Jump to content

bec rosu baterie

Krebs

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Alternatorul:

http://www.mediafire.com/imgbnc.php/06f3da9fde50e1098286505be5ec1e2bad68d141885b8297edb27018198291016g.jpg

Asa masori "plusul"

http://www.mediafire.com/imgbnc.php/869e951c6d53b25e237496db4b1052e30d555e3f803969daaf0690606acced856g.jpg

Asa masori "minusul"

http://www.mediafire.com/imgbnc.php/fde496126a9db583266f1bbf05610a72e9065b4509fea2413996bc7f8792d4ba6g.jpg

jsmith235 lol ! LMAO.gif

Merci mult Geo ! thumbsup.png

am desfacut tot la alternator..tot..am loc cacalau..dar nu iese huh.gif adica, sunt desfacute cele doua suruburi , dar nu iese (se misca doar sus-jos)..am inteles ca are o bucsa care cand infiletezi ramane ca o piedica acolo si trebuie impinsa in afaraermm.png ..l-am sunat si pe TAU si imi zicea sa infiletez surubul de jos si sa bat in el ca iasa

adica 5:45 !

http://www.youtube.com/watch?v=7Z959grnL7s

Edited by gelu_bmw

da Alexe, acu' m-am dumirit si eu..dar m-am chiniut putin ..wacko.gif..a dreacu piedica, cu cine-a inventat-o..daca n-ar fi piedica aia , dureaza max 30 de min operatiunea

a trebuit sa scot si electroventilatorul ca sa pot avea loc, caci altfel n-ai unde si cum sa bati , asa ca m-am chinuit in speranta ca ..poate

Edited by gelu_bmw

da Alexe, acu' m-am dumirit si eu..dar m-am chiniut putin ..wacko.gif..a dreacu piedica, cu cine-a inventat-o..daca n-ar fi piedica aia , dureaza max 30 de min operatiunea

a trebuit sa scot si electroventilatorul ca sa pot avea loc, caci altfel n-ai unde si cum sa bati , asa ca m-am chinuit in speranta ca ..poate

pai mai gelosule....asa se intampla cand nu faci practica pe batranica dacie....pffff ce copilarie..schimbam singur cutia de viteza in 2 ore...si aveam doar 15-16 ani....ma chinuiam pe sub masina,ridicata pe butuci cu cutia de viteze pe burta.

acum trebuia sa faci si tu ceva in ajun de Craciun :p...masinile astea ne mananca sufeletele :))

.asa se intampla cand nu faci practica pe batranica dacie....

pai , pe Dacie am efectuat si eu cateva operatiuni :) ..apropo de cutie, aveam cutie in 5+1 si..mi s-a spart capacul din capat (cica de la a 5-a..) si ce sa vezi , 5-6 modele de capace pt cutia in 5..greu pana am gasit modelul..dupa , ce mi-am zis , ete, ce mare chestie sa-l schimbi..si..cand l-am dat jos s-a auzit ceva , dar cine stia ce..in fine, l-am pus la loc p-asta si..nu intra nici o viteza..dupa am aflat eu ca era o bila care trebuia pusa cu schema(pe un arc) ..in fine , au pus-o meseriasii..la bmw , este mai usora treaba , fata de dacie, ca sunt mai calculate, dar bucsa aia de la alternator e de tot cacatu

tie ti-e usor acum ca ai loc, dar eu nu am demontat decat fulia de la servo...

pai bre Geo , daca n-ar fi cu mu*a bucsa aia ar merge rapid treaba , dar sunt convins ca exista o scula speciala..pe care eu n-o am si care-ti face viata mai usoara..

Edited by gelu_bmw