Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Problema caldura bmw e46 nfl

Recommended Posts

Daca s-a lovit cineva de problema asta.... Masina este un bmw e46 nfl diesel. Am schimbat termostatul si acum imi sta apa la 90 de grade, nu mai scade in mers. Dar nu baga caldura.... :no: Daca opresc caldura,in vasul de expansiune apa isi face circuitul corect. Daca dau drumul la caldura, apa din vasul de expansiune incepe sa urce in sus si sa dea pe afara. De aceea in mers si pierde pe la dop antigel. Formeaza presiune. Cum opresc caldura, cum circuitul se face corect. Oare este ceva infundat pe instalatie? Anul trecut cand am avut radiatorul fisurat, am bagat 3 tuburi de pilitura de cupru in speranta ca se va lipi si pana la urma am pus radiator nou. S-a infundat cumva aeroterma de sub bord de la pilitura de cupru? :(

Daca s-a lovit cineva de problema asta.... Masina este un bmw e46 nfl diesel. Am schimbat termostatul si acum imi sta apa la 90 de grade, nu mai scade in mers. Dar nu baga caldura.... :no: Daca opresc caldura,in vasul de expansiune apa isi face circuitul corect. Daca dau drumul la caldura, apa din vasul de expansiune incepe sa urce in sus si sa dea pe afara. De aceea in mers si pierde pe la dop antigel. Formeaza presiune. Cum opresc caldura, cum circuitul se face corect. Oare este ceva infundat pe instalatie? Anul trecut cand am avut radiatorul fisurat, am bagat 3 tuburi de pilitura de cupru in speranta ca se va lipi si pana la urma am pus radiator nou. S-a infundat cumva aeroterma de sub bord de la pilitura de cupru? :(

Trei tuburi de pilitura???Este enorm!Mai mult ca sigur radiatorul de clima e infundat.

Nu.pilitura de cupru se intareste si se depune;se poate curata ori mecanic ori cu anumite solutii....sau schimba!nu e scump daca il iei la sh.

cica pe radiatorul de clima nu intra apa...ci doar freon. Mi-a spus un mecanic ca nuare legatura radiatorul de clima.... :unsure:

aerisirea ai facut-o cum trebuie?

la mine cand am schimbat termostatul a bagat o sticla cu apa distilata cu gura in jos la radiator ,si asa a facut aerisirea....nush ce si cum dar dupa baga imediat caldura

la mine sigur este ceva infundat de la pilitura aia de cupru.... aerisirea am facut-o :unsure:

• 2 weeks later...

Detaliaza te rog. Am o problema asemanatoare!

In loc de antigel bagi 2 litri de otet si doi de apa.... mergi cu ea asa o zi sau doua.... dar ai grija sa nu-ti inghete peste noapte. Ai sa ramai uimit de ce scoate otetul de pe instalatie.... Apoi cand nu mai scoate mizerie,poti pune antigelul.