Jump to content

e 34 525i '92

dintzauru

Recommended Posts

Dupa 8 ani in care am avut tot felul de masini, am revenit la BMW 525i. Atunci am avut in M20B25 din '89, acum am M50B25 din '92.

Asta arata si merge mult mai bine decat M20B25, dar vreau sa fac un proiect din care sa restaurez aceasta masina cap coada. A fost si va ramane "masina mea".

Am niste poze. Ce ziceti?

As vrea sa-i iau niste jante ptr anvelopele continental sportcontact2 235/45/17 97w, pe care le aveam pe o alta masina care m-a dezamagit total

Modelul de janta care sint in poza separata as vrea sa le achizitionez. aveti idee ce marca sint si ce dimensiuni ar trebui sa aiba ca sa nu exagerez prea mult?(dar totusi sa fie destul de exagerate)

asta este ceea ce mi-as dori

http://imageshack.us/f/87/p211010160601.jpg/

si asta este masina

post-13396-0-83774000-1324675502_thumb.jpg

post-13396-0-73286800-1324675528_thumb.jpg

post-13396-0-33173400-1324675563_thumb.jpg

post-13396-0-14002900-1324675581_thumb.jpg

Edited by dintzauru

uau superba mai ales culoarea si din cate vad eu pare destul de intretinuta tinand cont ca e din 92

de jante nu stiu ce sa zic style 32 parca nu dau asa bine pe e34... mie imi plac si jantele care sunt pe ea , dar daca vrei ceva frumos punei niste BBS style 5 sunt mai clasice si cu siguranta vei rupe gura targului cu ea

http://www.dtmpower....-17x8-rims.html

un mic sfat ar merge vopsite partile de jos ale spoilerelor in culoarea masini

Edited by Cristi_VNC

uau superba mai ales culoarea si din cate vad eu pare destul de intretinuta tinand cont ca e din 92

de jante nu stiu ce sa zic style 32 parca nu dau asa bine pe e34...daca vrei ceva frumos punei niste BBS style 5

http://www.dtmpower.net/forum/aus-classifieds/180771-bmw-style-5-bbs-17x8-rims.html

Frumoase si astea. S-ar putea sa dea mai bine intradevar. Aveti o poza cu ele pe vreo masina?

Poate dati de cineva care area asa ceva, si-mi dati si mie de veste , va rog...

Edited by dintzauru

Frumoasa masina, succes si sa te bucuri de ea.

Eu am modelul ala de mai sus de jante, le face si rondell, se numesc rondell 058

http://www.rondell.d...p?ln=1&navid=41

eu am luat pe 16 inch, dar se fac pentru e34 si pe 17. Ce am luat eu au fost cam 430 de euro cu tot cu montaj, certificat TUV garantie 2 ani ..

cele de 17 inch erau aprox 500 cu transport si montaj..

Daca iei SH sa casti ochii sa se potriveasca, daca iei de ET nepotrivit o sa ai mari probleme.

Dimensiunea la cauciucuri e ok, merg pe jante de 17 inch la e34, desi o sa fie ceva mai lenta cu ele.

Edited by DOMI

Multumesc!

Acum caut asa ceva...

- 4 portiere, daca nu au rugina deloc si sa nu fie lovite;

- 2 macarale electrice cu tot ce trebuie sa le pot pune pe portiere stg-dr spate (motoare , butoane, capace unde au fost macaraua manuala, eventual, cabluri)- adica acum am pe masina geamuri electrice doar fata si vreau sa schimb toate portierele mele ca sint ruginite si sa pun si geamuri electrice spate;

- portbagaj chel

- aripa stg spate

- bandouri bari fata-spate

- urechea de pe capota care o incuie si intra in yala capotei de pe caroserie(sper ca ati inteles ce vreau)(se regleaza cat de bine se incuie capota , in fata ) - cod piesa pe realoem.com : 51231973364

-obc mare( si ce mai trebuie ca sa inlocuiesc ceasul cu data si temp ext care-l am pe masina acum)

- cruise control - daca aveti

- 4 BBS RC 090 style 5 et20 j 8 fata si 9 j spate

-un sistem keyless entry - dar cred ca nu exista 5 in toata Romania

Un pret pe toate astea "la pachet " va rog. Adica sa fie bine ptr toti...dar si separate.

Merci! si Craciun fericit!

Multumesc!

Edited by dintzauru

multumesc!

Cum s-o comporta cu jantele alea?

am niste Continental Sportcontact 2 235/45/17 iar proprietarul dinainte a schimbat amortizoarele si arcurile standard cu unele 'sport'

si inca ceva...cum fac jos sa-mi directioneze cuvintele 'masina mea' catra linkul acesta de la 'masina mea'.....oare ati inteles ceva?

Edited by dintzauru

frumoasa bestia dar ar fi mai frumoasa cu fusta de la spoilere vopsita :thumbsup:

Acum caut praguri noi sau sh , si instalatie de cruise control...stiu la ce ma inham dar vreau neaparat sa pun cruise control si , damn , nu are preinstal....

Si vreau s-o vopsesc si nu stiu ce culoare...as vrea sa fie ceva care cand trece pe langa tine sa n-o uiti...de ex eu am avut una acu 9 ani care era un galben frumos , dar acu cu toate taxiurile astea...

Ce culoare v-ar place dar nu aveti "curajul" s-o faceti...dar sa-i stea si bine.