Jump to content

328ci M TEHNIK E36

r0n1n

115 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ce vamesi, ce stampile..... Situatie ipotetica: Romania si Bulgaria in Schengen, 0 vamesi, 0 bariere, 0 documente.

Camera cu recunoastere a placutelor la Giurgiu, ai traversat podul dinspre Ruse - a inceput cronometrul. Iesi pe la Nadlac peste o saptamana, alta camera - cronometru oprit. Daca trec 90 zile de la intrarea dinspre Giurgiu, dar sistemul nu detecteaza faptul ca masina ar fi parasit granitele in acest interval - apare cu rosu pe monitoare :D. Daca ai "norocul" si te citeste vreun MCV sau vreo camera de pe DN-uri, ala esti.

PS: Lasa ca de aia avem moderatori, nu sa stea toata ziua pe chatroom.

Edited by .Bogdan

Baieti, lasati-o dreaq de Bulgaria.

Dc se da lege si nu mai pot circula cu ea in RO ma duc in Bulgaria si o vand acolo.

@increatul: nici o problema, offtopicul face parte din farmecul forumului, dar totusi cu masura.

@bogdan: asa, pune-i la treaba!

Edited by r0n1n

Ce vamesi, ce stampile..... Situatie ipotetica: Romania si Bulgaria in Schengen, 0 vamesi, 0 bariere, 0 documente.

Camera cu recunoastere a placutelor la Giurgiu, ai traversat podul dinspre Ruse - a inceput cronometrul. Iesi pe la Nadlac peste o saptamana, alta camera - cronometru oprit. Daca trec 90 zile de la intrarea dinspre Giurgiu, dar sistemul nu detecteaza faptul ca masina ar fi parasit granitele in acest interval - apare cu rosu pe monitoare :D. Daca ai "norocul" si te citeste vreun MCV sau vreo camera de pe DN-uri, ala esti.

PS: Lasa ca de aia avem moderatori, nu sa stea toata ziua pe chatroom.

stii cum se murdaresc placutele de la noroiul de pe sosele? instantaneu.

ia si mai citeste pe camere. ce-i ala? I sau L? B sau D? E sau F? sheeeeiiittt! :rolleyes:

Stai ca nu terminasem: in caz ca nu poate citi numarul de inmatriculare sistemul trimite o sesizare masinilor de patrulare pe zona de frontiera/in apropierea acesteia cu semnalmentele autovehiculului. :D

Te opresc, te amendeaza, citesc corect numarul, il corecteaza in sistem si tot asa.... Bine, ar functiona smecheria la iesirea din tara daca cei din tara vecina n-ar aplica si ei tactica de mai sus....

La subiect, r0n1n, eu cred ca ai facut upgrade.

uiti de incidentele cu citirea eronata a numarului ptr verificare rovignieta, cu amenzile gresite? :D nu sunt romanii chiar atat de constiinciosi :thumbsup:

on:

si eu am votat upgrade, iar daca ai tine-o si ai mai baga niste banuti in ea, ar fi upgrade la upgrade, d'ala de iti rupe gatu' cand te intorci dupa ea pe strada :thumbsup:

lol.da :rolleyes:

ronin, de ce zici ca te-ai plictisit deja de 2.8? mergi tot timpul cu ea in 5500-6000?

adica eu, cu hartoaga mea, merg normal in 2500-3000max, si cand ma plictisesc gen, mai dau un redline...si spre deosebire de mine, tu ai cu ce, deci nu vad de unde plictiseala.

Mihai , eu cred ca o sa vina frumusel amenda acasa..ca si in cazul rovignetelor..:rolleyes: asta daca si exista o baza reala cu masinile si adresele tuturor posesorilor ..romani, daca nu ..o s-o suga, dar..masinile inmatriculate in Bg , nu se vor mai vinde neam in Ro , ceea ce nu e rau Edited by gelu_bmw

@rebelkid: nu am mers niciodata cu o automata, dar zic eu ca poti sa controlezi/simti mult mai bine masina cu manuala.

Generatia mai veche de automate nu era nici fiabila nici rapida.

In plus nu mai puteam sa dau scart-uri, ceea ce pt mine e 25% din farmecul unui BMW.

@max nu m-am pictisit, doar m-am obisnuit cu ea.

In plus nu mai puteam sa dau scart-uri, ceea ce pt mine e 25% din farmecul unui BMW.

cred ca te referi la niste burnouturi sau un mic derapaj controlat, alea da, ca shakira asa din cur :p

asa scart dai si cu solenza, cand se ridica fata masinii la cer :laugh:

Nu mai speriati omul :). DOMI poate sa confirme ca in germania exista legea asta, dar NU POT DOVEDI cat ai stat tu in tara. Am prieteni cu masini de RO in DE, si daca nu platesti cu cardul la benzinarii, sau alte nimicuri de genul asta, nu au cu ce sa dovedeasca. Si astia stau mai tot timpul in germania, vin acasa de sarbatori.

In Germania ai probleme daca te toarna vreun vecin .. se mai gasesc destepti.si pot veni peste tine chitit sa iti faca problme.

Depinde si daca esti inscris ca rezident legal, e mai complicat..

Altfel nu, la mine era plin satul de masini inscrise in Luxembourg, si tipii, luxembourghezi care stateau in DE din cauza de chirie, sau aveau masini de la firma unde lucrau in Lux, , nu se lua nici dracul de ei..

Nu prea au ce sa iti faca in ROmania, vreau sa il vad pe unul ca incearca.. si eu masina inscrisa in DE si asa moare inca 1 an si ceva cel putin.

L.E.

Acum mi-am adus aminte, daca stateai mai mult de 3 luni nu o inmatriculai, dar sa fii sigur ca nu ai probleme te duceai si te declarai la impozit, era modic oricum, mai mic ca in Ro.. nu era vreo drama, si stateai cu ea cu ce numere vroiai..

Edited by DOMI

Nu mai speriati omul :). DOMI poate sa confirme ca in germania exista legea asta, dar NU POT DOVEDI cat ai stat tu in tara. Am prieteni cu masini de RO in DE, si daca nu platesti cu cardul la benzinarii, sau alte nimicuri de genul asta, nu au cu ce sa dovedeasca. Si astia stau mai tot timpul in germania, vin acasa de sarbatori.

in olanda nu poti face chestia asta, e un coleg aici cu un 545 nu-mi vine in minte nick-ul, si a confirmat ca e imposibil sa locuiesti in olanda si sa ai masina inmatriculata in alt stat, deci daca vor se poate