Jump to content

BMW e36 1.6 cu turbo intercular etc ! "ajutor"

Mary1990

Recommended Posts

Imi retrag spusele, imi retrag :rofl:

Mai colegule cu 1,6. Uita de turbo. Merita turbo un motor competent, nu asta micu care si asa e... mic si cu bube in cap. Cati km ai cu el? Tu crezi ca rezista la turbo si alte alea?

Bucura-te de masina asa cum e ea si cand ai posibilitati si nu dai banii doar pe benzina, ia si o masina mai potenta.

• Like 2

nu e chestie de turbo.poti sa pui si pe motor de drujba.

cum zice drive,la motorul tau pur si simplu nu se justifica investitia.sa fii fericit daca vei obtine 200 de cai.si dublarea puterii pe motorul ala mi se pare oricum exagerata

pe de alta parte,cu investitie probabil pe jumatate,ai pune un motor de 2,5 sau 2,8 din care poti obtine relativ usor peste 200cp si fiabil

bafta

• Like 1

sall

doresc si eu putin mai mult ajutor !

am un bmw e36 motor 1,6 are 102cp

doresc urmatoarele ! as vrea sai pun una sau doua turbine una pe admisie iar una pe evacuare + intercular ! dar problema este ca nu-prea imi dau seama cu exactitate cum functioneaza turbosuflantele !

initial vreau sa-i dau cat de multi cai putere la acest motor 1,6 daca exista cineva care stie mai multe informatii sau detalii rog putin ajutor !

mai vreau sa-i pun si injectie sport de la vre-un motor 1,8 is + evacuare sport + multe altele !

doresc si eu mai multe pareri cum ii pot da cat mai multi cai putere inclusiv turbo+intercularul !

Sincer, nu are sens sa-i pui si pe evacuare (un 316 evacueaza foarte rapid si fara turbo). Punei 2 pe admisie si o sa vezi cum trage!

Dca mai ai bani si de injectie sport, o faci sooper! rupe pista la craiova. Intercularu sa fie da aluminiu. E mai usor ca celelante si nuti ingreuneaza masina.

bafta la tiuning! si aratane masinuta!

ps. lasai sa vorbeasca; numai 2 din ei se pricepe! asa ca ....e invidiosi

• Downvote 1

• 4 months later...
  • 3 weeks later...

:goodjob:

Operatiunea inter cular + supersuflantele turbo: se ia doua bucati suflante(turbo neaparat), si se aseaza in fata masinii; se da 2 gauri,una in admisie si una in evacuare si cu ajutorul a doua chei(una mox si alta franceza se pozitioneaza in forma de "W" pe axa centala a motorului exact pe galeriile amintite mai sus. Apoi se ia inter cularul sau intrecular(cum vrei sa-i zici),se introduce in bancheta din spate prin "porbagaj" nu inainte de a trece cu firele de inalta tensiune (aproximativ 12000V) pe sub pres(neaparat firele tre' sa fie NEizolate),ca apoi cu ajutorul unui buton gen NOS sa activeze "cularul" impreuna cu "suflantele" si sa dea nastere la alti cai crescand mari si frumosi speciali facuti pt curse!!! Spor.:wacko:

• 4 months later...

Probabil si-a dat si pustiul seama ca modificarile alea costa mai mult decat banii de alocatie de pe 3-4 luni si s-a lasat pagubas...

Oricum... e un topic foarte tare....

As propune mutarea lui la sectiunea "Autofun si alte chestii haioase"... parca asa-i zice nu? :pardon:

• 1 month later...
  • 7 months later...

La 316i turbina se poate adauga doar in baia de ulei... este nevoie de un pinion de transfer si de un lant de n47. Iese o nebunie

salutare!

sunt nou pe forum si am un bmw e36 320i automat cabrio din 95. as vrea sa montez un kit turbo pe el. cine mapoate ajuta cu niste explicatii? daca merita sau nu merita, la ce putere ma pot astepta fara sa pun in pericol mare motorul si chestii de genul acesta. multumesc anticipat

La 2.0 gasesti kituri turbo made in china pe ebay. La cutie te ai gandit daca va rezista?

Edited by malasorte

Prietene, lasa 'intercularele' si concentreza-te mai mult pe partea audio. Pune-i 'tuitare' si un 'subufar' si apoi mergi pe aeroport sa faci impresie.

Nu ii baga in seama pe invidiosii de mai sus!

P.S. Ce sat 'de-pelanga creiova' faci de ras? Sunt tare curios.

• 2 weeks later...

fratilor va asigur ca mam mai informat ! si daca la comentat sunteti buni ! asteptati ca pana la iesire din iarna sa termin modificarile si va astept pe aeroport la craiova ! bineinteles daca ajungeti pe acolo ! sau stati acasa ca nu aveti bani de benzina ! :p

Oltene, sincer, gramatica limbii române vă este oricum o necunoscută, voi cei simplii si perfecți, deci, un pic de școală pe bune nu strică, apoi, nu ajunge sa ai ”bemeveu” ca să pari deștept, iar trei, ce puii mei vrei, în mintea ta praznică, sa ii faci săracei mașini?

Edited by E90 Aplinweiss
  • Like 1
  • Downvote 1