Jump to content

Cheie BMW 530d E60

Pitbul

Recommended Posts

Am gasit un site, care spune ca are chei de vanzare tip diamant cu cip cu tot.

Pentru E60 au zis ca cea de 433 MHZ este cea buna

http://www.chei-auto...ntralizata.html

Acesta este situl, nu vreau sa fac reclama, chiar ma intereseaza, avand in vedere diferenta de bani destul de mare, si am vazut ca sunt multi user care au probleme cu aceste chei, multi din cauza bateriei.

La reprezentanta cheia este 800 Ron, iar pe site 210 Ron.

Ma rog dupa ce o cumpar trebuie facuta initializarea chei, stie cineva cum se face, este la fel ca la E46?

Merita sa cumpar aceasta cheie, stie cineva de acest site.

Este cineva din Piatra Neamt care ne poate oferi informatii despre acest magazin.

Edited by pitbul

Este gresita partea cu 433 MHZ.

Exista mai multe piete de desfacere, fiecare cu propriile reglemantari. Aceiasi masina are minim 3 versiuni de cheie.

Spre exemplu, in Japonia sunt criminale reglementarile iar in Europa sunt mai usor de trecut. Ma refer la frecventa, putere, baudrate, stabilitate in temperatura etc.

In Europa, merge si cea pe 868MHz. Eu am de 868MHz!

Deci, nu stiu daca la toate dar la mine cel putin este pe 868MHz. Intr-adevar, 433MHz este si ea frecventa pentru Europa.

Este gresita partea cu 433 MHZ.

Exista mai multe piete de desfacere, fiecare cu propriile reglemantari. Aceiasi masina are minim 3 versiuni de cheie.

Spre exemplu, in Japonia sunt criminale reglementarile iar in Europa sunt mai usor de trecut. Ma refer la frecventa, putere, baudrate, stabilitate in temperatura etc.

In Europa, merge si cea pe 868MHz. Eu am de 868MHz!

Deci, nu stiu daca la toate dar la mine cel putin este pe 868MHz. Intr-adevar, 433MHz este si ea frecventa pentru Europa.

Am inteles, interesant. Eu cum pot sa aflu ce frecventa am la cheie?

Cu initializarea, cum este, se poate face usor ca la E46 sau trebuie mers la reprezentanta?

Edited by pitbul

Pe a mea scria ce frecventa este. Apoi am si masurat-o si da, este 868MHz.

Daca mai scrie eventual pe ea, sa citesti ce scrie acolo.

Nu stiu despre initializare nimic. Eu as merge pe cheia originala. Este testata la destul de multe: soc termic, vibratii, lichide etc. Nu am incredere in altceva mai ales fiind riscant in concediu sa ma lase cheia.

Dar ce probleme ai cu cheia?

Pe a mea scria ce frecventa este. Apoi am si masurat-o si da, este 868MHz.

Daca mai scrie eventual pe ea, sa citesti ce scrie acolo.

Nu stiu despre initializare nimic. Eu as merge pe cheia originala. Este testata la destul de multe: soc termic, vibratii, lichide etc. Nu am incredere in altceva mai ales fiind riscant in concediu sa ma lase cheia.

Dar ce probleme ai cu cheia?

Nu are nici o problema, doar ca sta singurica, nu are si ea o colega :hmm:.

Si nu prea e bine asa.