Jump to content

BMW e36 1.6 cu turbo intercular etc ! "ajutor"

Mary1990

Recommended Posts

sall

doresc si eu putin mai mult ajutor !

am un bmw e36 motor 1,6 are 102cp

doresc urmatoarele ! as vrea sai pun una sau doua turbine una pe admisie iar una pe evacuare + intercular ! dar problema este ca nu-prea imi dau seama cu exactitate cum functioneaza turbosuflantele !

initial vreau sa-i dau cat de multi cai putere la acest motor 1,6 daca exista cineva care stie mai multe informatii sau detalii rog putin ajutor !

mai vreau sa-i pun si injectie sport de la vre-un motor 1,8 is + evacuare sport + multe altele !

doresc si eu mai multe pareri cum ii pot da cat mai multi cai putere inclusiv turbo+intercularul !

• Downvote 4

sall

doresc si eu putin mai mult ajutor !

am un bmw e36 motor 1,6 are 102cp

doresc urmatoarele ! as vrea sai pun una sau doua turbine una pe admisie iar una pe evacuare + intercular ! dar problema este ca nu-prea imi dau seama cu exactitate cum functioneaza turbosuflantele !

initial vreau sa-i dau cat de multi cai putere la acest motor 1,6 daca exista cineva care stie mai multe informatii sau detalii rog putin ajutor !

mai vreau sa-i pun si injectie sport de la vre-un motor 1,8 is + evacuare sport + multe altele !

doresc si eu mai multe pareri cum ii pot da cat mai multi cai putere inclusiv turbo+intercularul !

Salve,

Am vb si eu la un service specializat.. despre asemenea modificari, si mi s-a spus ca nu merita raportul de cost si castig.. mai bine schimbi motorul... Din ce oras esti?

Salve,

Am vb si eu la un service specializat.. despre asemenea modificari, si mi s-a spus ca nu merita raportul de cost si castig.. mai bine schimbi motorul... Din ce oras esti?

sall eu sunt de-pelanga creiova ! sincer sa iti spun nu vreau sai schimb motorul ! eu vreau modificarile !

Respect !

Edited by Mary1990
  • Downvote 1

Operatiunea inter cular + supersuflantele turbo: se ia doua bucati suflante(turbo neaparat), si se aseaza in fata masinii; se da 2 gauri,una in admisie si una in evacuare si cu ajutorul a doua chei(una mox si alta franceza se pozitioneaza in forma de "W" pe axa centala a motorului exact pe galeriile amintite mai sus. Apoi se ia inter cularul sau intrecular(cum vrei sa-i zici),se introduce in bancheta din spate prin "porbagaj" nu inainte de a trece cu firele de inalta tensiune (aproximativ 12000V) pe sub pres(neaparat firele tre' sa fie NEizolate),ca apoi cu ajutorul unui buton gen NOS sa activeze "cularul" impreuna cu "suflantele" si sa dea nastere la alti cai crescand mari si frumosi speciali facuti pt curse!!! Spor.:wacko:
  • Like 4

sly, d'ala de umfli roti? 3, 4 bari? eu zic ca la 10 bari ajunge pe la 500 martoage.

acuma pe bune, de ce ai vrea sa turbezi un 1.6? chiar sunt curios.

@ogar

si un tractor pe camp la arat suna mai bine :laugh:

Edited by max83

acuma poate o sa regret ca intreb asta dar ce e intercular-ul ala? sau vrea sa fie interculăr? atunci un mare LOL

asta e tot ala cu "tuiter", "subufar" si "porbagaj"

De asemenea, e cunoscut pentru replica "ca momentan as vrea niste linkuri care leam gasit si nu le mai gasesc !" :)) check his content

PS: intercular asta cred ca e un fel de funicular :))

Edited by kristal_madness

fratilor va asigur ca mam mai informat ! si daca la comentat sunteti buni ! asteptati ca pana la iesire din iarna sa termin modificarile si va astept pe aeroport la craiova ! bineinteles daca ajungeti pe acolo ! sau stati acasa ca nu aveti bani de benzina ! :p

iti faci avion sau ,,helycopter'' :laugh:

• Like 1