Jump to content

Masina mea a suferit o imp operatie estetica

Alexxx

Recommended Posts

Inainte

post-1213-1165096514_thumb.jpgpost-1213-1165098217_thumb.jpg

Dupa instalarea eleronului ///M

post-1213-1165096556_thumb.jpgpost-1213-1165096589_thumb.jpgpost-1213-1165096882_thumb.jpgpost-1213-1165096911_thumb.jpg

Poze facute cu tel...cred ca o sa mai pun altele mai clare. Acum pachetul ext (cu mici exceptii) e complet :blink:

Mi se pare ca masina nu mai are acel spate controversat "neterminat" de compact.

Edited by Alexxx

Retrage-ti putin toba :blink:

160245[/snapback]

Toba aia de prost gust iesita in afara nu este opera mea, asa am luat mashina! Nu am umblat la ea pentru ca nu are rost, deoarece am de gand sa schimb TOATA evacuarea cu una din inox. Pana acum de fiecare data am bagat banii in altceva. Acum urmeaza toba! NU ma va apuca 2007 cu ea asa! :)

Arata ok... da bine pe masina. Este eleronul de care ziceai la intalnire nu?

160290[/snapback]

Da, de el e vorba!

AM VAZUT aseara langa Mall un E60 negru superb care avea un eleron aproape identic cu al meu.

...by the way: Eleronul a costat cu tot cu vopsit 300 EUR

Edited by Alexxx

arata super dar daca i-ai schimba si stopurile alea invechite ar arata si mai super.

fara suparare! :blink:

161917[/snapback]

Hehe...as fi luat niste stopuri noi de cand am luat mashina!!! DAR asta nu e sedan sau coupe sa se gaseasca totfelul de stopuri PESTE tot, cu leduri/lexus style, etc. Stopurile si in gen accesoriile de design pt mashina asta sunt ft rare. TOTUSI, am gasit cva frumos pe autoaccesorii si care cred ca voi achizitiona, insa nu sunt ft sigur (sunt de tuning si nu sunt sigur ca se integreaza cu linia masinii)....Ideea e ca sunt constient, si caut! :)

Edited by Alexxx

Hehe...as fi luat niste stopuri noi de cand am luat mashina!!! DAR asta nu e sedan sau coupe sa se gaseasca totfelul de stopuri PESTE tot, cu leduri/lexus style, etc. Stopurile si in gen accesoriile de design pt mashina asta sunt ft rare. TOTUSI, am gasit cva frumos pe autoaccesorii si care cred ca voi achizitiona, insa nu sunt ft sigur (sunt de tuning si nu sunt sigur ca se integreaza cu linia masinii)....Ideea e ca sunt constient, si caut! :blink:

162021[/snapback]

Si eu cau tin draci stopuri calumea si am ajuns la concluzia ca cele de mai bun gust sunt cele de fabrica dar cu semnlizatoarele albe.

Teava de esapament poti sa o imbraci in ceva...mai de efect, adica o terminatie...un ambalaj ceva  :) adica sa nu fie teava aia goala..da-i un aspect lucitor sau negru :blink: si mai gros...sa para un motor puternic cu o evacuare groasa....

163691[/snapback]

Citeste mai sus! Am spus ca e next on the list teava!

PS - alexxx, mai bine ai face un nod la teava aia :)

165122[/snapback]

:) o sa isi gatuie caii si se va simti .......mah eu sincer apreciez ca omu asta vrea sa faca masinutza lui sa arate bine chit ca in opinia mea e greu sa faci sa arate bine un compact , dar cu putin efort financiar reusesti sa o faci sa fie dragutzica , dar parerea mea e ca nu merita , nu va fi niciodata compactu la nivelul unui coupe sau nici macar al unei limuzine

e ca si cum ai incerca sa faci tuning la o drujba ...si xenon si lantz sport dc ii pui tot drujba e ....acum mi-am permis o gluma sper ca nu o sa inceapa nimeni sa planga .....vad ca deja se prea izbucneste in lacrimi pe forum , si totusi nu e sezonu de fuste scurte.....

dar in fond si la urma urmei ai vrut pareri , acum nu vor fi toate de lauda , parerea mea este ca masina pusa pe langa alte compacturi e frumoasa dar sa fie piesa de intors capul mai e cale lunga

alexxx noi te iubim ...sper sa nu ne dezamagesti :blink:

Tot o pisica, compacta ramane oricate elemente de tuning i-ai pune tu. Oricum pana nu iei bomfaierul sa mai tai din esapamentul ala nu ai rezolvat nimic. Intre noi fie vorba esapamentul ala arata exact cum avea pe vremuri vecina-meu la Dacia lui cand isi facuse toba la munca din inox si radeam de el ca arata ca o teava de tun.  :blink:

165120[/snapback]

Eleronul ala nu este un simplu eleron, este singurul element aerodinamic, care lipsea din pachetul exterior ///M. In + fata de asta pe orice BMW ai pune un pachet exterior ///M, se va vedea o dieferenta in bine. Daca as pune o poza cu un compact stock ai vedea ca nu e chiar cum spui tu, ca orice i-ai pune tot o pisica ramane...etc. PAI atunci spune-i si lui VL 20 SAS ca nu conteaza nimik din ce si-a pus pe masina...tot un e 60 ramane! :)

Inca o data am rugamintea sa cititi de sus pana jos inainte de a posta. Nu mai vreau sa explic din nou ce e cu teava aia pt k am mai explikat de vreo 3 ori mai sus!

Bafta!

Edited by Alexxx

@Ar 99 RMS- "nu va fi niciodata compactu la nivelul unui coupe sau nici macar al unei limuzine "

E o chestiune de gust. Daca o sa intrii pe situl asta (www.318ti.org) o sa vezi o comunitate de zeci de ori mai mare ca BMW club din SUA, pasionati de BMW compact E36 si care cred ca acest model e ft reusit. Mie imi place ft mult ...am sa caut o poza cu unul stock sa vezi ce dif.

Edited by Alexxx

@Ar 99 RMS- "nu va fi niciodata compactu la nivelul unui coupe sau nici macar al unei limuzine "

E o chestiune de gust. Daca o sa intrii pe situl asta o sa vezi o comunitate de zeci de ori mai mare ca BMW club din SUA, pasionati de BMW compact E36 si care cred ca acest model e ft reusit. Mie imi place ft mult ...am sa caut o poza cu unul stock sa vezi ce dif.

165145[/snapback]

acum nu vreau sa intru in polemici

voi da doar niste sugestii personale cat despre iubitorii de compact sa ii tina pamantu o suta de ani ca din partea mea sa iubeasca fiecare ce vrea sufletul lui iar gusturile nu se comenteaza

pe masina ta eu zic ca ai avea nevoie si de praguri si oglinzi de M ca tot o dai in pachete compete ,stopuri cu leduri sau macar ceva mai de doamne ajuta ca ale tale is batrane rau si bineinteles ceva centimetri mai jos si ceva roti cu bordura si automat ai avea masinutza frumoasa

over and out

Edited by AR99RMS

acum nu vreau sa intru in polemici

voi da doar niste sugestii personale cat despre iubitorii de compact sa ii tina pamantu o suta de ani ca din partea mea sa iubeasca fiecare ce vrea sufletul lui iar gusturile nu se comenteaza

pe masina ta eu zic ca ai avea nevoie si de praguri si oglinzi de M ca tot o dai in pachete compete ,stopuri cu leduri sau macar ceva mai de doamne ajuta ca ale tale is batrane rau si bineinteles ceva centimetri mai jos si ceva roti cu bordura si automat ai avea masinutza frumoasa

over and out

165152[/snapback]

PRAGURILE SUNT DE ///M originale. Si nu prea am mai vazut pe multe pisicute praguri originale BMW de ///M. Modelul este supranumit si twister!

PRAGURILE SUNT DE ///M originale. Si nu prea am mai vazut pe multe pisicute praguri originale BMW de ///M. Modelul este supranumit si twister!

165154[/snapback]

imi cer scuze dar din poza nu mi-am dat seama ....iaca am mai facut un post :blink:

oricum iti mai trebuie arcuri , roti si oglinzi :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.