Jump to content

problema abs

police

Recommended Posts

salut,acum ceva timp am avut probleme cu abs,masina e un 316 din 96,am descoperit senzorul de pe roata dreapta ,spate,am vrut sã Îl scot sã Îl curãÞ dar s a rupt,acum am eliberat gaura si tocmai am fãcut rost de altu de la dezmembrari cã din magazin e scump.l am pus si nu mi se stinge becu,am mers eu vreo 200m la 50 60km/h dar nici asa(mentinez acum sunt la serviciu ,daia am mers doar 200m,miine fac mai multi km)nu am avut unde sã frÎnez brusc sã vad reactia,app când l am scos pe cel vechi am rupt si surubul care Îl tinea in gaura,e vreo problema cã la asta nu i am pus,si mai e ceva,cel vechi partea care intra În gaura aceea era din plasic iar pe care il am acum e din metal(ca o tablã zincata) am vazut ca are unele lovituri când la scos cred ,are ó spãrturã În tabla aia stim cã au forma cilindricã. acum cine stie sã imi zicã vreo parere?o fi ars? Trebuia sã Îl masor?

Eu la masina mea am senzori cu exterior de plastic, e tot 96. Nu stiu cum reusiti sa rupeti senzorii aia, nu se scot cu ciocanu, nu se bate in ei, se scot cu o surubelnita plata subtire si 10 -15 minute de bibilealea. I-am scos pe toti intr-o zi si i-am curatat, nu am rupt nici unu. E un pic mai greu cand ii pui inapoi, trebuie curatata un pic gaura cu un smilgher mai fin.

Daca esti sigur ca problema ABS-ului este de la senzor si nu de la altceva inseaman ca senzorul pe care l-ai montat e stricat si ala. Eu am avut un fir intrerupt, si a aparut eroarea de abs, dupa ce l-am lipit a disparut pana am dat cu spatele sa ies din parcare.

Tu ai vrut "sa vezi de ce merge" ?

De ce vreti sa curatati senzori daca nu apar erori ? Mergeti fratilor la spalatorie sa spalati masina, la o cafea sau mai cititi pe forum una alta dar unii daca nu au probleme si le fac.

Ghinion, ai vrut sa faci ceva inutil si ai rupt senzorul, ai luat unul sh care e bulit ghinion din nou. Cumpara altul.

Tu ai vrut "sa vezi de ce merge" ?

De ce vreti sa curatati senzori daca nu apar erori ? Mergeti fratilor la spalatorie sa spalati masina, la o cafea sau mai cititi pe forum una alta dar unii daca nu au probleme si le fac.

Ghinion, ai vrut sa faci ceva inutil si ai rupt senzorul, ai luat unul sh care e bulit ghinion din nou. Cumpara altul.

daca mi-ai raspuns mie: I-am curatat pt ca aparuse eroare in bord. Se rupsese clema ce tine firu pe telescop. A frecat pe roata si s-a intrerupt, dar nu stiam care a fost. Abia la a treia roata am descoperit ce era.

mie cind a inceput sa imi apara eroarea in bord am fost cu ea pe tester si mi a aratat ca senzorul de pe roata dreapta spate nu functioneaza ,si de aceea am vrut sa il scot , dar sa rupt nu am batut in el am incercat cu surubelnita cu patent nimic era sudat acolo in fuzeta ,si tu zici ca ao scos usor senzori ai fost un norocos cred ,si eu l am luat de la dezmembrari pentru ca e mai ieftin dar am cautat ceva timp pentru ca se rup cand ii scoti asa mi au zis multi