Jump to content

Accident langa Primaria Cluj

dragos1801

Recommended Posts

Era smecher, facea slalom si cand l-a ferit pe ala s-a dus dracu' masina echipata cu cauciucuri de vara.....

Oricum n-a scapat foarte usor, ca pe trotuar acolo sunt ghivece de-alea de beton , cred ca si stalpisori de fier daca imi amintesc bine. Cred ca s-a dus direct la vulcanizare cand a plecat de-acolo :super:

Edited by blitzu

Mai da-l dracu'.

A franat tare probabil pe marcajul de vopsea si a pierdut partea dreapta a masinii si de asta s-a rasucit.

Totusi, nu cred ca masina asta nu avea ESP sau/si ABS. Foarte ciudat s-a comportat. S-a invartit inadmisibil de mult.

A oprit si motorul pacaliciul. E clar ca e prost de geme.

Edited by d-rive

A intrat prea tare in curba aia de la inceputul filmului,a vrut apoi sa intre pe banda a 2-a la semafor,avea inca viteza prea mare,se si vede cum trage intai dreapta sa intre de pe contrasens pe banda a 2-a,vede ca nu mai are timp/distranta suficenta de franare si trage stanga sa intre iar pe contrasens sa evite impactul.Pierde controlul de la dreapta-stanga-ul asta si voila!

Aproape ca i-a iesit scandinavian flick-ul !

http://www.youtube.com/watch?v=Sbr1K3uuOPk

Edited by AdrianHH

Ce berbec imbecil. Putea sa-i nenoroceasca pe aia de pe trotuar, daca nu-l vedea si se trageau in spate !

Exact...ala cu haina alba a fost pe faza si s-a dat inapoi.

Eu vreau sa-l vad intr-un articol cu titlul ''Smecher de bani gata a vrut sa intre cu bolidul de lux in primarie'':goodjob: .........ca sa-i dea spaga lu' Apostu fifty-fifty :Devil:

Ai de mine, era drogat. Esti ca babele alea ce stiu cu exactitate ce viteza avea masina. Iti spun eu ce voia sa faca. Voia sa ii depaseasca pe toti si sa o faca la stg(lui). Dar semaforul nu s-a schimbat pe cum a crezut el, a franat sa intre in coloana, dar a alunecat pe marcajele alea stupide. Edited by september child

.Bogdan, nu nu :laugh:

Marcajele alea sunt stupide pentru ca sunt foarte alunecoase. De fiecare data cand plec de la semafor si trec peste dungile de la trecerea de pietoni, imi palpaie ASC-ul. Si nu trebuie sa fie iarna, ci doar sa fie ud pe jos.

bitz, nu am zis ca a procedat corect, te rog sa imi areti unde am zis eu asta. Doar ti-am spus ce cred eu ca s-a intamplat. Dar poate ne spui si cu ce s-a drogat, presupun ca tu ii vedeai si pupilele. Lucrezi cumva la CSI?

http://9gag.com/gag/274299

Ti-am spus ce cred eu ca voia sa faca, sa intre in intersectie pe verde. Si pentru asta trebuia sa ii depaseasca pe toti. Sau poate se facea galben si voia sa prinda semaforul, inainte sa fie rosu, dar s-a razgandit. Poate ca la el acasa asa se procedeaza.

Ti-am spus ce cred eu ca voia sa faca, sa intre in intersectie pe verde. Si pentru asta trebuia sa ii depaseasca pe toti. Sau poate se facea galben si voia sa prinda semaforul, inainte sa fie rosu, dar s-a razgandit. Poate ca la el acasa asa se procedeaza.

Numai el stie ce a vrut sa faca , oricum ceva nu se leaga, a derapat mult prea usor.

Si ca tot suntem la accidente, inca unul de la sfarsitul luni noiembrie. O doamna de 71 de ani a intrat pe rosu intr-o intersectie, taxiul a vrut sa evite... dar ce sa mai faci:

http://www.stiridecluj.ro/social/accidentul-de-pe-strada-paris-surprins-in-direct-de-camerele-de-supraveghere-video-exclusiv

L.E: L-am gasit si pe youtube:

Edited by dragos1801