Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

525 2001 intra ciudat in viteza in urma unui accident

Recommended Posts

salut! am avut ghinionul sa l lovesc pe unul in spate.problema care o am este ca imi merge ciudat schimbatorul in sensul ca in viteza 1-3-5 intra foarte finut in viteza(nu a intrat niciodata asa finut) pe cand a 2-4 intra foarte greu(nu mi permite spatiul sa mai trag)(treb sa trag foarte mult de schimbator aproape ca l rup.acum cand sta pe liber zici ca e bagata in a patra.oare sau dus tampoanele la cutie sisa deplasat mai in fata cutia..sau ....?sper ca ati inteles ceva :D..va multumesc frumos!!

la farul meu am dat geamul jos fara incalzire fara nimic doar am tras de el si a iesit dar am avut de unde sa trag pt ca e spart geamul cum am mai spus,l am lipit dar imi lipsesc niste bucati din el.

in jum de ora ma duc in service sa vad care este problema cu cutia..am emotii :)

Daca acum ai emotii, ce faci cand iti naste nevasta?:D

Sa ne anunti ce s-a constatat .

Ma cand naste nevasta o sa fiu pregatit o sa stiu ce ma asteapta dar cu masina niciodata nu poti sti .in plus masina te lasa mai repede ca femeia:)) important este ca nu poti avea increderea in nici una din ele !! :))

Am fost ieri la sv dupa cum am zis ghici ce:timoneria care nu auzisem in viata mea de ea este rupta.are forma aceea de V si este rupta la un crac daca se rupe si la celalalt crac au zis cei de la service ca nu mi mai intra in viteza deloc.am inteles ca nu este chiar asa grav si ca nu ar costa mult.AVETI IDEE CAT COSTA timoneria ? la service nu le mergeau programul si am plecat nedumerit(cu un pic de emotie :)) )

TREBUIE sa mi fac cont nu?

acel cod este de la timonerie? numai 100 ron costa?

100 ron e piesa 1 din link, care ai zis ca e rupta

daca mai vrei sa schimbi ceva, ai codurile tot in link

http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Sedan/Europe/525d-M57/LHD/M/2002/september/browse/gearshift/gear_shifting_mech_transm_diesel/