma.

Nu vad unde am pomenit eu de piese china si alte accesorii. Eu am zis reconditionat, mai mult un RK al alternatorului. Adica rulmenti noi, perii noi etc. Lucruri care pot preveni alte defectiuni (de ex. un rulment gripat poate strica atat rotorul cat si statorul). Dar daca tu imi vii cu aberatii din astea ca un rotor este 3ooe si ca in 99% din cazuri rotorul se strica chiar habar nu ai nimic in domeniul asta. Macar taci din gura si incearca sa vorbesti frumos, din cate imi aduc aminte nu cred ca te-am facut in vreun fel. Asa ca te rog sa fii atent la ce si cum vorbesti pt. ca nu cred ca am mancat din aceeasi farfurie.

doamne fereste sa mancam din aceeasi farfurie...asa e cum ziceti voi...poate domnul care a deschis topicul ne va spune ce si cum a rezolvat treaba si cat l-a costat..

citesc si ma minunez....atatea discutii pe tema unui amarat de alternator.iti spun eu cum a rezolvat problema,a cumparat de la mine alternatorul cu 350lei.si nici omul care a deschis topicul nu poate sa va raspunda pentru ca nu i-a trebuit lui, ci unui prieten de al lui.de aceea am dat acest replay.