Jump to content

Accident splaiul unirii

serban78

Recommended Posts

Un teribilist de 20 si ceva de ani care probabil venea dispre victoriei si a zis lasa mah ca eu cu bmw meu cu dsc iau curba bagabont... si a luat o atat de bagabont incat a raschetat si niste gard si un chiosc de ziare cu el...

Cam asta s a intamplat... Prea multi teribilisti... ar trebui testare psihologica la cumpararea de bmw uri...

Un teribilist de 20 si ceva de ani care probabil venea dispre victoriei si a zis lasa mah ca eu cu bmw meu cu dsc iau curba bagabont... si a luat o atat de bagabont incat a raschetat si niste gard si un chiosc de ziare cu el...

Cam asta s a intamplat... Prea multi teribilisti... ar trebui testare psihologica la cumpararea de bmw uri...

Da bai tata, masina e de vina... periculoase rau bmw-urili astea. Ar trebui sa se bage un fel de super licenta, un al 2lea carnet ceva doar pt bmw-uri :lol2:

Edited by Lucenzo

Pusti din astia cu BMW vad zilnic prin oras. Si zilnic imi vine sa-i strang de gat pe toti pe care-i vad. Nu stiu ce-o fi cu BMW-ul. Vad pusti cu tot felul de marci dar doar aia cu BMW ma fac sa-mi doresc atat de tare sa le dau o palma, doua cu piciorul... Edited by KIP

Normal ca toate datele nu exista, dar tipic romanesc se exagereaza la maxim. Orice incident, orice deparaj necontrolat/controlat, orice tamponare in trafic = aaa clar facea curse ilegale domne, ce reaq pustan de 20 23 ani fara experienta, bmw-uri ( 316i ) periculoase, masini puternice bmw-urile astea, pt 320i deja trebuie super licenta de F1 sau dupa minim 25 ani de permis/500.000km :rolleyes:

a lu prigoana e din kevlar

...e din....gunoi :Devil:

Am trecut si eu dar n-am putut sa opresc. Cert e ca avea ceva viteza dupa pagubele produse. Nu avea nici numar de inmatriculare pe fata, probabil ca sarise.

Le-o fi dat jos cand si-a dat seama ca urmeaza sa aiba un accident?

Ar mai fi varianta in care se grabea sa ia cotidianul de seara si a incercat o servire drive-in :thumbsup:

N-au aparut poze ceva?

...e din....gunoi :Devil:

Le-o fi dat jos cand si-a dat seama ca urmeaza sa aiba un accident?

Ar mai fi varianta in care se grabea sa ia cotidianul de seara si a incercat o servire drive-in :thumbsup:

N-au aparut poze ceva?

N1 :LMAO: :LMAO:

Asteptam sa apara in presa :blush: