Jump to content
Hai si tu la Poiana Brasov la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Sfaturi achizitie 335i

muzica9

Recommended Posts

Salutare!

Doresc sa cumpar un bmw e90 335i. Dar am aflat ca masina a fost adusa din USA. Am citeva intrebari:

1.Are cineva idee unde se asambleaza masinile livrate pentru USA?

2.Pompa de inalta presiune am vazut ca este considerata, ca si consumabil la acest motor. S-a ajuns la vreo solutie finala? Exista un cod de piesa care sa nu mai necesite o inlocuire ulterioara. Proprietarul mi-a spus ca deja a schimbat-o o data. Dar am citit pe forum ca unii au schimbat-o de 2 -3 ori.

3.Exista un recall, iar bmw ofera garantie 10 ani pentru pompa de inalte presiune. Aceasta garantie de la BMW este conditionata de ceva anume? Adica service si revizii in reteaua autorizata Bmw la intervalele mentionate?

4.Masina are acum bara fata din pachetul M3 schimbata de actualul proprietar. Dar spre surprinderea mea nu are sistemul de spalare faruri. Explicatia a fost ca: masinile de america nu au, pentru ca acolo nu este obligatoriu la xenon, si nici bara veche nu a avut. Adevarat?

5.alte sugestii recomandari in vederea achizitiei unui 335i ?

Sper sa imi fac timp sa trec la un dealer Bmw sa verific si seria de sasiu. Masina este destul de departe de Bucuresti.

1.Nu cred ca are importanta unde e asamblata , standardele sunt aceleasi , tot BMW e.Piata americana e una foarte importanta si pretentioasa , nu isi bate joc nimeni pe acolo de produse.

2-3.Exact in Sua au fost dati in judecata BMW si au facut recall-ul , cu presiune media din partea ABC News.Prima oara au extins garantia la 10 ani si abia apoi au facut recall.

4.Am mai auzit de situatia asta , dar nu sunt sigur ca e adevarata.

voiam sa iau una din vaslui. dar am aflat ca in loc de 2008 este 2006. intre timp am aflat si ca pompa de inalta presiune nu este acoperita de garantie 10 ani, asa cum este in SUA. aici trebuie sa o platesti. lucru ca ma face sa renunt la 335i. pacat imi placea ideea. dar nu pot accepta ca pompa de inalta presiune sa fie considerata consumabil.