Jump to content

Consum 530D E60 din 2005

Silviu1980

Recommended Posts

Acum sunt sau nu gelos dar vreu ceva pareri. Am un prieten cu 530D 2005 si spune ca in 300 km masina i-a consumat motorina de pana intr-un milion la drum lung. E manuala 6 trepte si eu stiu ca el merge destul de tare..nu de alta dar a luat 2 amenzi in acesti 300 km.

Eu sunt posesor e90 325i din 2007 si mie imi consuma destul la drum lung..adica minim 8,8-9 /100km in 140km/h constant. Nu as schimba masina mea in ruptul capului dar mi-e imposibil sa cred ce afirma el. Totusi masina aia are o anume greutate, motorul e cu 500cm mai mare ca al meu.

Ok e diesel, manual- accept un consum mai mic ...dar sa-mi rada in nas cu 5-6% la mers destul de tare..peste 130/h mi-e greu sa cred.

Pur si simplu vreau pareri.

Acum sunt sau nu gelos dar vreu ceva pareri. Am un prieten cu 530D 2005 si spune ca in 300 km masina i-a consumat motorina de pana intr-un milion la drum lung. E manuala 6 trepte si eu stiu ca el merge destul de tare..nu de alta dar a luat 2 amenzi in acesti 300 km.

Eu sunt posesor e90 325i din 2007 si mie imi consuma destul la drum lung..adica minim 8,8-9 /100km in 140km/h constant. Nu as schimba masina mea in ruptul capului dar mi-e imposibil sa cred ce afirma el. Totusi masina aia are o anume greutate, motorul e cu 500cm mai mare ca al meu.

Ok e diesel, manual- accept un consum mai mic ...dar sa-mi rada in nas cu 5-6% la mers destul de tare..peste 130/h mi-e greu sa cred.

Pur si simplu vreau pareri.

Consum de 5l la 100 km nu cred, daca a mers constant sau pe pilot undeva in 6.2-7.7l

Edited by kathalin

Aceeasi problema am si eu :)) tot de un 530d e60 (masina unui prieten bun) care consuma in Pitesti 7,5-8%!!!! Ori a mea 320d e90 niciodata nu consuma atat, fara 9,5-10% nu scap, uneori mai mult...ce-i drept stilul meu de mers e o idee mai agresiv ca al lui, dar totusi sa nu uitam ca a mea e 2.0d si a lui 3.0d Edited by allex_nastase

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.