Jump to content

Cumpar URGENT pentru E46 NFL

Recommended Posts

Cumpar pt E46:

- capota fata, poate fi si de FL, culoare neagra;

- suporti far NFL(ma intereseaza sa fie cu urechile de prindere intregi), nu ma intereseaza faruri complete;

- ornament far dreapta ,pt NFL (cel de sub far );

- traversa din metal in care se inchide capota .

Momentan atat. Astept oferte.

multumesc pentru oferte

poze puteti pune?

multumesc

va rog nu mai dati PM cu preturi exorbitante

eu inteleg ca am mare nevoie de piesele astea, dar nu sunt atat de disperat incat sa dau pe o piesa atat cat nu face ( 200 E - capota NFL)

capota am gasit pe alt forum, la 100 E adusa acasa, neagra, completa, impecabila, doar de montat pe masina

aviz amatorilor... care cer si luna de pe cer, pt o piesa

astept in continuare oferte REALISTE

va rog nu mai dati PM cu preturi exorbitante

eu inteleg ca am mare nevoie de piesele astea, dar nu sunt atat de disperat incat sa dau pe o piesa atat cat nu face ( 200 E - capota NFL)

capota am gasit pe alt forum, la 100 E adusa acasa, neagra, completa, impecabila, doar de montat pe masina

aviz amatorilor... care cer si luna de pe cer, pt o piesa

astept in continuare oferte REALISTE

adi daca gasesti cu 100 eur la culoare e super. numai vopsitul e atata. pt masina ta iti trebuie? bafta cu ea

adi daca gasesti cu 100 eur la culoare e super. numai vopsitul e atata. pt masina ta iti trebuie? bafta cu ea

stiu ca vopsitul bate la 100 E ,dar mai era un coleg aici care vopsea cu 250 de lei / element, era de undeva din ploiesti

am gasit o multime, dar nu erau la culoare

da, pentru masina mea imi trebuie

s-a gandit un tataita sa-mi taie fata si apoi sa franeze brusc la culoarea galbena a semaforului

Edited by adi_JOL

Cumpar pt E46:

- capota fata, poate fi si de FL, culoare neagra;

- suporti far NFL(ma intereseaza sa fie cu urechile de prindere intregi), nu ma intereseaza faruri complete;

- ornament far dreapta ,pt NFL (cel de sub far );

- traversa din metal in care se inchide capota .

Momentan atat. Astept oferte.

Salut...am trager SH , original + suportii de far (piese nr 10 si 11 de aici http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Sedan/Europe/330i-M54/LHD/N/2000/january/browse/lighting/indiv_headlight_parts_xenon_headlight/)

Pret : 300 lei

0765.505.111 / 0740.380.424 - Craiova

Salut...am trager SH , original + suportii de far (piese nr 10 si 11 de aici http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Sedan/Europe/330i-M54/LHD/N/2000/january/browse/lighting/indiv_headlight_parts_xenon_headlight/)

Pret : 300 lei

0765.505.111 / 0740.380.424 - Craiova

multumesc pentru oferta

am gasit trager la 100 lei, maine merg sa-l vad

cand am spus suport far ma refeream la carcasa farului , fara geam, oglinzi sau alte componente din far

scuze pentru neintelegere

MERGI LA AUTOMOBILE BAVARIA!!!

multumesc pentru sfat :thumbsup:

eu stiu ca numai magazinele au preturi fixe, plus ca ele dau bonuri fiscale, facturi si garantie

tu ai preturile la fel de fixe ca si magazinele , de aceea am cerut factura si garantie

imi ceri pe o capota de E46 NFL 200 de euro (bine ca nu am cerut pt E46 FL, ca trebuia sa vand jumatate de masina)!?! pe doua ornamente 100 de lei ( 50 lei/buc.)

eu luasem ornamentul dreapta ( 30 lei - de la un coleg de aici de pe forum) si am zis sa iau ambele ornamente de la tine, tocmai pentru ca mi-ai facut oferta pt amandoua , daca vedeam ca esti dispus sa lasi 1 leu la ornament le luam, dar daca nu accepti nimic si ai preturi FIXE si conteaza numai pretul stabilit de tine, prefer sa dau 100 de lei pe un ornament de stanga si sa nu cumpar de la tine

de la mine ai un mare minus... :thumbsdown:

si pentru moderatorii acestui forum - nu stiu cum se permite postarea de anunturi la mica publicitate (sectiunea vanzari piese) a unor useri care nu au nici macar 50 de posturi !?!