Jump to content

BMW E60 INJECTOARE

Andrei_fitness

Recommended Posts

Totul este ok la masina ta.

Valorile injectoarelor sunt cuprinse intre -2 si 4.

Din cate stiu eu, cand ajunge undeva la 2 sau peste, sa te gandesti deja sa-l schimbi / cureti.

....asta vroiam sa stiu, diagnoza este deja cu motorul cald - temperatura motorului fiind undeva la 87* C ...la rece injectorul 2 ajunge in jurul valorii de +2 iar injectorul nr 6 scade sub -1,60 - asta probabil sa se regleze injectia, cum si atunci cand accelerez puternic undeva intre 3-4000 rpm tinde sa se egalizeze...- deci injectorul nr 2 e pe duca - SIMPTOMELE SUNT UN USOR TREMURAT LA RELANTII AL MASINII care SE SIMTE DIN SCAUN....EXISTA POSIBILITATEA SA FIE SI DIN CAUZA MOTORINII???

Edited by Andrei_fitness

....asta vroiam sa stiu, diagnoza este deja cu motorul cald - temperatura motorului fiind undeva la 87* C ...la rece injectorul 2 ajunge in jurul valorii de +2 iar injectorul nr 6 scade sub -1,60 - asta probabil sa se regleze injectia, cum si atunci cand accelerez puternic undeva intre 3-4000 rpm tinde sa se egalizeze...- deci injectorul nr 2 e pe duca - SIMPTOMELE SUNT UN USOR TREMURAT LA RELANTII AL MASINII care SE SIMTE DIN SCAUN....EXISTA POSIBILITATEA SA FIE SI DIN CAUZA MOTORINII???

poate fi si de la debitmetru..

Edited by CTS

daca atunci cand ajung la 1000rpm masina incepe sa tremure destul de tare(chiar ingrijorator) poate fi de la injectoare ? La relantinu nu se simte nici un tremurat sau dupa 1000rmp numai cand ajunge la 1000rmp incepe un tremurat ingrijorator. Unde pot face si eu o diagnoza de genul si te te-a costat ?

La multe e asa, nu doar la tine, la relantiu e totul ok, cum o calci la 1000 1100 rpm are o trepidatie asa, apoi cum sare de 1200 1300 nu se mai simte nmk. Mie imi facea opelul dinainte asa de 3 ani si nu avea nimic, si la un ford la fel si la asta, insa masina merge f bn,

La multe e asa...

La toate cele multe nu-i normal asa, adica toate au o problema. Ma indoiesc ca asa le-a lasat producatorul sa iasa pe poarta fabricii. E binecunoscut faptul ca injectoarele de CR sunt sensibile la motorina proasta de Romania si la stilul pagubos de condus diesel al soferilor romani.

Crede-ma tu pe mine, ca majoritatea motorinei din tara , este importata, si are aceleasi standarde cu cele din afara, cu exceptia combustibililor de top , de genul celor care au pretul cel mai mare din pompe, care se foloseste cel mai des in afara , iar la noi nu ne permitem sa dam in plus sa bagam asa ceva...ca stii vb aia...nu e tot motorina , asa zice romanul :)

• 2 weeks later...

daca atunci cand ajung la 1000rpm masina incepe sa tremure destul de tare(chiar ingrijorator) poate fi de la injectoare ? La relantinu nu se simte nici un tremurat sau dupa 1000rmp numai cand ajunge la 1000rmp incepe un tremurat ingrijorator. Unde pot face si eu o diagnoza de genul si te te-a costat ?

pozele care le-am pus cu diagnoza sunt facute de mine, iar testul eu il fac - o preocupare din cand in cand- nu fac la alte persoane ca nu cunosc mare lucru, sa te uiti la un program e usor, sa sti sa citesti parametri e mai greu...:)