Jump to content

BMW 320 CI facelift 170 CP M-paket II on 19" styling 230


525RCI

Recommended Posts

daca vrei sa iesi ieftin, dar cu multa munca poti sa le faci pe ale tale. pune-le pe masina pe cele aftermarket temporar si ia-le-n casa pe cele OEM si cu cutteru incet si cu multa rabdare exfoliaza tot crome-ul, dupa dai 2 maini de plastic primmer si apoi vopsea neagra cateva maini + lac. Rezultatul este clar ... grile oem performance low cost hard work.
Link to comment
Share on other sites

@robytza - aha thanks but no thanks. nu stiu tu cat esti de indemanatic, dar eu am incercat la cealalta sa curat cromul de pe o grila si pe langa ca mi-a luat cam 4 ore (repet, una singura), mi-am facut si minim 6 taieturi la mana, una dintre ele destul de adanca, moment in care am fugit repede si mi-am cumparat unele noi negre. poate nu m-am priceput eu, dar mi s-a parut infernal de greu, asa ca nu....hard work ? it could have cost me my life daca dadeam un pic pe vena cu lama aia de microtom cu care incercam sa curat....

 

@alex230ro - nu am pe nimeni in US din pacate.... unele aftermarket negre mi-am luat deja, dar nu imi place modelul. sau normale in ce sens?

Link to comment
Share on other sites

Iei negru mat model ca si cel oem si le vopsesti pe alea lucios. ªi eu m-am tãiat În crom dar a meritat ºi a ieºit ceva frumos pânã mi le-a rupt unu ºi mi-au dat asigurãrile unele noi oem crom pe care n-am mai avut chef sã le fac iar ºi mi-am luat direct negre.
Link to comment
Share on other sites

@edy, multumesc pentru raspunsuri. am scris in primul post ca in primavara nu va mai exista nimic cromat pe lateralul masinii, ornamentele vor fi negre, deci automat trebuie sa dispara si tot cromul din fata astfel incat grilele vor fi complet negre, OEM sau aftermarket. si interiorul farurilor va fi tot negru. te rog daca poti sa-mi spui J-ul si ET-ul jantelor tale sa ma orientez pentru distantiere, imi place cum vin rotile la tine acum.

 

525RCI @ Nu face greseala cu farurile pt ca vei regreta si cel care le va cumpara de la tine va da mare petrecere :)), farurile albe asa cum le ai tu acum sunt cele mai frumoase faruri care s-au pus vreodata in istoria E46, sunt cele mai dorite de proprietari de E46 Coupe FL din toata lumea, legat de jante urmareste topicul masina mea, am scris acolo tot legat de Et_ul rotilor mele,

Iar despre grile , eu as fi pastrat chromul si as schimba doar ramele de la nari, dar orice ai face Shadow line sau negru matt pastreaza ce-ti arat in poza de jos adica interiorul narilor .... cu acele dungi verticale chromate .... ALEA TREBUIE SA RAMANA PE MASINA INDIFERENT DE CULOAREA MASINII

 

http://img233.imageshack.us/img233/6069/fataq.jpg

Edited by edy1092
Link to comment
Share on other sites

Are dreptate edy cu farurile dar nu Âşi cu nĂŁrile. Le-am avut Âşi cum zice el Âşi nu dau bine. Arata prea tuning.

 

Si eu sunt de acord cu Roby...Farurile lasa-le asa, in ceea ce priveste grilele ai 2 optiuni: fie performance, fie le lasi cum sunt. Desigur, asta e o parere subiectiva.

Link to comment
Share on other sites

multumesc tuturor pentru pareri si sa fiti siguri ca voi tine cont de ele, dar pana la urma cred ca sunt amanunte care tin de gustul fiecaruia. Am facut un mic exercitiu de desen (in Paint, cat m-am priceput si eu, sa nu radeti) si am facut grila neagra pe farurile actuale si alaturat pun si o poza de pe net cum as vrea eu sa arate, din pacate nu am gasit nici una argintie cu faruri negre, grila neagra si M paket. Mie sincer imi place mai mult cum se vede cu farurile negre. acum daca poate sa faca cineva masina argintie, sau sa gaseasca alta poza i-as fi recunoscator.

 

Alex, o sa-l sun si pe Grozadan dupa sarbatori si daca pretul este undeva la 400 Ron cred ca o sa merg pe original si le voi vinde pe cele cumparate deja. Multumesc frumos.

 

@B-490-RZV - si noi cu ce mai facem sedinta foto :( ? daca nu e deranj, trimite-mi si mie pozele te rog.merci.

post-252-0-11319900-1324462103_thumb.jpg

post-252-0-47722500-1324462251_thumb.jpg

Edited by 525RCI
Link to comment
Share on other sites

si mie imi plac mai mult cum arata cu interioarele la far negre. prima data am crezut ca e vorba de semnale albe/galbene... dar da.... interiorul e mai fain negru. si se poate vopsi cel vechi prin desfacerea farului..... nu e greu si nu trebuie altele cumparate.
Link to comment
Share on other sites

Bine v-am regasit. Pe vechea am vandut-o (http://www.bmwclub.ro/forums/topic/86140-my-2001-silver-beemer-e46-320i-170-cp-m-paket-ii/) doar pentru ca am gasit altceva in care sa mai investesc niste bani si timp si cel mai important lucru datorita cutiei automate care ma ajuta foarte mult in Bucurestiul in care circul in proportie de 90%. Masina mai are mult pana sa arate asa cum imi doresc eu, dar in primavara sper sa le rezolv pe toate.

 

E46 320CI an 2003 facelift, motor 2176 cm3, 170 CP cu urmatoarele dotari:

-xenon

-M paket II

-scaune sport incalzite

-tapiserie piele (teilleder)

-volan M cu comenzi si pilot automat

-CD player

-climatronic etc

 

La acestea am mai adaugat in aceste 2 luni de cand este la mine:

-eleron portbagaj

-angel eyes LED (thanks to Sorin Golf 3 cabrio)

-toba Hamman (from the old one)

-jante 19 styling 230 (also from the old one)

 

Masina are acum 114.000km acum, din ce am reusit eu sa verific par a fi reali si cum este normal dupa cumparare i-am schimbat toate filtrele si uleiul. Consumul mi-a crescut cam cu 1-1.5 l/100km si este un pic mai lenta decat cea cu cutie manuala, mai ales in primele 3 trepte de viteza.

 

Planuri pentru primavara:

-vopsitorie integrala (are mici defecte pe majoritatea pieselor si nu vreau sa iasa tarcata, argintiul este foarte pretentios la vopsit piese separate)

-grile negre, eleron luneta ACS, splittere GT (le am deja de la proparts.bg, super baieti)

-vopsit ornamentele laterale exterioare din crom in negru

-reconditionat jantele

-arcuri sport Eibach Pro Kit (aici poate ma ajuta Edy sau altcineva sa-mi spuna cum se comporta pe suspensie stock)

-imbracat trimuri interioare in carbon, dar caut nuanta argintie sau gri deschis

-daca bugetul imi va permite, setul de oglinzi M

-eventual portbagajul CSL style, dar nu sunt sigur, ramane de vazut

 

Din nou, as aprecia mult pareri pro si contra. Imi imaginez ca multe discutii vor aparea din cauza interiorului rosu, nici eu nu sunt impacat cu el deocamdata, dar asa a venit masina din fabrica. Ma gandesc ca poate unul gri deschis ar veni mai bine. Mai studiem...

 

PS poza cu jantele este facuta imediat cum am luat-o si mi-am mutat tot pe ea, starea ei actuala este cu tablele in picioare.

 

Enjoy

volanul l-ai imbracat tu sau asa ai cumparat masina? ma intereseaza unde anume l-ai facut! a iesit foarte bine! sa o stapanesti sanatos! Frumoasa masina! km multi fara evenimente!

Link to comment
Share on other sites

Ai o mare problema cu farurile omule,lasale acolo ca te tepuiesti sau in cel mai rau caz LE STRICI vopsindule .

 

Asa trebuie sa arate si masina ta :thumbsup: , asta are shadow line din fabrica si daca observi grilele centrale sunt cu chrome ca la M3

 

http://img.bmw-syndikat.de/gallery/66/853/281176_bmw-syndikat_bild_high.jpg

http://img.bmw-syndikat.de/gallery/66/853/281182_bmw-syndikat_bild_high.jpg

http://img.bmw-syndikat.de/gallery/66/853/281183_bmw-syndikat_bild_high.jpg

 

Si una ca a ta cu jante de Z4 E89 pe 19'

 

http://img.bmw-syndikat.de/gallery/115/277/311602_bmw-syndikat_bild_high.jpg

http://img.bmw-syndikat.de/gallery/115/277/311608_bmw-syndikat_bild_high.jpg

 

Faruri cu interior negru cum sunt majoritatea :thumbsup: ce ai tu e deosebit ...

 

http://img.bmw-syndikat.de/gallery/68/283/273358_bmw-syndikat_bild_high.jpg

http://img.bmw-syndikat.de/gallery/68/283/308389_bmw-syndikat_bild_high.jpg

http://img.bmw-syndikat.de/gallery/68/283/308391_bmw-syndikat_bild_high.jpg

http://img.bmw-syndikat.de/gallery/68/283/308388_bmw-syndikat_bild_high.jpg

Edited by edy1092
Link to comment
Share on other sites

@robytza - nu esti hotarat deloc, ma derutezi... :D

 

@virgilaurelian - volanul l-am oprit de la cealalta, dar nu stiu din pacate cine l-a imbracat. o sa intreb si daca aflu iti spun.

 

@edy1092 - :D stiu ca nu acesta era efectul scontat de tine, dar de cand mi-ai pus poza cu BMW-ul cu NEW la nr, am luat hotararea ca asa va arata. Tu m-ai ajutat sa ma decid (chiar daca nu in sensul dorit de tine) si iti multumesc, iar legat de faruri ele au fost deja desfacute cand s-a montat angel eyes-ul, deci nu va fi o problema, este doar o bucata de plastic care trebuie vopsita, ma ajuta Sorin.

 

@B-490-RZV - full full black. e perfect in 4 luni, iti doresc succes la cumparaturi si nu ma uita te rog cu pozele...

Link to comment
Share on other sites

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/88011-vandschimb-e46-325ci-fl-black/page__hl__325__st__100..

Pe prima pagina ai poze cu grilele cromate, pe a 4-a pagina (parca) sunt poze cu grilele performance. Iar cu cele negru mat iti atasez acum o poza :thumbsup: Sper sa iti fie de ajutor!

P.s. ultimele 2 poze-performance, prima negru mat. :rolleyes:

post-28037-0-26071800-1324477207_thumb.jpg

post-28037-0-32918900-1324477243_thumb.jpg

post-28037-0-05725700-1324477257_thumb.jpg

Edited by B-490-RZV
Link to comment
Share on other sites

multumesc mult pentru poze, frumoasa "cioroaica" ai avut. Clar imi iau grilele performance, imi plac foarte mult. Te rog mult daca poti sa-mi dai si mie codurile de original daca le mai ai. Multumesc anticipat.

 

Multumesc! Nu mai am codurile...le-am luat de la Filaret, poti sa dai un telefon sa ceri codul de acolo. Am inteles ca le are Grozadan mai ieftin, le poti lua de la el. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

@B-490-RZV - multumesc mult pentru ajutor

 

@edy1092 - multumesc mult pentru poze, cam asa as vrea sa arate, dar splitterele le voi vopsi in culoarea caroseriei. eu nu le am pe acestea, le am pe cele intregi care acopera toata partea de jos, acum imi dau seama ca exista doua modele (tu le ai cum sunt in pozele de mai sus, nu?). Mai ai cumva codul pe original de la grilele negru gloss ?

si tu si Razvan am vazut ca ati pus codita de rechin pe plafon. este originala sau AM si daca mai stiti de unde le-ati luat v-as fi recunoscator, imi place cum se vede.

 

multumesc pentru ajutor si rabdare....

Link to comment
Share on other sites

@edy1092 - multumesc mult pentru poze, cam asa as vrea sa arate, dar splitterele le voi vopsi in culoarea caroseriei. eu nu le am pe acestea, le am pe cele intregi care acopera toata partea de jos, acum imi dau seama ca exista doua modele (tu le ai cum sunt in pozele de mai sus, nu?)

Da acum am M tech II CSL splitters

Ce ai tu se numesc M tech II Club Sport splitters (le-am avut si eu)

Ambele variante au venit OE pe E46

 

si tu si Razvan am vazut ca ati pus codita de rechin pe plafon. este originala sau AM si daca mai stiti de unde le-ati luat v-as fi recunoscator, imi place cum se vede.

 

Codita de pe plafon este antena suplimentara pt telefon , nu se pune ci vine impreuna cu masina din fabrica, mai exact impreuna cu optionalele masinii si eu si razvan am avut:

 

644 PREP. FOR. MOBILE. PHONES. BLUETOOTH. INTERF.

 

P.S. a nu se confunda cu antena pt navi care este situata sub luneta, intre difuzoare, iar antena pt bluetooth este sub scrumiera in spate .

 

http://img338.imageshack.us/img338/4624/p1030192modif.jpg

Edited by edy1092
Link to comment
Share on other sites

525RCI @ facem schimb ? eu iti dau interiorul farurilor negru sa nu mai fii nevoit sa le vopsesti si tu imi dai alb, fara semnale, eu nu renunt la semnalele portocalii imi plac prea mult ... imi face masina mai deosebita :blush:

 

http://img440.imageshack.us/img440/6307/img0302xl8.jpg

Edited by edy1092
Link to comment
Share on other sites

edy, nu am nimic impotriva, dar asta inseamna sa astepti dupa mine pana in martie cel tarziu. cat masina va sta la pregatit si vopsit, atunci ma voi ocupa si de faruri. si trebuie sa ne intalnim la Sorin (userul Sorin Golf 3 cabrio), el mi-a montat angeleyes-ul si tot el as vrea sa-mi desfaca iar farul, imi place cum lucreaza. semnalele galbene poti sa le pastrezi linistit :p

 

in alta ordine de idei, ai un cod de la antena de pe plafon, doar ornamentul ? nu stiu cum sa il caut pe real OEM... imi place mult cum se vede si nu ma deranjeaza ca va fi doar dummy.....multumesc

Edited by 525RCI
Link to comment
Share on other sites

in alta ordine de idei, ai un cod de la antena de pe plafon, doar ornamentul ? nu stiu cum sa il caut pe real OEM... imi place mult cum se vede si nu ma deranjeaza ca va fi doar dummy.....multumesc

Ti-am spus mai sus pt ce este antena,o puteai gasi foarte usor :)

RealOEM.com Home => E46 Coupe 320ci => 06/2003 -> 06/2006 => Communication systems => Antenna

 

84500146776 ( nevopsita )

 

http://img864.imageshack.us/img864/3550/31825x600.jpg

http://img840.imageshack.us/img840/2317/31822x600.jpg

 

fara 2 & 3 nu o poti monta

 

Gasket, telephone antenna multi-band ~~~ 84500146775

Adhesive tape, double-sided ~~~ 84508021110

Edited by edy1092
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.