Jump to content

Caut mecanic din iasi sa schimbe motor 318i m40

Recommended Posts

Sper ca nu am gresit sectiunea.

Caut un mecanic bun din iasi care cunoaste bmw-urile ca pe poezii:d.

Vreau sa schimb motorul m40 de pe un 318i cu un alt motor tot m40 pt ca vechiul l-am calat.

Astept detalii cu pretul, eventual un numar de telefon pe privat sa stabilim totul.

Multumesc!

iti pot recomanda un mecanic bun din husi la 80 km de iasi manaca bmw-urile pe paine si e si serios

uite numarul lui de tel 0764802301 Ovidiu se numeste baiatul ii spui ca ai nr de la Dragos DOX stie el care

As prefera exact in Iasi, in oras pt ca nu pot tracta masina 80 de km:O. Cumva are dezmembrari? Pt ca as vrea sa iau motorul de la cineva din husi. Si poate duc masina la motor si nu motorul la masina:d

Tu cumva ai un bmw 318i rosu recent inmatriculat? IS XX DOX? 08 cred. Si vii prin alexandru cel bun?

Edited by Vibrate

nu are dezmembrari baiatul

eu am VS10DOX bmw e46 negru momentan masina mea se afla in UK

Atunci inseamna ca am confundat situatia.

Duce viata buna e46-le in UK.

Ms pt ajutor.

De asemenea mai astept si alte variante cat mai aproape de oras. Mecanicii din Iasi sa ridice o mana:D!

Daca tot schimbi motorul de ce nu pui unul in 6 cilindri ?

De ex. M50B20. Macar faci o treaba.

Referitor la modificare ia legatura cu userul loco din iasi.

http://www.bmwclub.ro/forums/user/13839-loco/

Din cate stiu el a facut o astfel de schimbare pe un e36.

Eu stiu un mecanic f bun pt bmw la servisul autocenter din valea lupului.

Dar cred ca te ajunge mult acolo ... e scumpa manopera.

Daca totusi vrei nr tel al mecanicului ca sa afli cam cat ar costa ti-l dau pe PM.

Daca tot schimbi motorul de ce nu pui unul in 6 cilindri ?

De ex. M50B20. Macar faci o treaba.

Referitor la modificare ia legatura cu userul loco din iasi.

http://www.bmwclub.ro/forums/user/13839-loco/

Din cate stiu el a facut o astfel de schimbare pe un e36.

Eu stiu un mecanic f bun pt bmw la servisul autocenter din valea lupului.

Dar cred ca te ajunge mult acolo ... e scumpa manopera.

Daca totusi vrei nr tel al mecanicului ca sa afli cam cat ar costa ti-l dau pe PM.

Sincer as vrea sa schimb macar cu un m42 de pe un 318is insa trebuie sa schimb toata partea electrica, cutia de viteze si chiar puntea de pe spate pt ca la mine e cu tamburi si pt omologare trebuie sa am punte cu discuri. Iar omologarea e mult mai scumpa. In concluzie, nu merita. Mai bine in curand imi cumpar alt bmw.

Daca spui ca e foarte scump, nu are rost sa-mi dai numarul. Caut un mecanic care sa lucreze la pretul adevarat si nu pt la un pret urias pt ca-l stie lumea de bun.

Ms.

Astept alti mecanici care sa se afirme.

Sincer as vrea sa schimb macar cu un m42 de pe un 318is insa trebuie sa schimb toata partea electrica, cutia de viteze si chiar puntea de pe spate pt ca la mine e cu tamburi si pt omologare trebuie sa am punte cu discuri. Iar omologarea e mult mai scumpa. In concluzie, nu merita. Mai bine in curand imi cumpar alt bmw.

In cazul asta clar nu se merita.

Ia legatura cu Loco ... pe el l-am auzit vb de schimbari de motor pe la intalnirile noastre.

Spor sa ai ;)