Jump to content

Vand Stopuri BMW E60 2007

gazol

Recommended Posts

A trimis stopuri normale in loc de lci cu care mi a trimis poze pe mail ! pana sa platesc la curier fratele meu mai mic a desfacut coletul din curiozitate si am vazut ca sunt stopuri normale ! l am sunat , au sunat si cei de la firma de curierat si nu raspundea ! peste cateva ore cand am dat de el a spus ca el nu stie ca le a luat de la dezmembrari si nu stie cum sunt , dar pe mail spunea k sunt lci si a trimis poze cu stopurile pe masina ...foarte neserios.

si pana la urma le-ai returnat fara sa le platesti ?

cum s-a terminat povestea ? .... eram al doilea pe lista dupa tine :))))))) bine ca ai zis....

fa-i public numele si nr de telefon sa nu se mai tapeasca si altii.

gazol : ai ceva de spus sau primesti ban forever pe acest forum ?

Destul de trist , ieri am aflat ca el tot a iesit castigat !

Baiatul de la curier spunea ca nu le mai poate trimite inapoi pt ca am desfacut o cutie . Eu i am explicat ft frumos sa lipim la loc cutia si sa mearga inapoi ca si cum nu m-ar fi gasit , dar el nu vroia ca politica firmei si ...( e vb de firma care o folosesc toti tepari, pt ca nu ai voie sa deschizi coletul nici fata de agentul de la firma)

Ieri cautam bara m pachet si am dat peste stopuri ! Deci pana la urma am inteles ca baiatul de la curierat a tinut el stopurile si i`a trimis la tepar bani . A gresit ft mult cu asta! Eu i am propus sa mergem impreuna la politie si sa facem reclamatie pt ca acest individ nesimtit a facut o infractiune . Mi`a arata poze cu alte stopuri si a trimis astea si apoi nu mai raspundea la telefon. Peste cateva ore cand a raspuns , i`am spus frumos ca nu a trimis stopurile din poza si ca nu le am luat si o sa ii vina inapoi , crezand ca baiatul de la curierat le va trimite inapoi asa cum i am zis eu sa faca . El mi a spus frumos ca ii pare rau dar el nu stia ce stopuri sunt ca le a luat de la dezmembrari si ca nu stia .... Nu am mai avut chef de cearta pt ca nu le mai platisem si l am lasat in pace . Dar ieri cand am vazut pozele cu stopurile , nu mi a fost tot una sa stiu ca excrocul sa ales cu bani pana la urma !

http://www.pieseauto.ro/stopuri/bmw/seria-5-e12/stopuri-bmw-seria-5-2006-2009-1815216226.html

Nr. de telefon al teparului : 0747461187 , dar poate a fost pregatit si la o teapa de 800 lei si`a permis sa cumpere o cartela :)

Edited by Dariusel

cred ca tipul de la curierat ramanea fara servici pentru ca ti-a permis sa desfaci coletul inainte sa il platesti si probabil si-a salvat jobul desi va munci vreo juma' de luna moca..

pacat si rusine teparului!

stiu ca mai demult la unele firme exista posibilitatea verificarii coletului inaintea platii daca la expediere vanzatorul isi dadea acordul, iar asta ar fi de preferat cand lucrezi cu un necunoscut si nu stii ce ii poate pielea.

Edited by bzk

gazol are ban pe acest forum !

si daca a primit ban ... ce ... nu poate sa-si faca un alt cont ?si asa avea doar o postare

ar fi o smecherie sa se faca ceva cu calificative de incredere (gen... stim toti)

Pfoooooaaaaa, pe undeva ma bucur ca nu ai fost nevoit sa platesti tu, regret ca a trebuit sa plateasca angajatul, si cand ma gandesc ca in momentul in care am vazut anuntul era pregatit sa ma arunc si eu in achizitionarea stopurilor.....

si eu m am aruncat repede pt pret :) , apoi am tot cerut poze . fratele meu a desfacut o cutie pt ca mi a dat poze "inainte" sa le impacheteze si era o cutie mare alba , iar cand au ajuns erau 2 cutie originale de hella cu coduriile de facelift pe ele . deci m`am gandit ca el si a pus alea noi si lea trimis pe cele vechi .

eu ma duceam unde sta el...si daca mentionase sa ridice banii de la sediu fun curier..ma duceam in orasul de unde este,il sunal sa vina sa ridiece banii si acolo existau o gramada de posibilitati pt a rezolva problema.scoteam si banii de transport.

pai nu l-am inchis ca sa vada cat mai multi despre ce e vorba si despre cine.....si sa nu se mai tzapeasca...

eu ma asteptam sa puna dariusel si nr de telefon, eventual si numele aluia ca sa stie lumea de el si sa se fereasca.

eu ma duceam unde sta el...si daca mentionase sa ridice banii de la sediu fun curier..ma duceam in orasul de unde este,il sunal sa vina sa ridiece banii si acolo existau o gramada de posibilitati pt a rezolva problema.scoteam si banii de transport.

da da, faceai pe zmeul fata in fata cu teparul si asta la el in oras?

ce faceai?

ii dadeai o palma iar el legal putea sa te acuze de vatamare, sau doamne fereste de talharie ori santaj ca doar nu era fraier sa-ti dea banii inapoi de buna voie si cu propria manuta?

sau avea neam mare si te trezeai cu gonacii dupa tine iarasi nu era bine.

astea sunt doua din posibilitatile de luat in calcul, ideea e ca dupa ce teapa a fost data lucrurile devin mai greu de indreptat si cheltuielile cu drumul etc pot depasi paguba initiala..dar daca sufletelul nu-si gaseste linistea nu-i bai, chiar si teparii isi tin masinile in parcari publice unde sunt expuse riscurilor de tot felul :fear:

tu ai scris: ,,il sunal sa vina sa ridiece banii si acolo existau o gramada de posibilitati pt a rezolva problema.scoteam si banii de transport.,,

din asta se subintelege inclusiv ,,smardoiala,, ca altfel cum l-ai fi convins sa-ti plateasca pana si ,,banii de transport,,?

il dadeai in judecata?

il acuzai de inselaciune cata vreme nu ai primit bolovani in colet ci stopurile?

din pacate cu politia esti ca si singur in situatia asta!

ma repet iarasi, cel mai bine este de evitat, sa te asiguri inainte sa dai banii pentru ca devin greu de luat inapoi..

Edited by bzk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.