Jump to content

Vand faruri E39 facelift

inga

Recommended Posts

Astea pe unde sunt sparte ? Stai linistit ca nu te-am uitat ;)

am poze din toate partile la faruri ... ca sa evit neplaceri cum zici tu ca ai avut parte! esti 1 persona care primeste un colet pe care scrie mare FRAGIL si tu il verifici acasa, nu cand lai ridicat! iar legat de ``stai linistit ca nu te-am uitat`` te rog nu ma ambitiona sa ne intalnim ca sa poti zice ce ai de zis! te salut

Nu are rost sa scormonesc ce a fost, tocmai pt ca nimeni nu s-a plans de tine nu am deschis coletul. Iar cu ambitiile tale as fi cel mai fericit din lume sa ne intalnim... daca nu era distanta asta probabil era problema demult rezolvata asa ca stai cuminte acolo si fa-ti combinatiile in continuare.

• 3 weeks later...
Cu tot cu drosere si daca nu au reglaje rupte, fac toti banii. Vorbesc in cunostinta de cauza ca stiu cat ma dus pe mine o pereche de astfel de faruri. Bafta cu ele ,Alex! ...si cu ocazia asta La multi ani si tie!

Cu tot cu drosere si daca nu au reglaje rupte, fac toti banii. Vorbesc in cunostinta de cauza ca stiu cat ma dus pe mine o pereche de astfel de faruri. Bafta cu ele ,Alex! ...si cu ocazia asta La multi ani si tie!

ms frumos! sa fie...si da se dau completeee pret fix 350E

la multi ani gabyy!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.