Jump to content

Cumpar Grile (Nari / rinichi) Negru Mat

Recommended Posts

http://img88.imageshack.us/img88/1901/66290995765070381800260.jpg

un magazin de piese auto din Bacau au pe stock nari FL chrom la 40 lei

ce nu inteleg de ce pe internet costa intre 35 euro si 360 lei cele negru mat cand ar trebui sa fie invers ( ieftin pe internet / scump la magazin )

astept oferte cu poza atasata pot fi SH dar impecabile sa nu depaseasca 35 euro :rolleyes:

Edited by AndreiXXL

un magazin de piese auto din Bacau au pe stock nari FL chrom la 40 lei

asta de ce ne-ai spus ? ca sa nu cerem prea mult ?! :Devil:

uite ce zic eu sa faci

ia-le pe alea chrom cu 40 de lei si le colantezi negru mat...iesi la pret de nimic cu ele.Sau le colantezi negru mat pe ale tale,direct.Eu asa am facut,si de doi ani narile arata tot impecabil...si am facut 100 de mii de km de cand le-am colantat !

asta de ce ne-ai spus ? ca sa nu cerem prea mult ?! :Devil:

uite ce zic eu sa faci

ia-le pe alea chrom cu 40 de lei si le colantezi negru mat...iesi la pret de nimic cu ele.Sau le colantezi negru mat pe ale tale,direct.Eu asa am facut,si de doi ani narile arata tot impecabil...si am facut 100 de mii de km de cand le-am colantat !

urca niste poze plz sa vedem cum au iesit

Edited by AndreiXXL

dap nu se vede prea clar , ms fain de idee o sa incerc sa vedem cum iese , iar daca nu-mi place nu pierd mare lucru numai sa vad daca are omu meu cu folieri ceva folie neagra prin garaj

oricum as prefera sa dau 30 euro sa fie dintr-o bucata decat sa se vada cum e imbinata folia

asa ca ramane valabil anuntul pana dupa sarbatori :thumbsup:

salut. ia legatura cu userul veyron1000cp. eu de la el le-am cumparat. nu cred ca gasesti la 30 euro dar nici mult mai scumpe nu sunt. ceea ce pot sa-ti garantez este ca vin perfect pe masina, ca unele oem, fara sa miste sau sa nu stea cum trebuie.

aftermarket nu gasesti decat negru mat. negru lucios decat daca le vopsesti tu sau daca o sa cumperi OEM performance care-s foarte scumpe. eu am luat negru mat de la veyron si le fac pe cele OEM negru lucios cand o sa am timp. si le alternez dupa aia cum am chef si in functie de anotimp :)

salut. ia legatura cu userul veyron1000cp. eu de la el le-am cumparat. nu cred ca gasesti la 30 euro dar nici mult mai scumpe nu sunt. ceea ce pot sa-ti garantez este ca vin perfect pe masina, ca unele oem, fara sa miste sau sa nu stea cum trebuie.

oo fain ms mult , am mai cumparat de la el de curand dar nu stiam ca e coleg de forum :p foarte de treaba omu :) si vad ca are anunt cu 100 lei setul :D

oo fain ms mult , am mai cumparat de la el de curand dar nu stiam ca e coleg de forum :p foarte de treaba omu :) si vad ca are anunt cu 100 lei setul :D

Unde vezi la 100 Ron setul ca nu am vazut doar la 35 euro ?

Edited by fizz

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.