Jump to content

solutii pentru bord

kshu 09

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Eu am avut ceva de la Nigrin de care am fost f multumit. A fost vreo 25 lei in praktiker si ramanea bordul super dupa el. Flaconul arata exact ca cel de mai jos. Nigrin Tiefenpflege Seidenmatt.

post-45900-0-73973000-1325267146_thumb.jpg

Iar acum am luat BMW Cockpit Spray [83120434682]. Nu l-am folosit inca, dar sa vedem daca merita cei 60 lei, cat e un flacon.

post-45900-0-77535200-1325267261_thumb.jpg

Subscriu si eu pentru servetele umede pentru a lua praful de pe bord, iar apoi Sonax mat pentru a da un aspect placut bordului si pentru mirosul pe care il are. Servetelele umede sunt foarte bune si pentru volanele imbracate in piele.Se curata de minune. :)

Prima data se sterge bordul cu carpa speciala de interior + apa, sau cu servetele umede, dar eu prefer prima varianta. Apoi se poate da cu un spray matt, care intretine bordul....., dar sincer daca se spala bine doar cu apa o sa arate exact ca din fabrica, fara a fi nevoie sa mai se dea cu alte solutii suplimentar.

• 3 weeks later...

Cel mai bine se utilizeaza apa..... dupa aceea se poate da cu ceva solutie de intretinere. Eu zic ca nu iasa cum trebuie daca se da numai cu solutie speciala pt. ca ramane mizeria.

Am incercat cu servetele umede si rezultatul este mat.Eu vroiam o solutie sa il si inchida putin la culoare;adica sa-l faca mai negru.

Am incercat cu servetele umede si rezultatul este mat.Eu vroiam o solutie sa il si inchida putin la culoare;adica sa-l faca mai negru.

exista o solutie de la 3m care se vinde la gramaj la magazinele de vopsele auto nu retin cum ii spune dar e speciala pt plastic si cauciuc ;odata dat cu ea devine ca si nou,am folosit azi vara eu pe bandourile de la bari si usi foarte bine

ps:nu contine silicon

exista o solutie de la 3m care se vinde la gramaj la magazinele de vopsele auto nu retin cum ii spune dar e speciala pt plastic si cauciuc ;odata dat cu ea devine ca si nou,am folosit azi vara eu pe bandourile de la bari si usi foarte bine

ps:nu contine silicon

Crezi ca la Policolor gasesc?Cat ai cumparat si la ce pret?

:rolleyes:

NU. Foloseste o carpa umeda cu apa...... nu servetele ca sunt niste porcarii. Gandeste-te ca dai putin cu servetelul si imediat se usuca si nici nu poti sa apesi foarte bine pe bord sa iasa mizeria........ asa cu o carpa e altceva, carpa speciala pt. bord.

Dupa aceea se poate utiliza si ceva solutie speciala de intretinut. :super:

Am tot dat mai demult cu o mizerie de solutie cu balsam pt bord PREVENT,iar acum cand sterg cu apa calda se formeaza un fel de mazga albicioasa si lipicioasa de care nu mai scap deloc...

Cica PREVENT... lol

Ce cacat de solutie e si aia? de unde ai luat-o?