Jump to content

PROBLEME BMW 525d DIN 2002

gecko

Recommended Posts

Stie cineva daca se scoate(si cum se scoate) partea galbena din faruri??????? A modificat cineva faruri de e39?

Am reusit sa modific stopurile si semnalizatoarele laterale si vreau sa modific si farurile.

Multumesc !

160397[/snapback]

Chiar nu stie nimeni cum se pot modifica farurile????????

Care stie la ce foloseste al doilea vas pt lichid de parbriz? Eu am doua: cel normal si inca unul mai mic care are si motoras(care este defect). In prima faza am crezut ca este pentru spalatorul de faruri, insa spalatorul de faruri functioneaza chiar si atunci cand acel vas este gol. Oricum are motorasul stricat, dar as vrea sa aflu la ce foloseste.

Sper sa nu va plictisesc cu astfel de intrebari, dar sunt incepator in ale bmw-ului.

Multumesc !

Care stie la ce foloseste al doilea vas pt lichid de parbriz? Eu am doua: cel normal si inca unul mai mic care are si motoras(care este defect). In prima faza am crezut ca este pentru spalatorul de faruri, insa spalatorul de faruri functioneaza chiar si atunci cand acel vas este gol. Oricum are motorasul stricat, dar as vrea sa aflu la ce foloseste.

Sper sa nu va plictisesc cu astfel de intrebari, dar sunt incepator in ale bmw-ului.

Multumesc !

160961[/snapback]

In rezervorul mic se pune un concentrat (intensiv -nu-stiu-cum), iar in cel mare se pune un lichid de spalare, iar masina isi ia singurica din fiecare cand speli parbrizul, desteapta de ea :blink: .Ambele lichide se gasesc la reprezentanta.

:blink: :)

In rezervorul mic se pune un concentrat (intensiv -nu-stiu-cum), iar in cel mare se pune un lichid de spalare, iar masina isi ia singurica din fiecare cand speli parbrizul, desteapta de ea :) .Ambele lichide se gasesc la reprezentanta.

160999[/snapback]

Multumesc bosule ! :)

Guest brandex

Multumesc !

160961[/snapback]

In cel mic se pune concentrat de spalat parbriz si faruri, iar in cel mare se pune lichid normal. Din cel mic trage numai in momentul in care apesi butonul din capatul manetei de la stergatoare. Daca tragi de maneta normal trage doar din vasul mare.

Guest brandex
Merci, spune-mi te rog si cum se foloseste kitul despre care vorbesti. Merci

160134[/snapback]

Cand o sa ajung acasa o sa postez niste poze cum sa repari afisajul, asta numai daca te tine. :blink:

Guest brandex
ok ! astept !

161455[/snapback]

Nu o sa mai pun poze pt ca ce am eu nu este foarte clar, nu se intelege bine. Tocmai mi-a venit de pe eBay un CD cu detalii foarte amanuntite pe care am dat 50 de euro. Daca esti din Bucuresti, te pot ajuta cu o copie gratuit. Trebuie doar sa vi sa-l iei. Explicatiile sunt in engleza.

Nu o sa mai pun poze pt ca ce am eu nu este foarte clar, nu se intelege bine. Tocmai mi-a venit de pe eBay un CD cu detalii foarte amanuntite pe care am dat 50 de euro. Daca esti din Bucuresti, te pot ajuta cu o copie gratuit. Trebuie doar sa vi sa-l iei. Explicatiile sunt in engleza.

161492[/snapback]

Sunt din Pitesti, dar daca imi faci copie trimit pe cineva la bucuresti sa ia.

Da-mi numarul tau de telefon si te contactez. Daca ai si alte cd-uri despre Bmw, eu sunt la inceput si mi-ar fi de folos orice informatie.

Merci !

Guest brandex
Sunt din Pitesti, dar daca imi faci copie trimit pe cineva la bucuresti sa ia.

Da-mi numarul tau de telefon si te contactez. Daca ai si alte cd-uri despre Bmw, eu sunt la inceput si mi-ar fi de folos orice informatie.

Merci !

161574[/snapback]

intra la mine pe mess si ti-l dau acolo, brandex2003 e ID-ul.

Nu o sa mai pun poze pt ca ce am eu nu este foarte clar, nu se intelege bine. Tocmai mi-a venit de pe eBay un CD cu detalii foarte amanuntite pe care am dat 50 de euro.

161492[/snapback]

Despre ce CD este vorba ? - cum se numeste ? - ce contine ?

Este un CD ce insoteste Kit-ul de reparat display-ul ?

Edited by bazil

• 2 weeks later...

Salut ,

De un ai cumparat bmwul ?? DIN VL?? SI u ESTI DIN ARGES NU ??

DACA DA E CAM VARZA MASINA SCAPA DE EA . NU VREAU SA TE SPERII DAR DACA AI PREA MULTI BANI TINEO !!

TREB SA PUI UN TOPIC INAINTE SAL CUMPERI !!

MASINA AIA A STAT MAI MULT PRIN SERVICE DECAT MERGAND .vl nu stiu cat brr sau cam asa ceva nu ??

bafta

Salut ,

De un ai cumparat bmwul ?? DIN VL?? SI u ESTI DIN ARGES NU ??

DACA DA E CAM VARZA MASINA SCAPA DE EA . NU VREAU SA TE SPERII DAR DACA AI PREA MULTI BANI TINEO !!

TREB SA PUI UN TOPIC INAINTE SAL CUMPERI !!

MASINA AIA A STAT MAI MULT PRIN SERVICE DECAT MERGAND .vl nu stiu cat brr sau cam asa ceva nu ??

bafta

167474[/snapback]

Salut,

Ai dreptate in legatura cu masina, este cea care o stii tu. Insa am dat un pret bun pe ea si am verificat tot la ea(tabla, motor, cutie, transmisie). A avut ceva probleme dar le-am rezolvat( discuri frana fata, senzor temperatura, filtre, ulei, brate fata, telefon si scut motor). In rest masina merge super, daca treci prin Pitesti te dau o tura.

Acum merge tot pe ea, ce-ar putea avea un e39 sa il poti considera varza?

Eu am mai avut cateva E39 aduse din Belgia de mine, insa mult mai 'varza' decat asta !

Oricum merci de informatie !

Daca stii tu ceva secrete legate de masina asta, te rog sa-mi spui !