Jump to content

Seria 3 E30

Nick

Recommended Posts

Piesa masina :blink: :) nu imi vine sa cred ce bine arata, este scula, nu gasesc cuvinte pt masina, poate axagerez pt unii dintre voi, dar eu asha o vad, este super tare (vazuta doar in poze :bounce: ) poate o sa am noroc sa o vad face 2 face

Felicitari celui care o mentine asha :) :) :D :D

am si eu un mic problem.....

imi poate spune cineva unde intra furtunasu din figura ??? l`am gasit balalau pe acolo....in imagine este si piesa de unde vine, am incercat pe realoem dar nu`mi dau seama :blink: ...

va multumesc !

masina este M10 316i 1,8 jetronik....

post-2072-1157452633_thumb.jpg

post-2072-1157452721_thumb.jpg

post-2072-1157452778_thumb.jpg

Hey shi eu am E30 deji practic nu el al meu eu am doar 15 ani shi am prostit-o pe mama sa-l ia sa invetze sa conduca shi acu vrea sal vanda ca cica mere greu volanu shi e o coaja de 22 de ani cand o aud zicand asa ceva imi vine sa mor e un E30 cu vopsea saphirblau metallic 320i 92 kw merge struna suspensii sport nu arcuri taiate arata mishto miroase bine shi o iubesc majoritatea nu-mi pot intzelege pasiunea pentru aceste "coji" dar numai la un E 30 visez shi ziua cand voi conduce prima oara unul va fii cea mai fericita din viatza mea deci pana atunci incerc sa ma informez shi sa caut metode sa-mi fac un E 30 superb doar bani sper sa am. nu sunt adeptul tuningului exterior shi majoritatea lucrarilor din romania mi se par nishte kitchuri vreau sa va spun ca prefer barele cromate pre 87 shi mashina pretty stock on the outside deci ce sa va spun doar atat ca iubesc E 30

Se  poate alex , o sa ti trimit eu , ma intereseseaza si pe mine faruri angles eye ptr E30 si  pleoape .

123099[/snapback]

nu exista faruri angel eyes,decat angel eyes se dau farurile jos se monteaza cerculete si gata,parca am vazut aici pe forum pe cineva care are si monteaza ! o sa caut

Vreau sa va spun ca in seara asta am fost cu taica-mio cu ursu la plimbare shi intr-o depashire i-a dat 80 intr-a 2-a shi mai mergea am avut o senzatzie extraordinara eshapamentul urla corpul meu simtzea cuplu shi probabil ca e ceva normal pentru voi eu sunt motocrosser shi am un motor de 45 de cai dar parca nu simtzi asa ceva pe motor....

nu exista faruri angel eyes,decat angel eyes se dau farurile jos se monteaza cerculete si gata,parca am vazut aici pe forum pe cineva care are si monteaza ! o sa caut

123867[/snapback]

exista si faruri care costa ceva mai mult si exista si cercurile luminoase daca nu vrei sa le numim angel-eyes si am eu o pereche de 4 cercuri care se vad doar noaptea de vanzare pe cine intereseaza 50eur