Jump to content

Niste pareri va rog...

Catalin BMW

Recommended Posts

Sunt indecis si as vrea sa aflu parerea voastra. Ce credeti,merita sa schimb masina mea http://www.bmwclub.ro/forums/topic/94513-batrana-pisica-neagra/ cu http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=205486059 si diferenta de 4000€ din partea mea? Deci masina o cunosc destul de bine,e a prietenului meu care o are de vreo 3 luni insa vrea s-o dea(ii place sa le schimbe f des). Despre masina pot sa spun ca merge destul de bine.singurele probleme pe care le-am sesizat sunt legate de grup(se aude acel soc la schimbarea treptelor indiferent daca e oprita la relanti sau in mers), si la cutie(agata putin iar la schimbarea treptelor se aude ca si cum nu ar avea ulei sau mai bine zis,ar schimba pe uscat); si ar mai fi un consum maricel de ulei in special la viteze mari( peste 180 km/h). Masinile nu se vor inmatricula in romanica,deci vor ramane in italia,asa ca este exclus sa vorbim de taxe de inmatriculare si alte minuni. Cu asigurarea nu imi fac griji pt ca o transfer de pe a mea pe cealalta si platesc o mica diferenta(datorita kilowatilor in+) de aproximativ 100€ pe an(si-asa platesc de ma ustura-n...buzubare,ce mai conteaza 100€?):bashwall:

Ce spuneti,se merita sau nu...combinatia?

P.S. Ar mai fi o problema: pasajul de proprietate care ma costa de ma ustura si mai tare in...buzunare, vreo 700 de €vri.

@ChrisE38,eu stau la rho(6km pana la milano),deci nu suntem chiar atat de departe,vreo 50km.:thumbsup:

@darius_x,ccocalar roman binenteles(mai rar vezi cocalar italian),si luata de la un alt cocalar....tot roman,evident!:pardon:

@cefi,nu are nici macar xenon,sunt simple becuri cu tenta albastruie.

@bitz,nu e pasarica din pacate e....pasaroi :bash:

Ce ma pune pe mine pe ganduri,sunt problemele pe care le-am mentionat mai sus; masina ca estetica arata impecabil,insa se vede ca a fost "birjarita", a "ars-o" fostul/fostii proprietari pana i-a dat sangele pe nas. Nici km nu sunt la locul lor,sa aibe doar 127000?

Scaunul din dreapta are partea laterala f uzata, semn ca nu a fost ingrijita cu prea mare atentie.

Eu zic sa pui banii la saltea, ca nu se stie ce va urma. Mai asteapta pana la vara.

Cel putin masina asta nu e asa spectaculoasa incat sa merita 5k in plus fata de a ta. [cu tot cu taxa aia de transcriere.]

Greets from BR :p

Dupa cum arata interior, cred ca masina sare de 300k km, spun asta avand in vedere ca am avut un e46 cu vreo 250k km.

Cred ca dc mai ai rabdare poti gasi una mai ok.

Dar cum spunea un coleg ma sus tu stii cel mai bine dc pt tine merita.

Cred ca motorul ala pus pe cabrio o sa traga ca un 318i si o sa consume ca un 330i.

Ce ma pune pe mine pe ganduri,sunt problemele pe care le-am mentionat mai sus; masina ca estetica arata impecabil,insa se vede ca a fost "birjarita", a "ars-o" fostul/fostii proprietari pana i-a dat sangele pe nas. Nici km nu sunt la locul lor,sa aibe doar 127000?

se poate, pana a ajuns la romansi cine dracu merge iarna prin milano cu ea, o fi italia, dar totusi e nord.

Edited by DOMI

Dupa cum arata interior, cred ca masina sare de 300k km, spun asta avand in vedere ca am avut un e46 cu vreo 250k km.

Cred ca dc mai ai rabdare poti gasi una mai ok.

Dar cum spunea un coleg ma sus tu stii cel mai bine dc pt tine merita.

Cred ca motorul ala pus pe cabrio o sa traga ca un 318i si o sa consume ca un 330i.

Sincer trage destul de bine,pot sa spun ca se simte diferenta fata de 318i( nu e exagerata dar se simte),insa la consum la cum merge baiatul asta,sare lejer de 14-15%.

Sigur ma las pagubas si vorba colegului de mai sus,mai bine tin banutii la saltea si mai astept. Singurul lucru care m-ar fi incantat,e partea estetica(exceptand aftermarketurile de pe ea)+ca e cabrio,in rest...nimic spectaculos. Oricum,va multumesc pt pareri/sfaturi.