Jump to content

e36 320i fluctuatii relantiu

Recommended Posts

ai niste supape care se inchid si deschid, cum reglezi butonul ala. Se mai colmateaza si intepenesc... ciocaneste-le o leaca poate isi dau drumul.

Sunt pe langa vasul cu lichid de frana..

Edited by DOMI

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ai flux de apa in vasul de expansiune la relantiu si cu capacul de la radiator dat jos? Daca nu ai e pompa de apa colmatata ca si la mine , nu de alta dar am si eu aceiasi problema !

eu am de gand sa dau jos pompa de apa saptamana viitoare ! Da-mi un pm sa mai vb!

Ai flux de apa in vasul de expansiune la relantiu si cu capacul de la radiator dat jos? Daca nu ai e pompa de apa colmatata ca si la mine , nu de alta dar am si eu aceiasi problema !

eu am de gand sa dau jos pompa de apa saptamana viitoare ! Da-mi un pm sa mai vb!

si daca e stricata?inafara de caldura ca nu baga..altcv se mai poate strica?d incalzit nu incalzeste dar intreb ca m ai facut curios

Salut baieti! am si eu cam aceeasi problema de ceva timp la m43 b16 din 94 si ma intrebam ce ati mai rezolvat, Cand prind o zi cu soare o sa desfac si eu admisia si sa curat valva icv si furtunele si clapeta, dar pana atunci vroiam sa vad daca ati mai schimbat ceva piese.

Va multumesc!

momentan nu am mai facut nimic la ea..dar oricum nu imi face mereu cu relantiul,are momentele ei si nu am mai avut timp..dar tu ai rezolvat cv cu a ta?

nu am rezolvat nimic nici eu si oricum pe vremea asta .... :D, treaba e ca incepe sa se inrautateasca, sa faca din ce in ce mai des si ma dispera.cred ca o sa incerc un tester , dar astept sa iau salariu :angel:

Salut baieti! am si eu cam aceeasi problema de ceva timp la m43 b16 din 94 si ma intrebam ce ati mai rezolvat, Cand prind o zi cu soare o sa desfac si eu admisia si sa curat valva icv si furtunele si clapeta, dar pana atunci vroiam sa vad daca ati mai schimbat ceva piese.

Va multumesc!

in principiu ar fi motorasul de relanti.Mai pot fi furtunele crapate, valva pcv dusa sau furtunele de la pcv crapate....si eu astept acea zi insorita si macar niste grade cu + :D

Eu nu ma gadesc la furtunase crapate sau fisurate pentru ca nu face tot timpul, acum de 2 3 zile , adica 350 km nu mai face, dar e si in calcul ideea ca nu a fost carosabilul umed, atunci patesc mai des, eu cred ca e ceva electronic la mine.... dar sper sa nu!

Eu nu ma gadesc la furtunase crapate sau fisurate pentru ca nu face tot timpul, acum de 2 3 zile , adica 350 km nu mai face, dar e si in calcul ideea ca nu a fost carosabilul umed, atunci patesc mai des, eu cred ca e ceva electronic la mine.... dar sper sa nu!

incearca sa dai cu spray de contacti in mufa de la debitmetru ,in mufa de la clapeta de acceleratie si totusi zic cand ai timp sa desfaci galeria si sa lasi in benzina 4-5 ore motorasul de relanti si dupa sa il cureti bine,si dupa sa dai cu spray de contacte si in mufa lui....+de verificat furtunase....daca si asa face ,nu ai alta varianta decat tester....(poate ai noroc si iti da acolo)

bafta

ati mai rezolvat ceva?

pe canceru asta de afara nu iti vine sa iesi din casa daramite sa mai lucrezi la masina....mi-a zis cineva ca trebuia sa iau borna de la baterie inainte sa incep sa lucrez la ea,eu nu am luat-o si automat ar fi ramas erori in ecu.o sa scot borna de la baterie pt cateva minute sa se stearga erorile si poate si-o reveni....oricum postez aici daca am vreo modificare.