Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

vand cotiera piele e46

Recommended Posts

se vinde cotiera piele completa ,suport ,cotiera ,locas spate nefumatori ,compartiment depozitare,absolut toate suruburile de prindere(in sb posibilitate montaj)

culoare neagra fab.'04 volan stg.in stare impecabila fara zgarieturi si alte urme de uzura

pret510lei

contact aici sau pm

Hai lasa-ma cu 800 lei. Se vand si cu 300 lei. Un prieten a cumparat de pe forum "o de-aia noua" cu 800 lei.

dac chiar asa e am ,,luato,,, acela e pretul pe viitor vezi cum tastezi :rolleyes:

rade ciob de oala sparta

Edited by september child

Hai lasa-ma cu 800 lei. Se vand si cu 300 lei. Un prieten a cumparat de pe forum "o de-aia noua" cu 800 lei.

intotdeauna vor exista si asa-zisii "pomanagii" care sa cumpere indiferent de calitate ,sau de uzura.Pretul primeaza,nu conteaza pe ce gunoi iti odihnesti cotul.De Anglia ? pielea taiata? exfoliata ? cu pureci in ea ? Nu conteaza :thumbsup: ieftina sa fie ...e perfecta pt un "posesor de marca premium" :laugh:

Ia da-ne si noua "pontul " de unde prietenul tau a cumparat cotiera completa noua cu 800 de lei :Devil:

rade ciob de oala sparta

cu asta ce ai vrut sa spui; doar sa poluezi topicul ai scris/sfatul meu e sa iti vezi de treaba ta in cazul in care remarca ta facea referire la la cuvantul in ,,/,,i-am raspuns exact cum a formulat

ps:tu cumpara cu 300 /pretul meu e 510lei si pe viitor fa abstractie de topicul meu

Edited by batory

Faceam referire la lipsa punctuatiei din postul tau foarte prost scris. Bucura-te de free-up asta. Apropos, ar trebui sa treci locatia, stii nu? Regulile ..

@calin sl: si intotdeauna vor exista fuduli care sa plateasca pe unele produse preturi exagerate. Pontul nu pot sa ti-l dau, pentru ca a fost destul de demult, pe la inceputul anului. In plus de asta, tie iti place sa dai multi bani pe o cotiera pe care nici macar nu ai vazut-o, nu vreau sa iti stric placerea.

@gabi bmw m3: la mica publicitate se poate comenta pretul, atata timp cat se gaseste mai ieftin. Nu s-a incalcat nici un regulament. Si MCVurile de politie s-au cumparat cu 70 000 euro, dar asta nu inseamna ca merita atata.

ps: eu am cotiera, nu imi trebuie si au fost cel putin doua oferte de cotiere la 300 de lei in stare foarte buna, pentru volan pe stanga. Cele pentru volan pe dreapta sunt si mai ieftine, pentru ca nu le cumpara nimeni.

,,Pontul nu pot sa ti-l dau, pentru ca a fost destul de demult, pe la inceputul anului. In plus de asta, tie iti place sa dai multi bani pe o cotiera pe care nici macar nu ai vazut-o, nu vreau sa iti stric placerea.,,vad ca nu vrei sa ti cont de sfatul meu scris mai sus,tu citesti dupa ce scri,esti culmea acum 1an am vazut un bec aprins acum s-au stins toate

1.despre locatie daca citesti atent scrie ca e in sibiu unde daca se doreste se poate si monta

2.ai cerut tu poza pt. ca ai dorit a o cumpara si eu am spus ca nu iti ,,fac,,vezi ca in substrat insinuezi ceva si nu e frumos pt ca nu ma cunosti nici pe mine si nici marfa in cauza

3.cele cu 300lei s-au dus daca au fost bune/rele;dar tu nu vrei sa intelegi esenta pretul meu e 510lei

si chiar nu are rost sa iti mai raspund ,dar te rog inca odata fa abstractie de topicul meu nu ma intereseaza nici free-up-uri ,nici ce ai vazut tu demult nimc /ce ma intereseaza e daca vrei sa o cumprei faci oferta dorita de tine ,daca imi convine o accept daca nu iti urez succes(nu intelege ca am crezut ca ai avea intentia sa o cumperi tu)

ps:Calin SL si GABI BMW M3=daca ei care vand zilnic nu stiu pretul /atunci cine mai stie :rolleyes:

Edited by batory

Eu nu ti-am cerut nici o poza si nici nu ma intereseaza sa ti-o cumpar. Doar spuneam ca e mare pretul cerut, precum si 800 de lei de care spunea pacaliciul de mai sus.

Calin SL si Gabi nu vand zilnic cotiere, stai tu linistit.

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/87543-vand-cotiera-seria-3/page__p__1239887__fromsearch__1#entry1239887

E vorba de o cotiera noua, nu de second-ul tau impecabil. hai pa

Eu nu ti-am cerut nici o poza si nici nu ma intereseaza sa ti-o cumpar. Doar spuneam ca e mare pretul cerut, precum si 800 de lei de care spunea pacaliciul de mai sus.

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/87543-vand-cotiera-seria-3/page__p__1239887__fromsearch__1#entry1239887

E vorba de o cotiera noua, nu de second-ul tau impecabil. hai pa

pe tine chiar atat de duce capul ,nu stiu cati ani ai ,poate daca as sti lucrul asta as intelege comportamentul tau,,,

pe tine chiar atat de duce capul ,nu stiu cati ani ai ,poate daca as sti lucrul asta as intelege comportamentul tau,,,

Ia de-aici Aline,ca ne-a facut si "pacalici " :laugh:

aici ai dreptate ,saptamana trecuta,n-am vandut zilnic cotiere ,doar trei bucati in ultima saptamana am vandut pe ok***i.ro deci una la doua zile :blush: