Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Problema semnale e46

UNU!

Recommended Posts

Acum 10 min am venit de afara ... am fost pana in oras cand m-am intors am parcat am incuiat masina si surpriza nu se mai aprind semnalizarile cand incui sau descui masina.

Stiu ca la e46 se aprind doar cand o incui dar eu facusem din testar acum 1 an jum sa faca si cand o deschid ...de atunci n-am avut nicio problema.

Am inchis/deschis masina NIMIC nu se mai aprind ...se incuie toate usile se descuie si de la buton dar nu se mai aprind. :mellow:

Cand am plecat si am deschis s-au aprins ... aveti idee ce s-a intamplat ? :angry2:

e46 320d nFL.

Thx

La E60, nu mai clipesc daca una din usi sau porbagajul nu sunt complet inchise. Sigur ai toate usiile bine inchise?

M-am gandit la asta le-am verificat pe toate inclusiv portbagajul ...la e46 daca nu e una inchisa nu se incuie.

Salut. Primul pas ar fi sa incerci sa vezi daca iti functioneaza "avaria". Eu am patit-o si era de la o siguranta arsa. Poti incerca, nu te costa nimic

Verificat. Merge "avaria" si semnalele normal... doar ca nu mai clipesc la inchidere/deschidere. :wacko:

Mersi de sfaturi :thumbsup: .

Daca ai alarma OEM se mai poate activa sa piu-ie la armare si dezarmare ;)

Citeste ce am scris in primul post ...aveam deja facuta treaba asta din testar de 1 an (nicio problema de atunci).

Inchiderea merge normal dar nu se mai aprind DELOC nici la inchidere nici la deschidere. Semnalizarile merg, avaria merge, am scos si borna si degeaba.

Maine o sa ma duc la un "nene" sa-mi verifice toate sigurantele ...sa le ia pe toate la rand...

n-au legatura sigurantele in cazul acesta, daca zici ca-ti merg avariile....

singurul vinovat de acest lucru este GM-ul ..... ai fost la cineva cu laptop zilele astea de cand ai problema si ti-a recodat cumva GM-ul ?

daca nu ....ceva s-a intamplat si ti s-a alterat codingul.....mergi la un recoding si se rezolva la loc

n-au legatura sigurantele in cazul acesta, daca zici ca-ti merg avariile....

singurul vinovat de acest lucru este GM-ul ..... ai fost la cineva cu laptop zilele astea de cand ai problema si ti-a recodat cumva GM-ul ?

daca nu ....ceva s-a intamplat si ti s-a alterat codingul.....mergi la un recoding si se rezolva la loc

Nu am fost la nimeni... nu s-a umblat la nimic de f muuult timp. GM ? Ma cam depaseste... ce trebuie facut mai exact ? Programate din nou ? Astazi o sa ma duc la cineva sa vedem. Va anunt :rolleyes:

Deci masina mea se transforma :LMAO: :LMAO: in coupe mai exact.

De cand s-a intamplat faza cu semnalele... cand deschid usa se lasa umpic geamu` in jos si cand o inchid se ridica si geamu exact ca la coupe.(la ambele usi) :wacko: :wacko: :wacko: :no:

Pe tester nicio eroare...

pai nu-s erori..... sunt codari.... s-a intamplat ceva in codingul tau.....

cineva ti-a codat GM-ul aiurea sau ti l-a schimbat intr-un service sau undeva unde ai avut masina cu unul de coupe codat de coupe (ca sa inteleaga si cateii de dincolo si sa nu creada ca-i vorba de 2 module diferite ca hardware).

dute sa ti se refaca un coding default de sedan.