Jump to content

Seria 3 E30

Nick

Recommended Posts

iti trebuie motorul cu toate accesoriile (ECU, relee, senzori etc) si cel putin instalatia electrica din compartimentul motor si de sub bord. adica mai bine toata instalatia electrica.

16483[/snapback]

thanks, (cine pana mea?!?).

poate careva sa-mi vanda un maner de torpedou(pt. E30)?nu am gasit pe-aici.

Edited by Luk

thanks, (cine pana mea?!?).

poate careva sa-mi vanda un maner de torpedou(pt. E30)?nu am gasit pe-aici.

16610[/snapback]

nu prea se gasesc. eu de un an caut si n-am gasit. :blink:

Nu cred ca masina aia are motorul stricat.Si nici ca proprietarul nu are bani 

daca sti mai multe nu ne spui si noua? :)

Salut.

Inca una bucata E30 325iA 1985.

O mica descriere ar fi 4 Usi Bronzit Beige Metallic, Mtech fata, mtech spate (nemontat inca) , praguri kamei originale (nemontate inca), nas mare (caut sprancene) jante 14" original bmw aliaj.

Ah ... si ultima achizitie semnale fata gri. :)

O sa pun si ceva poze cu tigaia ambulanta.

Anul trecut a fost la tinichigerie si a ramas inca under construction vopsita putin cu spray, anul asta sper sa ii trag o vopsea si ceva roti mai de doamne ajuta.

Mai este mult de munca la dansa dar sanatosi sa fim si restul vom vedea.

Abea astept sa se termine iarna ....

Imi curge mizeria aia de calorifer (al doi-lea in iarna asta) si am o balta imensa in stanga la sofer si geamuri slinoase de antigel & semiaburite :blink:.

Cam atat,

Cristache

post-265-1110575219_thumb.jpg

post-265-1110575227_thumb.jpg

post-265-1110575234_thumb.jpg

post-265-1110575244_thumb.jpg

Edited by Cristache

Ce fel de aeroterma ai? De A/C sau normala?

Si eu am trecut prin aceleasi dureri cu caloriferul...cunosc bine de tot problema. Masina mea a stat aproape o luna in garaj iarna asta desfacuta la interior din cauza caloriferului care intr-un final fericit am reusit sa-l schimb cu unul bun.

Un sfat:cand iti iei altul, daca iei SH, cerceteaza-l bine optic la capacele de plastic de pe laterale sa nu cumva sa fie fisurate pentru ca iti curge si prin cea mai mica fisura. Eventual te intelegi cu omul sa-i dai banii dupa ce ii faci proba extensiv. Degeaba zici ca ca-l lipesti ca n-o sa tina nici un lipici (been there, done that cu cam tot ce se poate) pentru ca la ce presiuni se exercita in sistemul de racire...se pare ca pana in anul 2005 nu s-a inventat un lipici care sa tina si la rece si la cald si in conditii de presiune mare.

La mine de ex. blestematul nu curgea daca lasam masina la relanti, dar daca treceam de 2000rpm gata, incepea sa curga...poveste lunga si dureroasa. :)

Daca ai nevoie de advice, feel free to ask me. :blink:

Degeaba zici ca ca-l lipesti ca n-o sa tina nici un lipici (been there, done that cu cam tot ce se poate) pentru ca la ce presiuni se exercita in sistemul de racire...se pare ca pana in anul 2005 nu s-a inventat un lipici care sa tina si la rece si la cald si in conditii de presiune mare.

Mda stiu ca nu merge lipit. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa iau unu' nou. Deja daca mai dau inca 500.000 pe altu' care sa fie gata impuscat ma lasa nervii.

La mine curge f rau cand este frig afara.

Am 3 trepte cu A/C.

Degeaba zici ca ca-l lipesti ca n-o sa tina nici un lipici (been there, done that cu cam tot ce se poate) pentru ca la ce presiuni se exercita in sistemul de racire...se pare ca pana in anul 2005 nu s-a inventat un lipici care sa tina si la rece si la cald si in conditii de presiune mare.

16847[/snapback]

Adica te-ai lasat pagubas pana la urma? :blink:

Ce parere aveti de asta ?

Cunosc masina, fostul proprietar e un prieten. A vandut-o anu trecut cu 5000E (cel putin asa zicea el). Era superba. Arata mult mai bine ca in poze.

Oricum e dubios de mic pretul asta. cel putin mie mi se pare putin pt un 320is. Sunt tot felul de cazaturi "de curse" la 3-4000...

Edited by florin83

dupa mutra si specificatiile din anunt e intradevar un 320iS. e produsa in 1987, deci e printre primele (doar 2540)... 

chiar e 320is. il cunosc pe fostul proprietar. ma batea si pe mine un gand... :blink:

l-am sunat acum si mi-a zis f. clar: NU TE BAGA!!!

nu ca ar avea ceva, chiar era impecabila masina, dar piesele sunt ffff. scumpe (deh.. m power :))

merita luata si aranjata daca nu are probleme majore la tabla. motorul si cutia se pot face :)

hahaah.. adica e mai greu sau scump de facut o tabla decat un motor de m3???

hahaah.. adica e mai greu sau scump de facut o tabla decat un motor de m3???

18386[/snapback]

:) daca motor si cutie oha, macar tabla sa fie buna :) mai bagi banii si acolo si te ia cu frisoane :)

da, piesele de M sint scumpe :) si nu merita facuta cu piese sh :blink: - ca de altfel orice masina

Salutare tuturor!!

De curand mi-am luat un BMW 318 din '85, dar am probleme serioase cu el.Cel de la care l-am cumparat, a schimbat motorul pe injectie cu unul pe carburatie, si mai mult de atat i-a pus carburator de Dacie 1410. Nu ma pricep chiar deloc la mecanica, dar banuiesc ca ar fi trebuit sa aiba si circuit retur pentru benzina masina. La mine vad o conducta suspendata care probabil a fost returul "candva". Problema este ca masina consuma ingrozitor de mult, nu stiu din ce motive dar cred ca foarte multa benzina este eliminata pe evacuare fara sa fie arsa. Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu ceva informatii, este indicat sa revin la carburatorul original si cam cat m-ar costa(am inteles ca ar trebui sa-i iau si calculator pt el), eventual care este ideea cu returul, si de ce imi rupe flansa de cauciuc dintre cardan si cutie(initial am avut o flansa mai mica dar am schimbat cutia de viteze si a trebuit sa schimb si cardanul pt ca nu se mai potrivea la dimensiuni si acum trebuie sa schimb si timoneria pt ca cea veche este mai scurta si am mai prelungit-o eu)