Jump to content

Probleme Lumini 318d FL

Recommended Posts

ok deci recent m-am ocupat de lumini

pe niste faruri aftermarket cu lupa si angel eye's cu led

am schimbat vechile xenoane care imi flambau

am cumparat un set extra slim digitale de 35 w de curand am cumparat si anulatoare de eroare de bec ars si de geaba la fel se comporta :(

le aprind , se incarca in ~3 secunde da o lumina puternica alba tine asa in jur de 10-20 secunde dupa care iar scade si in mers la denivelari parca flambeaza dar nu stiu cum sa va explic un fel de clipire de milisecunde iar anulatoarele de eroare nu ajuta la nimic vad tot imi apar becuri arse in bord sa fie de la angel eye's pt ca sunt cu 8 leduri si nu vede consumul ?

ce sfaturi aveti sa pun rezistente pe angel eye , la xenoanele cele vechi mi-a pus cineva condensatori si nu mai flambeaza

inca o problema la lampile de la numar am observato tot azi , lampile originale nu mai aveau nici becuri , erau oxidate/ruginite si erau intrerupte , deci am cumparat un set de lampi de M3 CSL pe led , le-am modificat sa intre in locul lampilor stock , cand le aprind prima oara se aprind ambele iar dupa un drum scurt prin oras se stinge cel de pe stanga , l-am desfacut am zis poate intra apa la el , lam izolat cu silicon perfect si tot la fel .... apoi mi-am dat seama ca tot din cauza curentului/tensiunii ceva eroare , cu toate ca in bord nu arata eroare pt lampi nici cand erau praf

as pune condensatori si pe xenoanele noi dar apoi nu le mai pot trimite inapoi la garantie ....

nu stiu ce sa ma fac nu sunt multumit deloc :( am dat 100 euro pt lumini si tot nu-i bine <_<

Edited by AndreiXXL

hmmm , bun ms mult de solutie dar nu stiu daca e cea mai potrivita

ma ajuta cu ceva daca anulez verificarea ? pe langa faptul ca nu mai apar becuri arse in bord , la numar oricum nu am eroare de bec ars dar face figuri lampa stanga , adica daca ajuta cu ceva tehnic la functionarea xenoanelor ? fara sa flambeze sau sa scada intensitatea luminii ?

asta ar insemna ca anulatoarele de eroare sunt inutile daca dezactivez din tester va trebui sa le trimit inapoi

si daca n-am de ales o sa trimit si xenoanele inapoi la garantie ca nu stau sa ma chiorasc cu lumina asta slaba, si sa se stinga frecvent becul pe stanga :(

Edited by AndreiXXL