Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

vand set presuri velur negre originale bmw e39

Recommended Posts

Mie nu mi se par nici pe departe originale....scuza-ma ca-ti spun

Au marginile franjurite si neregulate + ca cele originale au cauciuc pe spate, sunt destul de rigide, ale tale par moi ca o patura. Presurile mele sunt vechi si arata de 10 x mai bine ca astea.

hai sa ne dam toti cu parerea

Trebuia sa faci oferta pe PM daca te deranjeaza parerile altora.Poate ma-nsel , dar pana acum nu ai prezentat o poza de dimensiuni decente din care sa reiasa calitatea buna a presurilor. Presurile de E39 au marginile drepte si bine finisate, surfilate des cu ata rezistenta. Bafta

meseria ta e sa critici ce au alti la vanzare. Esti platit pt treaba asta?

Nu-mi interzice nimeni sa-mi dau cu parerea, nici chiar regulamentul.....chiar si moka. Daca ti-ai facut cont pe forumul asta doar ca sa vinzi 4 presuri no name, risti sa nu prezinti incredere si sa ai parte si de critici.Fac critici pe forum, nu la tine in magazin, deci nu poti sa-mi interzici.

@Mihai x: ai gasit detaliile? :)

@blitzu: daca ale tale au spate de cauciuc, inseamna 100% nu sunt originale, eu am un set original pe e46 si unu pe e39 (dar cu dunga gri) si amandou sunt de velur si fata si spate!

Sper sa fie originale si impecabile cum zice el ;)

Ma faci sa cobor la masina sa-ti fac poze :frantics:

ale mele au cauciuc de culoare gri striat pe spate pe toate suprafata pacat ca nu am poze dar pot sa fac sa-l conving si pe dl.Blitzu ca vad ca nu are somn. Poate ofera el mai mult daca vede poze cu ele pe spate

daca coboara dl. Blitzu la masina o sa cobor si eu sa fac niste poze sa-l conving

Trebuia sa cobori inainte sa ai parte de critici, doar vrei sa-ti vinzi produsul, nu ? Eu mi-am dat cu parerea , tu puteai sa ma contrazici cu niste poze de calitate. Poate a sunat putin ironic , dar era spre binele tau. Poti sa cobori , ne revedem in 10 min cu poze :thumbsup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.