Jump to content

M5 versus F1 Williams

Tien

Recommended Posts

cred ca e unul din cele mai frumoase filme pt reclama pt M5.Adica poate fi luat ca si asa ceva.Masina aia de formula 1 suna demential.Mi se par atat de mici pe langa berlinele normale aceste masini de Formula 1.Cred ca se putea urca cu M5-ul pe F1 daca nu era atenta.

a zis ca a vazut emisiunea, asta nu inseamna ca a si inteles despre ce masini e vorba acolo.

P.S. cand mai snt astfel de emisiuni dati si voi soara in tara pe forum. Poate observam in timp util :) Super filmulet super M5 :blink:

Guest IulianE
Pai tocmai in emisiunea asta s-au comparat!!

162149[/snapback]

poti compara 2 autoturisme intre ele

poti compara 2 monoposturi intre ele

dar nu un autoturism cu un monopost...in emisiune ies in evidenta mai mult diferentele intre cele 2 masini(e impropriu spus)....singura asemanare e ca amandoua se numesc BMW...si nici macar atat,echipa de F1 e Williams BMW din cate stiu eu.

cine se uita la Discovery la emisiunea cu Toyota F1 Team va intelege ce vreau sa zic acolo se dezvolta foarte mult conceptul de F1,cine nu ma poate contrazice degeaba si in totala necunostinta de cauza...

Acelasi (cenzurat) ni-l baga si Audi pe gat cum a castigat cursele din 2000-2006 la Le Mans....so what?tehnologia dezvoltata pt curse nu are nimic in comun cu productia automobilelor de serie...pana si Dan Alexandrescu spune asta aproape de fiecare data cand are ocazia.

Dar....desigur sumele exorbitante pompate in publicitate si in marketing isi expun rezultatele de masa in gandirea si perceptia unora dintre colegii forumisti si nu numai.

Edited by IulianE

e de f mult timp filmuletzul pe net, ideea e ca se vrea a fi un pic de advertaising amestecat cu putin fun,

reclama vine de la motor care era tot v10 pe atunci, mai nou nu ar strica sa vedem v8 de pe m3 2007 in lupta cu bmw-sauber

iar fun e ptr. ca masina de f1 se joaca cu m5-ul il prinde cu un tur, oricum fiftghear si bmw s-au inteles in privinta emisiunii

• 1 month later...
poti compara 2 autoturisme intre ele

poti compara 2 monoposturi intre ele

dar nu un autoturism cu un monopost...in emisiune ies in evidenta mai mult diferentele intre cele 2 masini(e impropriu spus)....singura asemanare e ca amandoua se numesc BMW...si nici macar atat,echipa de F1 e Williams BMW din cate stiu eu.

cine se uita la Discovery la emisiunea cu Toyota F1 Team va intelege ce vreau sa zic acolo se dezvolta foarte mult conceptul de F1,cine nu ma poate contrazice degeaba si in totala necunostinta de cauza...

Acelasi (cenzurat) ni-l baga si Audi pe gat cum a castigat cursele din 2000-2006 la Le Mans....so what?tehnologia dezvoltata pt curse nu are nimic in comun cu productia automobilelor de serie...pana si Dan Alexandrescu spune asta aproape de fiecare data cand are ocazia.

Dar....desigur sumele exorbitante pompate in publicitate si in marketing isi expun rezultatele de masa in gandirea si perceptia unora dintre colegii forumisti si nu numai.

162265[/snapback]

Subscriu. Ai spus ce trebuie. Chiar nu se pot compara.

• 2 months later...
destul de "trecut" subiectul dar.. acum, dupa ce l-am vazut cred ca vre-o 2 saptamani o sa umblu asa cu un zambet ca tampitu`.. ( scopul in nici un caz nu a fost compararea masinilor, publicitatea) Offf.. ce sunet :) :blink: Edited by Bec

• 3 months later...

Nu este un test comparativ, ci o demonstratie clara a ceea ce insemana un bolid de F1 pentru un om normal.

Baietii de la Fifth Gear nu au incercat sa compare monopostul de Formula 1 cu BMW M5, ci au vrut sa ne arate ce inseamna sa conduci un bolid de curse. Prezentatorul Tiff Needell, pilotul de ocazie de pe monopostul Williams, ne-a aratat ce inseamna sa conduci o masina de Formula 1. Si ne-a transmis un lucru cert: senzatiile sunt incredibile, unice!

http://www.automarket.ro/stiri/video-bmw-w...mw-m5-4990.html