Jump to content

stopuri bmw

heavystorm2005

Recommended Posts

Incearca cu diluant.

Daca nu reusesti, nu prea ai ce sa le faci.

160543[/snapback]

cu diluant nu e bine ....asa am stricat eu niste stopuri :blink:

a disparut vopseaua de pe stopuri ,dar nu erau lucioase dupa aia

au devenit mate..aratau naspa.

oameni buni :) ...cand am cumparat masina stopurile erau facute fumurii cu spay negru semitransparent :blink: ...cum pot sa dau vopsea aia jos fara sa stric stopurile? :) se poate curata?

160514[/snapback]

hai sa ti dau o idee,la cum as proceda eu.

intredevar daca dai cu diluant pe plastic isi pierde luciul si se face mat chiar se albeste.

1)cureti stopu; cu diluant pana ajungi la culoarea originala rosie

2)in caz ca se albeste cumperi un spray de stpuri special rosu(comert 150mii)

3)in caz ca nu se albeste cumperi doar un Lac pt vopsit(e la tub) si dai pe stop,poti da pe toata suprafata ca sa luceasca tot.

bafta la munca.rezultatul o sa te bucure sunt sigur.

hai sa ti dau o idee,la cum as proceda eu.

intredevar daca dai cu diluant pe plastic isi pierde luciul si se face mat chiar se albeste.

1)cureti stopu; cu diluant pana ajungi la culoarea originala rosie

2)in caz ca se albeste cumperi un spray de stpuri special rosu(comert 150mii)

3)in caz ca nu se albeste cumperi doar un Lac pt vopsit(e la tub) si dai pe stop,poti da pe toata suprafata ca sa luceasca tot.

bafta la munca.rezultatul o sa te bucure sunt sigur.

160603[/snapback]

mersi man pt sfat..cred ca e cea mai buna sol...asta o sa fac chiar maine...o sa fac si poze ca sa vdeti rez...sper sa nu strik stopurile! :blink:

Sau daca nu ai chef sa cauti polish poti sa obtii acelasi rezultat cu pasta de dinti Cristal , o bucata de pasla si ceva rabdare...nu te complica incercand sa lustruiesti cu aparat electric daca nu ai experienta , deoarece o turatie prea mare poate "arde" sau chiar topi suprafata.

Man,de ce le stergi tu,tu nu vezi ce lampi de mafiot ai pe pisica,asa cu negru mie imi place mult,eu la e 30 am semnalizarile si lampile rosi la culoare neagra a masini si dau bine rau de tot asa..... :blink:

161035[/snapback]

e vorba de gusturi domnu,nu toti prefera tuninguri exagerate,ca si mine de altfel....mai discrete si cu gust.

polishul nu iti asigura luciul pt asa de mult timp ca si lacul,si trebuie doar sa urmezi instructiunile de pe "lac"sa nu dai mult ca curge.

Man,de ce le stergi tu,tu nu vezi ce lampi de mafiot ai pe pisica,asa cu negru mie imi place mult,eu la e 30 am semnalizarile si lampile rosi la culoare neagra a masini si dau bine rau de tot asa..... :)

161035[/snapback]

da man imi placea si mie candva ... dar prefer lookul de M3 mi se pare mult mai frumos sa fie rosu cu alb in loc de negru.... :blink:

buna idea mersi!...deci daca are cineva stopuri de m si vrea sa faca schimb sa ma anunte! :blink:

161535[/snapback]

ti le iau eu ca a mea e neagra masina.

iti pot da momentan stopurile stock + diferenta de bani.

0722541680

dami poza cu stopurile tale...si vorbim:)  :blink:

162016[/snapback]

stopurile mele sunt cele originale,doar ca le-am dat cu spray negru si cu lac peste semnalizatoare.dar dc le vrei le fac fumurii toate si lucioase :) numai ca le prefer pe ale tale,e vorba de gusturi.