Jump to content

Masina mea a suferit o imp operatie estetica

Alexxx

Recommended Posts

masina nu arata rau. cu putin ajutor din partea proprietarului ar putea arata chiar ca un BMW. cel putin din fata. deocamdata are cateva accesorii care o fac caraghioasa. cat despre importanta operatie estetica, mai rau a facut. accentueaza spatele scurt si ii da un aspect de bazar.

masina nu arata rau. cu putin ajutor din partea proprietarului ar putea arata chiar ca un BMW. cel putin din fata. deocamdata are cateva accesorii care o fac caraghioasa. cat despre importanta operatie estetica, mai rau a facut. accentueaza spatele scurt si ii da un aspect de bazar.

165174[/snapback]

multumesc pt opinia profesionala despre eleronul desenat de constructorul Bavarez, parte din pachetul ///M special pentru modelul compact E36.

:blink:

PS: E frumos acolo la tara? :)

Edited by Alexxx

imi cer scuze dar din poza nu mi-am dat seama ....iaca am mai facut un post  :)

oricum iti mai trebuie arcuri , roti si oglinzi  :)

165158[/snapback]

Eu stiu ce mai imi trebuie! DAR asa cum am zis mai sus am facut referire la pachetul AERODINAMIC, care este complet (din care nu fac parte nici stopuri nici roti, nici arcuri)

Esti de acord cu mine? :blink:

pai nu ar avea de ce sa fie de acord...

de ex, la mine la tara pachetul contine si oglinzile si bandourile M.

daca tot ai pus link-ul ala, chiar crezi ca nimeni de acolo nu a avut bani sa-si puna eleron ca al tau? sau o fi alt motiv?

suna-i si da-le o idee cum e modern acum :blink:

post-2084-1166029318_thumb.jpg

post-2084-1166029331_thumb.jpg

post-2084-1166029344_thumb.jpg

Edited by cat

pai nu ar avea de ce sa fie de acord...

de ex, la mine la tara pachetul contine si oglinzile si bandourile M.

daca tot ai pus link-ul ala, chiar crezi ca nimeni de acolo nu a avut bani sa-si puna eleron ca al tau? sau o fi alt motiv?

suna-i si da-le o idee cum e modern acum  :blink:

165232[/snapback]

MA BUCUR NESPUS ca ai atins problema asta! Au fost foarte placut impresionati de cum arata...multi dintre ei au spus ca arata FOARTE bine pe masina dar ca este foarte greu de gasit in USA.

Topicuri pe tema eleronului pe 318ti

http://www.318ti.org/forum/showthread.php?...light=rear+wing

http://www.318ti.org/forum/showthread.php?...light=bucharest

sau :

"From the looks of the lic plate you must be out of the us. I am here in the usa.I never seen that spoiler and windo spoiler on any cars here is that only in Europe? I have a 95 clubsport m/// and it never came with any spoilers on it"

PS: Deci cum spuneam...e bine la tara? :)

Edited by Alexxx

Toba aia de prost gust iesita in afara nu este opera mea, asa am luat mashina! Nu am umblat la ea pentru ca nu are rost, deoarece am de gand sa schimb TOATA evacuarea cu una din inox. Pana acum de fiecare data am bagat banii in altceva. Acum urmeaza toba! NU ma va apuca 2007 cu ea asa! :)

160271[/snapback]

Pt Red Cap :blink: cred ca lumea citeste doar ultimele posturi pe aici :)

nu stiu de ce dar vad aici cam multe resentimente din alte topicuri dintre alexxx si cat?

oameni buni aici este forum nu talcioc sau un grup de cearta!

parerea mea este sa va abtineti de la afirmatii(insinuari) fara rost.

scuze de off topic dar deja am inceput sa ma satur de atitea contre pe forumul asta.am crezut ca aici ne ajutam nu ne contram.nu va suparati pe mine.

nu stiu de ce dar vad aici cam multe resentimente din alte topicuri dintre alexxx si cat?

oameni buni aici este forum nu talcioc sau un grup de cearta!

parerea mea este sa va abtineti de la afirmatii(insinuari) fara rost.

scuze de off topic dar deja am inceput sa ma satur de atitea contre pe forumul asta.am crezut ca aici ne ajutam nu ne contram.nu va suparati pe mine.

165365[/snapback]

daca tu ai avea un om deranjat care e obsedat persoana ta si se tine dupa tine in toate topicurile si posteaza numai offtopic, intepaturi si jigniri, l-ai lasa asa sau i-ai raspunde cu aceiasi moneda? Initial am zis sa raspund ...dar acum de curand zic ca mai bine nu...

Mentionez ca se tine dupa mine si in alte formumuri si posteaza la fiecare topic la care postez sau pe care il deschid eu, fara sa fie bagat in seama!

fara sa te superi pe mine (am obs ca esti mai recalcitrant :) ) eu as schimba ornamentul ala de la toba !!!! este cam aiurea, mic si lung, as pune o terminatie dubla dar nu pe rotund ci pe oval (sunt in targ la autovit cu 700 de mii ) si arata super :blink:

fara sa te superi pe mine (am obs ca esti mai recalcitrant :) ) eu as schimba ornamentul ala de la toba !!!! este cam aiurea, mic si lung, as pune o terminatie dubla dar nu pe rotund ci pe oval (sunt in targ la autovit cu 700 de mii ) si arata super :blink:

165427[/snapback]

Eu nu pun nimic din targ pe masina. Am scris in topicul asta de vreo 12 ori ca o sa pun borla cap coada cu tips din inox. Mi se pare ciudata din partea ta sugestia cu targul avand in vedere ca ai M3, la fel si obs ca sunt recalcitrant!

LE: Acum mi-am dat seama de ce! Ai citit doar ultimile posturi, fara sa stii discutia (ca altfel stiai si de toba)

Edited by Alexxx

fara sa te superi pe mine (am obs ca esti mai recalcitrant :) ) eu as schimba ornamentul ala de la toba !!!! este cam aiurea, mic si lung, as pune o terminatie dubla dar nu pe rotund ci pe oval (sunt in targ la autovit cu 700 de mii ) si arata super :)

165427[/snapback]

mai alex55 aici nu e vb de toba, nu tachina omu ca si asa l-am suparat noi destul ... :D

cat priveste contrele indreptate spre alexxx nu sunt contre sunt pareri si opinii el nu are decat sa ia ce ii place din ele si sa isi faca un rezumat cum vrea el la pareri dar din moment ce sare la gat si musca si incearca cu tot dinadinsul sa ne convinga ca ce are el nu au nici americanii si nu pot sa nu comentez cand vad ca cineva o da tare si sus ca are pachet M cand are bara fata si bara spate :blink: :) ......e frumos eleronu nene dar cu o floare nu faci primavara

ps: baiatu ala de la ,,tara,, are masina ........nu compact

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.