Jump to content

solutii pentru bord

kshu 09

Recommended Posts

e uleioasa de nu se da nicicum jos de pe bord?

Nu e uleioasa si nici nu se vede nasol cand este bordul uscat dar cand dau cu apa se fac niste chestii albe precum scamele si sunt foarte lipicioase. Am evitat sa sterg cu alte solutii de teama sa nu stric bordul..

Am tot dat mai demult cu o mizerie de solutie cu balsam pt bord PREVENT,iar acum cand sterg cu apa calda se formeaza un fel de mazga albicioasa si lipicioasa de care nu mai scap deloc...

Ala e jeg acumulat in timp. Incearca sa speli bordul cu o carpa cu apa. Inmoaie bordul usor la inceput, apoi incearca sa freci incet sa vezi daca se ia.

Edited by radduu

Ala e jeg acumulat in timp. Incearca sa speli bordul cu o carpa cu apa. Inmoaie bordul usor la inceput, apoi incearca sa freci incet sa vezi daca se ia.

Nu este jeg.Chestiile lipicioase care arata ca scamele sunt albe.Solutia pentru ingrijirea bordului cu care am dat continea balsam iar culoarea era alba.

Ia o spuma de curatare (Nigrin) folosesc eu , si aplica pana se ia prostia aia pe bord.

Nu mai da cu servetele umede iti imbatranesc bordul foarte rapid, ele contin foarte mult alcool pentru dezinfectare mainilor.

Apoi poti sa folosesti o lotiune pt bord mata , tot de la Nigrin ,si bordul isi va recapata culoarea dupa mai multe aplicari.

Edited by Stefan_e46

Ia o spuma de curatare (Nigrin) folosesc eu , si aplica pana se ia prostia aia pe bord.

Nu mai da cu servetele umede iti imbatranesc bordul foarte rapid, ele contin foarte mult alcool pentru dezinfectare mainilor.

Apoi poti sa folosesti o lotiune pt bord mata , tot de la Nigrin ,si bordul isi va recapata culoarea dupa mai multe aplicari.

Exact asta vreau.Solutia aia cu balsam l-a deschis culoarea.Unde gasesc Nigrin?

Eu cu asta dau in masina:

http://www.pro-detailing.ro/smartwax-smartdressing-473ml-protectie-plastice-p-83.html

Nu dau pe consola centrala si pe volan, in rest dau pe fetele de usi, pe bord, praguri, etc. si arata foarte intretinut tot interiorul pentru ca face culoarea mult mai vie.

Poate sa iti confirme si Cristian O. de pe forum, ca si el foloseste acelasi produs dupa ce a vazut cat e de eficient.

E mult peste produsele din hypermarketuri.

Eu cu asta dau in masina:

http://www.pro-detailing.ro/smartwax-smartdressing-473ml-protectie-plastice-p-83.html

Nu dau pe consola centrala si pe volan, in rest dau pe fetele de usi, pe bord, praguri, etc. si arata foarte intretinut tot interiorul pentru ca face culoarea mult mai vie.

Poate sa iti confirme si Cristian O. de pe forum, ca si el foloseste acelasi produs dupa ce a vazut cat e de eficient.

E mult peste produsele din hypermarketuri.

Am folosit si eu solutia asta dar doar pe bandouri.Este foarte buna pt plastic si intradevar invioreaza culorile :thumbsup:

Spuma de la NIGRIN am folosit eu si mi-a lasat niste pete albe pe bord! Am reusit sa le curat cu servetele umede.

Pentru ca ai aplicat excesiv intr-un loc, spuma trebuie aplicata pe o laveta microfibra cu care apoi se sterge uniform suprafata in mod egal.

Daca ai mai avut dat cu altceva inainte se poate sa fi facut o reactie la substanta aplicata anterior. :thumbsup:

Nu avea niciun miros, era simplu nu cu aroma de vanilie ca cel din poza. Nici macar nu era cumparat de la noi.

Nu mai folosesc acum niciun fel de silicon pt bord sau plastice de interior, deoarece cand merg cu masina decapotata atrage praful, scamele etc.. Inca nu am gasit o solutie cu un efect mat, antistatic, inca mai caut..

Edited by radduu