Jump to content

accident

izy

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acuma fara suparare, dar sa imi spuna in fata ca au fost 4000 euro jantele si 3000 euro barile... Hai sa fim seriosi. Cu toate astea, a recunoscut ca masina a fost vopsita si capota si farurile schimbate. Si airbagurile laterale sarite. Si stopurile schimbate. Si ca nu mai are cum sa mearga PDC-ul, ca e schimbata bara spate (cica e de ///M). Si ca nu e 2002, e 2001. Imi place, ca intrebam daca a fost masina implicata in ceva accident serios si el schimba subiectul cu o naturalete remarcabila. Am ramas impresionat. Cu toate astea, am inteles ca pretul e negociabil.

Da, l-am sunat. :blink: :)

foarte urat ! plus ca nu poti sa stii cat de bine a fost facuta si in ce masura iti pui viata in pericol.

306212[/snapback]

l-am sunat si eu si mi-a zis sa merg sa o vad ca e super masina, dar e negociabil pretul, si ne putem intelege ... :blink: :) :)

ps chiar daca ar fi sa o cumpar, ar ajunge in TM din nou :) :) :)

Da, treaba cu dauna totala o stabileste firma de asigurari dupa daca vrei poti sa scoti adeverinta(dovada) de la politie pt a repara masina.

310285[/snapback]

a aberatie din start ....Masina ar trebui radiata din circulatie daca se declara dauna totala ...Uite cum ajunge iar pe strazi ....cine stie in ce fel a fost reparata ...In fine ... :blink:

Cel putin asa i-a spus luit tata un proprietar de "dauna totala" acum mai bine de un an cand eram interesat sa iau si eu o asemenea epava ca sa o fac dar m-am razgandit :blink: Ala i-a zis ca are tot, acte, numere, dovada...

ref la dauna totala : soc de asig , pe baza devizului estimativ de la service, constata ca valoarea reparatiei depaseste suma asigurata, si de aici trage concluzia ca este dauna totala. Evalueaza epava, adica ce se mai poate valorifica din ea, si aici intervin 2 variante. Ori o valorifica soc de asig , ca intemediar intre proprietar si un cumparator ( care face act de vanz cumparare si primeste toate actele masinii ) sau varianta in care o lasa proprietarului si ii scade valoarea epavei din despagubire. Proprietarul o poate vinde ulterior cui vrea el , iar cumparatorul primeste actele masinii.

Ca sa fie radiata, unul din cei amintiti mai sus trebuie sa o duca la Remat ( pe post de fier vechi) iar de acolo primeste o adeverinta pe baza careia se poate radia masina.

Pt sfaturi referitoare la asigurari nu ezitati sa ma contactati. Consultatiile sunt gratis :blink:

....Masina ar trebui  radiata din circulatie  daca se declara dauna totala ...

310297[/snapback]

Asa ma gandeam si eu... Nu mi-a trecut prin cap, pana la cazul asta, ca te poti intalni, la cumpararea unui second-hand, cu un totaled reparat ... (

Anyway, nu ma pun eu cu sistemul. Inca un aspect care trebuie luat in considerare...

Puteau macar sa faca o mentiune in cartea de identitate, in baza de date rarom.ro , la cedam, etc. ... Stiu ca se poate scoate duplicat la CIV, dar cand dai de un astfel de duplicat virgin, incepi sa pui intrebari, si mai ai o sansa sa afli adevarul, inainte sa iei teapa.

• 2 weeks later...

cel mai nasol e39 a ajuns ala :blink: tiganii de jante, tiganii de bari, chromul ala nu cred ca costa mult, se putea face cat de cat

ps: chestia cu portocala sa stii ca am vazut masini NOI NOUTE cu muratul ala pe lac, asa sunt modelele astea noi pe baza de apa exista riscul sa mai vina si asa

oricum aia se scoate la polish smecher cu tot felul de chestii ciudate, portocala aia e in LAC care nu e intins bine, se lasa in timp cum ar veni

cel mai nasol e39 a ajuns ala :) tiganii de jante, tiganii de bari, chromul ala nu cred ca costa mult, se putea face cat de cat

ps: chestia cu portocala sa stii ca am vazut masini NOI NOUTE cu muratul ala pe lac, asa sunt modelele astea noi pe baza de apa exista riscul sa mai vina si asa

oricum aia se scoate la polish smecher cu tot felul de chestii ciudate, portocala aia e in LAC care nu e intins bine, se lasa in timp cum ar veni

Cum adica se lasa in timp ? adica cu timpu` dispare ? asa fara polis sau altceva ? :blink:

propietarul masinii (cel care a cumparat-o de la mine) a murit , la telefon fratele lui mi-a zis ca intrun accident de masina ... insa eu am mai auzit si alta poveste ca ar fi decedat din alt motiv... sper sa nu fie tot masina de vina..

LOOOOOOOOOOL , asta ar fi chiar culmea :blink: