Jump to content

[Vand] Stopuri LED E46 Facelift Rosu Fumuriu

Recommended Posts

vand set stopuri triple cu full led bmw seria e46 model facelift limuzina cu semanlizarea fumurie marca Eagle Eyes, compatibil cu computerul de bord.

an fabricatie: 02-04 model: rosu/fumuriu,

Lumina pozitii LED

Lumini frana LED

Semnalizare LED include reflectorizant,

Setul contine 4 bucati.

Garantie 11 luni de la vanzator.

Produsul este nou.

Pret:599 RON

post-14305-0-09762300-1324384760_thumb.jpg

post-14305-0-07929800-1324384773_thumb.jpg

post-14305-0-78811700-1324384782_thumb.gif

post-14305-0-98190000-1324384802_thumb.jpg

Nu sunt pt E46 FL limuzina (sedan) ci pt coupe sau in cel mai bun caz pt break.

cum ai dedus treaba asta ???? :wacko:

si eu am pe masina exact la fel,si am sedan facelift .Cele de coupe sunt mai inguste,si cele de touring nici macar nu seamana cu acelea din poze !

Edited by Calin SL

cum ai dedus treaba asta ???? :wacko:

si eu am pe masina exact la fel,si am sedan facelift .Cele de coupe sunt mai inguste,si cele de touring nici macar nu seamana cu acelea din poze !

La sedan FL nu se numesc "triple" cumva? Modelul asta de stop e adaptare de la nFL la FL, sau cum?

Edited by red&bluestar

Normal ,dupa dictionar ,ar fi "stopuri "

dar unii le spun "triple"

"triple" si "stopuri" sunt unul si acelasi lucru ,si anume "LampĂŁ de semnalizare montatĂŁ la partea din spate a unui autovehicul și care se aprinde când se acționeazĂŁ frânele acestuia."

Nu era nevoie sa iei DEX-ul :thumbsup: Revin asupra ideii ca sunt sau nu o adaptare de nFL pe FL?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

am alte planuri(prioritati) cu masina. am un singur set si nu ma ocup cu comertul in masa.

Hmmm da.Mai este un user care vinde asa cava pe site doar ca el.se ocupa cu comertul si are mai multe produse pt bmw de care mai sunt eu interesat si si cred ca o sa incerc sa negociez cu el.Merci,bafta

Hmmm da.Mai este un user care vinde asa cava pe site doar ca el.se ocupa cu comertul si are mai multe produse pt bmw de care mai sunt eu interesat si si cred ca o sa incerc sa negociez cu el.Merci,bafta

Bafta la cumparaturi!

Apropo. si la mine pretul e negociabil in limitele bunului simt.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.