Jump to content

Sfat achizitie X6M

expensivemann

Recommended Posts

Nemtii isi cumpara Dacii si noi cumparam BMW-uri. ;))

Parerea mea e este ca ma voi simti la fel de bine intr-o masina de 40-50 mii de euro ca intr-una de 120 de mii de euro.(vorbim de valoarea de nou)

Restul de "beneficii" sunt doar snobisme.

acuma exagerezi, adica toti aia cu masini de peste 100k euro sunt snobi?(aici intra si aia cu m5/m6)

trebuia sa-si cumpere toti 520d?

apropo vezi ca si un 520d poate sari de vreo 60k, si ala e snob?

Edited by Viper05

Ai tot dreptul din lume sa ceri sfaturi si daca vrei sa cumperi un Veyron dar daca nu faceai afirmatiile respective care automat atacau anumite persoane care ti-au dat replici (fie ca iti place sau nu este un forum si vei fi derenjat de persoane pe care automat nu ai cum sa le cunosti, pt ca pana la urma e un forum) dar conteaza foarte mult daca stii unde sa te opresti si unde poti sa dai replici cu bun simt dar indeajuns sa le tai craca. De exemplu sunt si pe un forum VW iar o persoana de acolo si-a cumparat noul Cayenne Turbo, automat a fost atacat de "forumisti" ca: unul care are "valoarea" unui Cayenne nu sta pe forumuri etc, i-au fost cerute poze ca dovezi etc...s-a comformat a pus pozele si s-a retras fara sa arunce vorbe jignitoare, lasandu-i pe suferinzi sa zabaleasca...dar si aici pe forum a mai fost o persoana care si-a luat un Z4 35is , a facut topicul cu mentiunea pe scurt: "sa moara dusmanii" si vorbe second-hand care automat ne fac sa fim in garda cu astfel de topicuri. Bafta cu hotaratul.

citeste de la inceput..discutia a plecat de la un user bine intnetionat care nu ma facea prost pe fata ca nu stiu ce e aia piele in x6..si nu am facut decat sa raspund ironiei...apoi totul a devenit CAN CAN ! Eu nu sunt adeptul virtualului..si nici nu postez poze, facturi, OP-uri<,extrase , CIV-uri sa fiu crezut..n-am motive..pur si simplu cer o parere si atat!! Dar cand vezi ca esti catalogat rupt in c** cu vise ca ai vrea x6 iei foc..hai sa fim seriosi! Vreau sa imprim aceasta discutie si sa o ,, aprofundam ,, cand ne vom cunoaste la Iasi face to face!

Uhmmm, in general sfaturi e bine sa le iei de la cineva care a avut sau cel putin a interactionat cu masina respectiva. Acuma fiecare isi poate da cu parerea (virtual) sau de pe youtube sau din jurnalele de specialitate. In afara de discutii interminabile si atacuri pe aici nu cred ca o sa gasesti altceva cel putin nu cum s-au inceput discutiile pe aici.

Poate te ajuta putin: http://www.youtube.com/user/autoblogger?blend=1&ob=4#p/search/1/tO4i8Na9Xag

P.S. Inspirati/Expirati, sa ne relaxam cu totii e cel mai ok zic eu, pana la urma e doar un forum. :)

Edited by MscleMike

Doamne ce citesc pe-aici... :blink:

Fara a ofensa pe cineva, cred ca scopul topicului era de a afla pareri despre achizitia in cauza, nu sfaturi despre alte modele si/sau atacuri de orice fel.

Cei care au adus in discutie statulul si posibilitatile materiale ale initiatorului, s-ar putea sa aiba o mare surpriza. :)

In fine... nu inteleg de ce atata rautate.

Succes la achizitie !

acuma exagerezi, adica toti aia cu masini de peste 100k euro sunt snobi?(aici intra si aia cu m5/m6)

trebuia sa-si cumpere toti 520d?

apropo vezi ca si un 520d poate sari de vreo 60k, si ala e snob?

Hai sa nu ne legam cu atata strictete de preturi. Diferentele sunt clar vizibile.

Da, din punctul meu de vedere cine da mai mult de 100k pe masina e snob si o face doar pt ca doreste sa epateze.

Daca chiar vrei sa vezi cum e intr-o masina puternica si esti asa de pasionat incat nu mai porti dormi noaptea, atunci iei avionul te duci pe pista de la Nurburgring dai 900 de euro(sau cat o fi) sa inchiriezi cea mai tare masina si ti-ai facut pofta.

Varianta cealalata este sa dai 100k de euro si sa te dai de-a dura prin Bucuresti, sa agati pitipoance, sa te imbeti bine si apoi eventual sa omori niste oameni(impreuna cu odorul tau de 100k)

Dar,repet, parerea mea.

citeste de la inceput..discutia a plecat de la un user bine intnetionat care nu ma facea prost pe fata ca nu stiu ce e aia piele in x6..si nu am facut decat sa raspund ironiei...apoi totul a devenit CAN CAN ! Eu nu sunt adeptul virtualului..si nici nu postez poze, facturi, OP-uri<,extrase , CIV-uri sa fiu crezut..n-am motive..pur si simplu cer o parere si atat!! Dar cand vezi ca esti catalogat rupt in c** cu vise ca ai vrea x6 iei foc..hai sa fim seriosi! Vreau sa imprim aceasta discutie si sa o ,, aprofundam ,, cand ne vom cunoaste la Iasi face to face!

Amice, eu nu am fost rau intentionat. Dar X6 ala active hybrid cu nappa de aceeasi culoare avea 7000km si pielea arata groaznic. Eu doar am zis ca personal nu as lua cu tipul/culoarea de piele respectiva. Dupa care tu ai inceput cu replici de genul ca ai numa BMW-uri si toate cu piele crem. Ti-am zis ca nu se compara nappa cu dakota la textura si nici cremul cu albul.

Si apoi a urmat demonstratia ta de "baietie", ca tu de la 18 ani numa in BMW iti plimbi fundul, in timp ce altii nu au pus piciorul nici in dacie.

Asta demonstreaza ca esti doar un om prost crescut, si din cauza celor ca tine e perceptia generala conform carora posesorii de BMW sunt niste "Ghertoi".

PS: Si nu mai continua in tupeul tau cu 530d ala ca au pus alti useri poze clare care demonstreaza ca ai luat masina cu 10 mii si vrei sa o dai cu 15 pe forum. Inclusiv poza ta cu seria de sasiu de toarna. Nu iti tin povestile aici.

PS2: Daca erai dispus sa dai 120k eur pe X6M nu te ambalai sa vinzi KIT AMBREIAJ SH de pe masina cu 97.000km! Asta nu e numai parerea mea, dupa cum observ in unele din posturile de mai sus.

e drept ca si initiatorul a sarit un pic calul, dar pe de alta parte il si inteleg ca l-au iritat parerile unora carora nici eu le vad rostul, oricum nu e prima oara cand vine cineva si zice ca vrea sa isi o masina mai scumpa si sare lumea la gatul lui ca e la misto topicul, in final cu ce ne afecteaza pe noi ca si-o ia sau nu? sau ca e sau nu rupt in cur? chiar trebuie sa intereseze asa mult daca si-o permite sau nu? e strict problema lui daca are banii sau doar viseaza...asta mi se pare din ciclul cu capra vecinului, pe unii ii mamanca in fund de unde au unii in loc sa isi vada de camasa lor...cine posteaza ar trebui s-o faca la obiect sau deloc nu sa bata campii sau sa ceara extrase de cont...incredebil, zau asa! Edited by mik15

pfff citeste acel topic cu atentie..am postat o poza cu seria de caroserie a masinii din Iasi, poze cu ea dupa ce a fost reparata la mine in service..era a unui amic de al meu masina era pe firma iar la mine a fost vopsita capota, bara , aripa stanga si apoi postata pe net cu pozele din exteriorul ei si interiorul de la 530 meu! Discutam de 2 masini diferite..2 serii VIN diferite!! ..am si dat detalii..cine are ochi de vazut vede!

2 nu ma ambalam ca nu stau in 300 euro si nu voi sta never! acel topic a fost deschis de un amic..dupa care l-am ,, gestionat eu,,

IN fine..discutam discutii!

Se pare ca multi de aici nu ati inteles unde e problema.

Colegul asta al nostru poate avea oricati bani doreste.

Asta nu inseamna ca are dreptul sa vina si sa jigneasca in felul in care a facut-o. Si el e cel care a inceput si nu ceilalti.

Pe pariu ca daca avea un limbaj decent si de bun simt, nu-i spunea nimeni nimic?

Cam asta a fost ideea si e simplu de vazut cine pe cine a jignit mai mult.

Facem o fraza cu jignirile si expresiile urate spuse de el si cu cele care le-au spus altii sa vedem cam cum inclina balanta? Pai cu ceva ani in urma sau pe alte forumuri, avea multe zile de odihna sa-si caute in liniste masina mult visata.

Nu va mai tot dati dupa cires si haideti sa terminam o data in Romania cu prostul gust si lipsa de educatie. Si nu ma refer la el ci in general. Nu de alta dar daca el, ca individ, ar fi fost constient de conditia in care se afla, nu ar mai fi facut ceea ce a facut.

Edited by d-rive

pai el a cerut un sfat la achizitie shi kristal....i-a dat un sfat ca piele e prea moale si se strica repede....si el a sarit ...nu ca ar fi treaba mea dar...prea ingamfata lumea pe aici.si se vorbeste prea de sus.Poate sa isi ia cine vrea ce vrea ca oricum un om e la fel si in X6 M si in Dacia Nova.Nu masina il face pe om. Edited by Catalin**

Am mers si eu cu masina de care vorbeste Kristal si e adevarat ceea ce spune el.

Dar daca el are parerea ca pielea aia e intr-un fel, nu trebuie sa te apuci si sa-l jignesti. Luati si cititi pe prima pagina sa vedeti firul discutiei si astfel va lamuriti cu cine aveti de-a face.

Am mers si eu cu masina de care vorbeste Kristal si e adevarat ceea ce spune el.

Dar daca el are parerea ca pielea aia e intr-un fel, nu trebuie sa te apuci si sa-l jignesti. Luati si cititi pe prima pagina sa vedeti firul discutiei si astfel va lamuriti cu cine aveti de-a face.

ai dreptate eu am citit...kristal a dat exact ce a cerut initiatorul.un sfat pt achizitie.

Edited by Catalin**

Uhmmm, in general sfaturi e bine sa le iei de la cineva care a avut sau cel putin a interactionat cu masina respectiva. Acuma fiecare isi poate da cu parerea (virtual) sau de pe youtube sau din jurnalele de specialitate. In afara de discutii interminabile si atacuri pe aici nu cred ca o sa gasesti altceva cel putin nu cum s-au inceput discutiile pe aici.

Poate te ajuta putin: http://www.youtube.com/user/autoblogger?blend=1&ob=4#p/search/1/tO4i8Na9Xag

P.S. Inspirati/Expirati, sa ne relaxam cu totii e cel mai ok zic eu, pana la urma e doar un forum. :)

Marfa video-ul dar nu intelegi nimic din ce zice ala. Olandeza?

Cei care au adus in discutie statulul si posibilitatile materiale ale initiatorului, s-ar putea sa aiba o mare surpriza. :)

Ce surpriza, mai omule ? Crezi ca are vreo importanta cati bani are oricare dintre noi in conturi ? Poate ca si tu sau el ati avea surprize si mai mari daca ati avea habar de posibilitatile financiare ale altora de pe aici. E incredibil asa ceva, ce remarca ai putut sa ai ! Si pareai baiat mai mult decat ok. Te stiam de mult timp de pe vw. Daca ai mai multi bani in conturi decat altii e ok sa jignesti sau cum ?

Culmea, cineva a incercat sa-i dea un sfat prietenesc despre cat de pretentioas e un anumit tip de piele de la BMW iar reactia lui a fost una sfidatoare, ironica, jignitoare, de 2 lei. Nu l-a jignit nimeni, el a inceput. A avut atitudinea parvenitului veritabil.

Am citit din nou si prima pagina, ca prea repeta obsesiv acest indemn, magnatul forum-ului. El a inceput primul cu ironiile de 2 lei in postul ala in care face referire la batrana Dacie.

Edited by KIP

Ce surpriza, mai omule ? Crezi ca are vreo importanta cati bani are oricare dintre noi in conturi ? Poate ca si tu sau el ati avea surprize si mai mari daca ati avea habar de posibilitatile financiare ale altora de pe aici. E incredibil asa ceva, ce remarca ai putut sa ai ! Si pareai baiat mai mult decat ok. Te stiam de mult timp de pe vw. Daca ai mai multi bani in conturi decat altii e ok sa jignesti sau cum ?

Culmea, cineva a incercat sa-i dea un sfat prietenesc despre cat de pretentioas e un anumit tip de piele de la BMW iar reactia lui a fost una sfidatoare, ironica, jignitoare, de 2 lei. Nu l-a jignit nimeni, el a inceput. A avut atitudinea parvenitului veritabil.

Am citit din nou si prima pagina, ca prea repeta obsesiv acest indemn, magnatul forum-ului. El a inceput primul cu ironiile de 2 lei in postul ala in care face referire la batrana Dacie.

Nu am afirmat ca as fi ,, magnat,, sau alte balarii ..pur si simplu ..schimba-ti dioptriile si apoi arunca cu piatra...citeste cu atentie ..daca ai probleme cu unghiul..te programez la BOSCH!

Mi-a repetat ostentativ cum e pielea aia..se si vede din cele 3 posturi ale lui ..de aici a plecat scateia..si am devenit ironic..REPET IRONIC nu badaran..sa recurg la injurii..restul se vede pe forum!

KIP se dovedeste inca 1 data ca nu esti impartial drfept dovada ce scrii ,, Am citit din nou si prima pagina, ca prea repeta obsesiv acest indemn, magnatul forum-ului,,

Imi cer scuze daca am jignit, ofensat pe cineva..dar nu am fost decat defensiv si atat! O seara buna tuturor!

Mai omule, ai jignit, fie ca vrei sa accepti, fie ca nu, nu asa se face.

Magnat te-am facut datorita post-ului lui Cosmin. Ca doar am fi foarte surprinsi nu, ca ne cunoaste el pe fiecare dintre noi si e ferm convins de asta. Sa nu mai zic ca nu stiu ce relevanta are ce a zis el ?!

Edited by KIP

Scopul unei comunitati ca si aceasta (BMWCLUB) este de a forma PRIETENII, TOPICURI INTERESANTE SI DE AJUTOR DIN PARTEA SI PENTRU POSESORII DE BMW, UNDE TOTI SUNTEM EGALI IN DREPTURI. Pentru statui si cultul personalitatii exista bloguri si site-uri personale

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.