Jump to content

Portiera infundata

Recommended Posts

Salut,

Vreau sa stiu daca se poate indrepta o usa infundata fara a fi necesara revopsirea.

A mai facut cineva aceasta operatiune si daca ma poate indrepta catre un service bun care face asa ceva.

Mentionez ca vopseaua nu este sarita si nu este infundata pe dunga...o sa pun si o poza zilele astea.

Multumesc!

Exista si in Bucuresti cel putin un service care face asta - operatiunea se cheama paintless dent repair .Sunt curios ce infundatura ai pe usa si cum o sa o rezolvi - am si eu una pe usa dreapta fata si sunt curios cum iese.

Ca sa nu fie o problema cu reclama sau ceva de genul ai pe PM link cu serviceul care face reparatii de genul asta.

Am atasat si o poza cu usa infundata

Am vb la originalauto si mi-au zis ca ar costa cam 4-6 mil reparatia.

Ma poate ajuta cineva sa o fac pe rca-ul lui...contra cost bineinteles ;)

Fabulosi astia - undeva incepand cu 300 de lei e o revopsire a elementului - mi se pare al dracu' de scump.

Si mie mi se pare foarte scump avand in vedere ca vopsitul m-ar costa cam 4 mil.

Singura problema la vopsit ar fi ca nu ai siguranta ca-ti nimereste nuanta de culoare.

Incepuse tipul la tel sa-mi spuna ca e mult de munca, vreo 5 ore blabla si ca de aia costa asa mult.

Te ajut eu, te costa 20 de milioane ;).

P.S. Dude... E90 zici?

Super...cand trecem la treaba :D

Stai linistit ca nici reparatia fara vopsire nu iese neaparat bine- poate sa iasa extrem de urat sau chiar sa sara vopseaua.

Cat despre nuanta si eu am fost sceptic pana am vazut niste elemente revopsite la un E46 , o culoare extrem de ciudata - un verde/gri si a iesit surprinzator de bine.

Edited by jollyxter

Stai linistit ca nici reparatia fara vopsire nu iese neaparat bine- poate sa iasa extrem de urat sau chiar sa sara vopseaua.

Cat despre nuanta si eu am fost sceptic pana am vazut niste elemente revopsite la un E46 , o culoare extrem de ciudata - un verde/gri si a iesit surprinzator de bine.

Astia au garantat ca iese perfect si nu sare vopseaua, altfel nu le dau nici un ban.

Despre ce vopsitorie e vorba ca trebuie sa-mi vopsesc si eu bara fata?

Merci!

• 4 weeks later...

Cat ti-au luat si cum a iesit?

Si ce vopsitor iti ia 300 ron de element?Eu stiu doar de la 100 euro in sus.

M-a costat 300 ron a iesit perfect si mi-au facut si spalare exterior, curatat motor fara sa le zic eu nimic...baietii sunt foarte de treaba, servicii cu adevarat profi recomand :thumbsup: